ساختار و شرایط عینی و ذهنی جامعه و همینطور سپهر جامعه برای فرزندآوری مهیا نیست که هیچ، تهدید هم میکند. شرایط و فضایی که اغلب جامعه را دربرمیگیرد. به باور مهاجری اینها موجب میشود تعادل ساختمان جمعیت بههم بریزد.
باید پذیرفت که ریلگذاری کشورهای صنعتی و ثروتمند در جهت جذب نیروهای کارآمد و نخبه به گونهای است که اگر تمهیدات لازم نخبگان ما در کشور درنظر گرفته نشود، آنها را به سمت مهاجرت سوق میدهد.
در دنیای امروز، بسیاری از مباحث نظری و موضوعات اجرایی و عملیاتی علوم و فنون مختلف در سامانهها انعکاس مییابد. سامانهها با امکان حفظ و نگهداری حجم عظیم اطلاعات در مجموعه مقیاسها( جهانی، ملی و محلی...) برای همه گروهها(حکمرانی،مدیریت شهری، تشکلها حرفهای و مردمی و غیره) موضوع مطالعات نظری و نحوه اجرا، نظارت و پایش را کاملاً متحول و دگرگون نمودهاند.
تصاویر ماهوارهای درباره گرد و غبار دیروز هم موید ورود آن از شمال آفریقا، عربستان و عراق به ایران بود که سالها قبل و در دولت یازدهم بارها گفتیم ولی در آن روزگار نباید به باور مردم مینشست.
قالیباف در همه فعالیتهای سیاسیاش ابتدا پرتوان میآمد، ولی در دقیقه ۹۰ بازی را میباخت. چرا؟ چون مشاور آگاه و دلسوز ندارد و ظاهرا قادر به تصمیمگیری موثر نیست.
کیفیت حلقه مفقودهای است که پروژههای عمرانی و کلیت اقتصاد ایران به شدت بدان نیازمند است و این کیفیت بدون ارتباطات بینالمللی مداوم، هدفمند و یادگیری از جهان امکانپذیر نیست.
تثبیت قیمت کالاها براساس ارز ترجیحی ۴۲۰۰تومانی باعث بروز عدمتعادل شدیدی در بخشهایی از اقتصاد شد. کمترین تاثیر آن، افزایش قاچاق به کشورهای همسایه و همچنین حصول سودهای موهومی برخی صنایع، نظیر ماکارونی و بیسکویت، از صادرات غیرمستقیم گندم و روغن بود.
پس از ناآرامیهای آبان 98 بسیاری از چهرههای مطرح تمام طیفهای سیاسی، خواهان تعریف سازوکار قانونی روشنی برای اعتراض مردم معترض به تصمیمات نهادهای حاکم شدند.
ایهود باراک نخست وزیر پیشین اسرائیل پیش بینی کرد که این رژیم هشتادمین سالگرد تاسیس خود را نخواهد دید و در دهه هشتم از عمر خود دچار فروپاشی تدریجی خواهد شد.
پس از اعلام مصوبه هیات دولت توسط وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه شرایط واردات به زودی اعلام میشود، ابهامات بسیاری مطرح شده است که آیا دولت برای این امر سیاست درستی اتخاذ خواهد کرد یا همچنان گرفتار دست عدهای خواهد بود که با حیله بسیار در سه دهه گذشت به اسم تولید تجارت کردهاند.
شیرین ابوعاقله زنی شجاع بود که مظلومیت مردم فلسطین را روایت میکرد. او گزارشگر شبکه الجزیره بود و به دلیل حضور در صحنه کرانه باختری، حضور ارتش اشغالگر اسراییل و پیامدهای تد اوم شهرکنشینیهای این رژیم و ظلم و ناامنی تحمیل شده به فلسطینیان را به تصویر میکشید.
از زمان خاتمه جنگ تاکنون نه تنها اقتصاددانان که دولتها با گرایشهای متفاوت برحذف یارانهها از روی کالاها همنظر بودهاند تا قیمتها راه تعادل خود را براساس عرضه و تقاضا در پیش گیرند.