کردستان

در نامه‌های جداگانه از سوی وزیر میراث‌ فرهنگی انجام شد؛

ابلاغ مراتب ثبت ملی ۶ اثر طبیعی به استاندار کردستان

وزیر میراث فرهنگی،گردشگری و صنایع‌دستی در نامه‌های جداگانه به استاندار کردستان مراتب ثبت ۶ اثر در فهرست میراث طبیعی ملی را ابلاغ کرد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش گفت: امروز ارتش ثابت کرد که پای آرمان‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران ایستاده و با حضور موثر خود در حوزه امدادرسانی به هموطنان عزیزمان در جای جای کشور بار دیگر ولایتمداری خود را به اثبات رسانده‌ است.
یادداشت/ طرح اصلی ارتش آزاد این بود که با بروز انفجار و از بین رفتن آمران و مغزهای اصلی امنیتی سوریه، در یک عملیات برق آسا وارد وزارت دفاع شده و این وزارتخانه را به تصرف در بیاورند و عناصر مسلحی که احتمالا مزاحم آنها بودند را خلع سلاح کنند.

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: خدمت به هم‌نوع و جامعه افتخار بزرگی است که نصیب هر کسی نمی‌شود، بنابراین امیدواریم که همه ما بتوانیم در خدمت به دیگران پیشرو باشیم زیرا این کار از تکالیف انسانی ما محسوب می‌شود.
روانپزشک و استاد دانشگاه در گفت‌وگو با پرسون:

کارتل مواد مخدر برای جلوگیری از افزایش قیمت مواد سوبسید پرداخت می‌کند

یک روانپزشک و استاد دانشگاه گفت: سیستم و کارتل مواد مخدر در کشور به گونه‌ای سوبسید و یارانه می‌دهد که قیمت انواع مواد مخدر افزایش پیدا نکند تا آمار مصرف کنندگان کاهش نداشته باشند.

موفقیت عراق در حملات گسترده ۴ ماهه پایان جنگ با تجاوزات آمریکا در خلیج فارس و ساقط کردن هواپیمای مسافربری ایرباس همراه شد و با توجه به درآمدهای پایین نفتی و مشکلات اقتصادی ناشی از آن، مجموعه سران تهران به این تحلیل رسیدند که دیگر اهداف از پیش تعیین شده محقق نخواهند شد و در نتیجه با مشورت هاشمی رفسنجانی، امام خمینی(ره) در تصمیمی تلخ، اما شجاعانه که حکایت از واقع گرایی ایشان داشت، قطعنامه ۵۹۸ را پذیرفت.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: طبق آخرین برآوردها اسفندماه سال 99 به هر خانوار مرزنشین ساکن در شعاع 20 کیلومتری شهرهای مریوان، سروآباد، بانه و سقز یک میلیون و 924 هزار تومان پرداخت شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کردستان خبر داد:

مرگ 4 نفر در جاده سنندج ـ سقز

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر کردستان از وقوع دو حادثه رانندگی در محور سنندج – سقز و جان باختن چهار نفر و مصدوم شدن چهار نفر دیگر خبرداد.
پرسون از آخرین وضعیت بازداشتی های شورای شهر گزارش می‌دهد:

1000نفر از اعضای شورای شهر پنجم در زندان

دوره پنجم شورا یکی از ادواری بود که با حرف و حدیث‌های زیاد ختم شد. همین چند روز پیش بود که احمد علیرضابیگی؛ نماینده تبریز در مجلس اظهار داشت که یک ‌هزار نفر از اعضای دوره پنجم شوراها زندانی شده‌اند. به نظر این نماینده مجلس، خلا قانونی باعث عدم نظارت صحیح بر شوراها و در نتیجه افزایش تخلفات شده است.

نماینده ولی‌فقیه در کردستان گفت: یکی از بارزترین ویژگی‌های انتخابات در ایران، سلامت و صحت آن است ولی در کشوری همانند آمریکا که خود را مهد دموکراسی می‌داند هنوز رئیس جمهور سابقش صحت انتخاب کشورش را تایید نکرده است.

حال که سعد حریری پس از ۹ ماه انصراف خود را تشکیل دولت اعلان داشته، به نظر می‌رسد رئیس جمهور در دیدار با گروه‌های سیاسی سعی در مشورت جهت انتخاب گزینه جدید نماید.
این کارشناس مسایل غرب آسیا گفت: مقایسه کردن تهدید داعش با طالبان برای جمهوری اسلامی یک اشتباه استراتژیک است؛ زیرا اولا داعش خواستار تشکیل خلافت اسلامی بود و ایران را نیز رسما جزویی از قلمرو خود می‌ دانست، اما طالبان از امارت اسلامی صحبت می‌کند که در محدوده جغرافیای افغانستان است.

نماینده ولی فقیه در کردستان گفت: امروز با وجود تبلیغات سو دشمنان علیه حوزه‌های علمیه، باید گفت که تمرکز بر تعلیم و تعلم، تحقیق و پژوهش، تهذیب و تبلیغ، 4 ویژگی مهمی است که باید طلاب به آن توجه کنند

یادداشت/ ظهر ۱۲ جولای ایهود اولمرت نخست وزیر وقت اسرائیل در بیانیه‌ای به حزب الله هشدار داد که ۲  نظامی اسرائیلی را آزاد کند و در غیر این‌صورت لبنان بهای بسیار سنگینی را خواهد پرداخت.

سازمان آگهی های پرسون