این روزها انتشار اخباری در فضای مجازی حواشی فراوانی را به همراه داشته و موجی از واکسن هراسی را به وجود آورده است و موجب شده این سوال به شدت افکار عمومی را به خود مشغول کند اینکه آیا واکسن های کرونا می توانند باعث مرگ شوند؟
این روزها مجلس روزهای شلوغ همراه با مخالف و موافق را سپری می کند. آنهم پس از داغ شدن اخبار مربوط به طرح صیانت از کابران فضای مجازی که حسابی فکر و ذهن همه را مشغول کرده بود؛ حالا بیاید و تصویری از نماینده ای که در حال کلنجار رفتن با فیلترشکنش باشد تا برنامه ها یا سایت های بسته شده در کشورمان، را باز نماید، منتشر شود! تصویری که داد خیلی ها را درآورده و گفته اند«مجلس، نسخه ای را برای ملت می پیچد که خودشان هم از آن فراری هستند.»
حدود ۸۰۰ میلیون نفر جمعیت در منطقه خاورمیانه حضور دارند و این منطقه یک بازار بکر و گسترده است که با فعالسازی این بازار میتوان روابط تجاری را گسترش داد و این روابط تجاری میتواند بخش عمدهای از مشکلات اقتصاد ایران را حل کند، اشتغال را افزایش دهد و رشد اقتصادی را تضمین کند.
آمارهای کرونایی این روزها در حداکثر تعداد خود از زمان حضور کرونا در ایران تا به امروز هستند. اعدادی که روز به روز بیشتر می شوند و ترسی که بی اختیار به جان آدمی می افتد. ترس از مرگ، از بیماری، از دوری دوستان و آشنایان و بستگان، ترس و فقط ترس.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش مراکز واکسیناسیون توضیح داد: از تمام ظرفیت ها برای سرعت بخشی در امر واکسیناسیون استفاده شده است.
سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی بیان کرد: گزینههای دیگر وزارت اقتصاد، ضعفهای جدیتری داشتند؛ اما اعتقاد خاندوزی به ایجاد تحول در اقتصاد کشور از دیگران پررنگتر است.
با توجه به آنچه که رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند باید تمام قدرت وزارتخانههای دولت در خدمت نقد کردن سرمایههای درونی برای تولید حداکثری قرار گیرد. اگر بتوانیم سرمایههای داخلی را در مسیر تولید حداکثری نقد کنیم بدون شک همه تحریمها خود به خود خنثی میشود و اثر آن از بین خواهد رفت.
بررسی های اخیر نشان می دهد فعالیت صرافان ارزی-حوالجات و صرافان ارز دیجیتال غیرمجاز در فضای مجازی در ماههای اخیر به شدت افزایش یافته و موجب سودجویی هایی از سوی عاملان این صرافی ها از مردم شده است.
یک روز پیاز گران می شود و روزی دیگر هویج. گران شدن های یکدفعه ای که یک روز با فیلم هایی از ازدحام خرید مردم خبر می دهند و روز دیگر گندیدن کیسه های پر از همان محصول!
ایران به تعهدات برجامی خود عمل کرده است و در صورتی که حقوق ملت ایران استیفا شود کماکان پایبند به برجام خواهد بود. در حال حاضر ایران منتظر عمل معقول و منطقی طرف اروپایی و آمریکایی است که به تعهدات خود عمل کند و قطعاً ایران از موضع خود در تحقق اهداف ملی به هیچ عنوان کوتاه نخواهد آمد.
معاون درمان ستاد کرونای استان تهران در گفتگو با پرسون:
به نظر میرسد که با هماهنگی بین بخشی با گروههای دیگر نظیر هلال احمر، میزان واکسیناسیون را میتوان افزایش داد تا مطالبه عمومی مردم به دنبال دستور رئیسجمهور برای تسهیل دسترسی به واکسن تحقق یابد. استراتژی اصلی، افزایش پوشش واکسیناسیون حداکثری با بروکراسی بسیار کم و سرعت بسیار زیاد است که میتواند این اطمینان را ایجاد کند که در پیکهای بعدی گرفتار نشویم.
متأسفانه مدیران ما در زمینه برنامهریزی و استفاده از ظرفیتهای دولتی، مدیران ضعیفی هستند و برای اینکه بر حوزه مدیریتی خود تسلط و اشراف داشته باشند، صفر تا صد کارهای تصدیگری را تحت کنترل و مدیریت خود میگیرند در صورتی که اگر مدیران ما مدیران توانمندی باشند چنین کارهایی را واگذار میکنند و خودشان بیشتر بحث برنامهریزی و نظارت را دنبال میکنند و این کاری است که باید در دولت سیزدهم انجام شود.
یکی از رسم و رسوم های ایرانیان تهیه و توزیع نذروات غذایی در ایام مذهبی است، اوج اجرای این رسم در ایام دهه اول محرم شهادت سید و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) است، در محرم 1400 موج پنجم کرونا و همچنین گرانی محصولات غذایی موجب کاهش تمایل هموطنان به تهیه و توزیع نذورات غذایی شده است؛ اما در این حال طرح های کمک مومنانه و خیرات محصولات بهداشتی افزایش چشم گیری داشته است.
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛
برنامه وزرای پیشنهادی دولت باید بر اساس اسناد بالادستی، قابل پایش و امتیازدهی و در کوتاه مدت و بلند مدت مشخص باشد، کلیگویی و کپی برنامههای دیگر نباشد یا به اصطلاح امروزی برنامه برای برنامه نباشد و از همه مهمتر فردی که بناست این برنامه را اجرا کند تحول گرا باشد، با سختکوشی، پرکاری و با اصلاح فرایندهای غلط و مردمی بودن به معنای واقعی، موضوعات را دنبال کند تا در یک بازه کوتاهمدت بخشی از مشکلات اصلی مردم برطرف شود.
پرسون طرح تفکیک وزارت راه و شهرسازی را بررسی میکند؛
قنادباشی گفت: آمریکا در افغانستان شکست خورد. رسانه های آمریکایی نیز که تاقبل، موفقیت آمریکا را گوشزد می کردند؛ اکنون از شکست این کشور پرده بر می دارند. تولید موادمخدر با حضور آمریکا به چندین برابر رسید.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛
نماینده مردم کلیبر در مجلس گفت: در بدو ورود کرونا به کشور دولت روحانی حمایت های ویژه ای را در بحث تخفیف در عوارض، مالیات، اجاره بها انجام نداد و نان آوران خانه را به مشقت انداخت.
یک کارشناس مسائل افغانستان بیان کرد: به دلیل اختلافات قومی و فرهنگی مواردی از رفتار نامتعارف با زنان و دختران در افغانستان وجود دارد اما مباحثی که در فضای مجازی گفته میشود، عمومیت ندارد.
یک کارشناس بازار سرمایه بیان کرد: با استقرار دولت جدید و معرفی وزرای پیشنهادی انتظار عقلانیت، کارکرد و عملیات مناسب و بهبود یافتهای نسبت به سالهای گذشته در بازار بورس پیشبینی میشود.
یک کارشناس مسائل افغانستان گفت: دخالت در امور افغانستان به مصلحت هیچ یک از کشورهای منطقه نیست. زیرا این کشور محیط بسیار پیچیدهای دارد. قدرتهای بزرگ جز شکست خروجی دیگری نداشتند.