شهادت سروان علیاکبر رنجبر از چند جهت تاسفآور بود و به همین علت بازتاب گستردهای داشت. علت اصلی نیز فیلمی بود که از حادثه گرفته شده بود و مردم به وضوح میدیدند که چگونه پلیس مسلح است ولی شلیک نمیکند و این را جنایتکار مقابل او به خوبی میدانست.
دکتر مهدی آزادواری کارشناس بازار سرمایه نوشت: اهمیت توسعه بخش مالی و در پی آن توسعه تأمین مالی کشور از آنجا نشأت میگیرد که بخش مالی کارآمد، نقش اساسی در تجهیز منابع برای سرمایهگذاری، تشویق برای ورود و تجهیز سرمایه خارجی و همچنین بهینهسازی ساز و کار تخصیص منابع ایفا میکند و یک نظام مالی توسعهیافته در یک کشور، با تأمین مالی مناسب برای بخش حقیقی اقتصاد، فرصتهای مناسبی را برای رشد و توسعه اقتصادی بوجود میآورد.
آیا شما به عنوان عالی ترین مقام قضایی کشور از چالش ها و مشکلات تحمیل شده اخیرا به کارآموزان وکالت و داوطلبان آزمون خبر دارید؟ آیا با ضرورت حضور و حیات کانون وکلا منطبق بر موجودیت قانونی آن و اوصاف ذاتی نهاد وکالت موافق هستید؟
یا رئیس جمهور از انتصابهای فامیلی در دولت خبر ندارد و اعضای دولت به او راست نمیگویند و جنابشان را در جریان امور قرار نمیدهند یا این رسانهها اسامی کذبی را منتشر میکنند.
دور هشتم مذاکرات وین با تعیین تکلیف پرانتزهای درون متن مورد مذاکره، رو به پایان است. هیاتهای مذاکره کننده 1+4 و در حقیقت 1+5 به پایتختهای خود مراجعه نمودند تا با مشورت، تصمیم سیاسی برای اعلام پایان دور هشتم مذاکرات وین گرفته شود. متن مذاکرات وین در حقیقت بهعنوان بیانیه از سوی کمیسیون مشترک برجام پیشنهاد شده و بر روی نظرات و انتقادهای اعضا در قالب پرانتز، بحث و بررسی گردیده و در پایان دور ششم مذاکرات و در دوره دکتر ظریف و دکتر روحانی به هفت پرانتز کاهش یافته بود.
بحران اوکراین با تصمیم کشورهای عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) برای عضویت این کشور در ناتو شکل گرفت. ناتو که قدیمیترین اتحاد نظامی بلوک غرب علیه شرق یا همان اتحاد جماهیر شوروی سابق بود، همچنان ابزار اصلی غرب برای سیاستهای توسعه و هژمونی آن بهشمار میرود.
همین توصیه نشان میدهد که آقای جلیلی هم، به عنوان یک اصولگرای سفت و سخت، در واقع مثل حسن روحانی معتقد است که ایران باید مشکلش را با "کدخدا" حل کند. سعید جلیلی فقط میگوید باید با دست پر به سراغ کدخدا برویم.
یکی از اخباری که این روزها و در جریان انتصابات مدیران جدید مکرر شنیده میشود، وفور نسبتهای خانوادگی در میان منصوبین به اصحاب قدرت است. رفتاری که در عصر جدید و سیاست امروز مذموم و ناپسند شناخته میشود.
همه به یاد داریم روزهای سخت دی و بهمن دو سال قبل را که مسئولان ذیربط، ابتدا منکر وجود کرونا در کشور میشدند و سپس با ادامه سوء تدبیر و ضعف مدیریت، اولین پیک ویروس منحوس را برای اسفندماه زمینهسازی کردند، که این شیوه مدیریت، سوء تعبیرهای سیاسی مربوط به علل کتمان شیوع ویروس را در پی داشت که متاسفانه نتیجه آن تخریب هرچه بیشتر اعتماد بین دولت و ملت و کاهش بیسابقه سرمایه اجتماعی بود.
تهیه دارو آن هم به قیمت آزاد این روزها به بزرگترین مشکل بیماران وخانواده آنها تبدیل شده است، از جمله دلایل آن هم اجرای طرح نسخه الکترونیکی بدون فراهم آوردن مقدمات و زیرساختهای فنی وعدم توجه به جزئیات اجرایی است، وقتگیر بودن زمان ورود اطلاعات نسخه درسیستم و قطع مکرر و حذف چندباره اطلاعات نیز مشکلی دیگر است.
وضعیت کنونی خودروسازی کشور فاجعــه است، با نرخ ارز ۳۰هزار تومان قیمت تمام شده پراید باید ۵۰ میلیون تومان باشد، پراید مصرف ضعیفترین قشر جامعه است اما این قشر مستضعف باید ۱۵۰ میلیون تومان بابت آن بدهد.
حالا که مردان سیاست خارجی به دنبال احیای برجام در وین هستند، وقت آن رسیده است که احیای نود را هم مدیران تلویزیون در دستور کار خود قرار دهند و دل فوتبال دوستان را شاد کنند.
یقینا فرمایشات مقام معظم رهبری (حفظ الله) در حوزه کیفیت و حمایت از تولید ملی، همواره چراغ راه تولیدکنندگان این مرز و بوم خواهد بود، اما این مطلب که با فرمایشات به حق معظم له در خصوص کیفیت خودروهای ساخت داخل، رسانهها و انجمنهای مرتبط و....نوک پیکان حملات را کاملا متوجه خودروسازیهای داخلی نمایند، شاید اقدام زیبندهای نباشد.
این گزاره از کنفوسیوس فیلسوف چینی زیاد تکرار شده است که: «هر ظلمی در جهان از ظلم بر کلمات آغاز میشود.» جمله عجیبی است و ما اکنون با پوست و گوشت و استخوان خود آن را حس میکنیم.
تمرکز دولت در مواجهه با پیک ششم کرونا و اُمیکرون برروی واکسیناسیون عمومی و اصرار بر تزریق دوز اول برای بیش از ده میلیون نفر واکسینه نشده و همچنین تاکید روی تزریق دوز دوم برای بیش از بیست میلیون دریافت کننده تنها دوز اول واکسن و همچنین تشویق و توصیه و اجبار به واکسیناسیون نوبت سوم برای 83 درصد جمعیت 9 سال به بالا در کشور بوده است.
تصمیمات دولتمردان متغیر اصلیای است که امروز بازار سرمایه و سهامداران را تحت تاثیر قرار میدهد و از این رو دولتمردان باید با درنظر گرفتن این مسائل انعطاف بیشتری در تصمیمگیریهای مرتبط با این نهاد سرمایهای داشته باشند.
آنچه در دیدار دیروز فعالین اقتصادی با رهبری اتفاق افتاد، هم یک نوع آسیبشناسی دهه 90 و هم آسیبشناسی بخش تولید و هم ارائه راهحلی برنامهای برای عبور از بخشی از مشکلات و هم بیان نکته مهمی درخصوص صنعت خودرو به طور خاص و مشخص بود.
دوازدهم بهمن ماه که سالروز ورود امام خمینی (رض) به میهمن اسلامی و آغاز دهة فجر انقلاب اسلامی است در عین حال اولین سالگرد ارتحال مرحوم آیت الله شیخ عبدالله نظری خادم الشریعه مازندرانی نیز هست که از شاگردان برجستة حضرت امام نیز بشمار میرفت و برای ابلاغ ابراز ارادت عشایر منطقه سوادکوه و مردم دلیر و مبارز مازندران به امام خمینی به پاریس رفت و با پرواز ایشان در ۱۲ بهمن ماه به میهن اسلامی بازگشتند.
رکود و توقف سرمایهگذاری در بخشهای مختلف صنعت نفت برای کشور یک چالش جدی شده است و این امر سبب گردیده که مسئله خاموشی فلرها در اولویت نخست این صنعت نباشد.
آخرین باری که درهای استادیوم ورزشی آزادی باز شد، رنگش تغییر کرده بود، حضور رنگارنگ زنان و مردان ایرانی علاقهمند به فوتبال بهرغم شیوع بیماری کرونا و صدای تشویق آنان بهرغم تعداد محدودشان، مسابقه سرنوشتساز حضور ایران در جام جهانی را رنگ و بوی دیگر داده بود!