یادداشت‌ها

«صرف‌نظر از اینکه روسیه در قبال حملات وحشیانه اسراییل به سوریه، این کشور را تنها و بی‌دفاع گذاشت و سیستم پدافندی مستقر خود را فعال نکرد، در برابر حملات متعدد رژیم صهیونیستی به ایران نیز عملا سکوت کرد. در عالم دپیلماسی، این منافع دوطرف است که حرف می‌زند. نمی‌شود ایران برای روسیه مایه بگذارد و دولت پوتین که مدعی داشتن روابط استراتژیک با ایران است، فقط تماشاچی یورش‌های پهپادی و تروریستی تل‌آویو در ایران و تهران باشد.»

مهدی فضائلی نوشت: «رژیم صهیونیستی همچون حیوان درنده‌ای در بند مقاومت گرفتار شده و برای رهایی از بند، عربده می‌کشد، پنجه‌های زهرآگینش را به هر سمت دراز می‌کند و دندان‌های مرگبارش را به هر چیزی فرو می‌کند تا شاید بتواند از این مخمصه رهایی یابد و خسارت‌هایی که شاهد آن هستیم ازجمله ترور بزرگانی چون سیدمقاومت، سیدحسن نصرالله، ناشی از این دست و پازدن‌های لحظه آخری این رژیم ددمنش و گرگ‌صفت گرفتار در بند است.»

«وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارتخانه‌ای کلیدی در وضعیت‌های بحرانی و آشوبناک نیست، اما این وزارتخانه فرهنگی-سیاسی، بیانگر ذات دولت‌هایی است که در رأس قدرت‌اند. این وزارتخانه نماد اقتدار یک دولت است که به شکلی علنی تغییرات اساسی در سطح سیاست و فرهنگ را نمایندگی می‌کند. تغییراتی که به‌ واسطه آن حتی می‌توان پی برد اقتصاد ایران با چه رویکردی پیش خواهد رفت.»
رژیم صهیونیستی ابتدا یک حصار آهنی در مرز باریکه غزه با اراضی اشغالی کشید. ۱۰۰ متر جلوتر از این حصار در خاک غزه را منطقه ممنوعه اعلام کرد که حضور در آن مساوی با مرگ بود. ۳۰۰ متر پس از آن را نیز فقط برای حضور و فعالیت کشاورزان، آن هم با پای پیاده مجاز دانست و تا ۷۰۰ متر پس از آن را هم منطقه خطر اعلام کرد. یعنی ساکنان غزه برای حفظ جان‌شان باید بیش از یک کیلومتر از این حصار در خاک خود فاصله می‌گرفتند.
جنایت ها و سبعیت اسرائیل موجب شده که به رغم همه واقعیت های فوق، هنوز برخی دچار توهم توطئه شوند و ۷ اکتبر را پروژه ای صهیونیستی بدانند.
تنها چیزی که قطعی است اقدام اسرائیل علیه ایران است اما حجم و زمان آن مشخص نیست. در اینجا البته سفر آقای عراقچی به عربستان و قطر نشان از آن است که ایران در حال دست زدن به دیپلماسی قوی است تا از طریق کشورهای عربی منطقه به آمریکا فشار آورد و آمریکا هم اسرائیل را مجاب کند که اقدامی علیه ایران انجام ندهد چرا که ایران در برابر اقدام اسرائیل پاسخ خواهد داد
یادداشت علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیس جمهور، همزمان با روزجهانی کودک و اولین سالگرد موج جدید جنایات و نسل‌کشی رژیم صهیونیستی در غزه منتشر شد.

به نظر می رسد تا سال ۲۰۳۰ تولید ناخالص داخلی چین از آمریکا بیشتر خواهد شد و به اقتصاد اول جهان تبدیل می شود. در این پارادایم جنگی فراگیر و بزرگ در خاورمیانه رخ نخواهد داد و شاید تنها شاهد تنش های مقطعی بین ایران و اسرائیل باشیم اما جنگ فرا گیر بعید است.
فقط نیم‌نگاهی به اطراف بیندازید و مختصات کنونی منطقه و حال و هوای امروز رژیم صهیونیستی را با زمانی که امام راحل ما دستور محو اسرائیل از صفحه روزگار را صادر فرمود به مقایسه بنشینید. صهیونیست‌ها از کجا به کجا آمده‌اند؟! نه! از کجا به کجا آورده شده‌اند؟!
گزارش‌ها از احتمال حمله اسرائیل به تأسیسات هسته‌ای، انبارهای موشکی، مراکز فرماندهی و میادین نفتی، برقی و... ایران در پاسخ به عملیات وعده صادق ۲ حکایت دارد؛ اگرچه ایران نیز بارها اعلام کرده که در صورت انجام هر اقدامی از جانب اسرائیل، این رژیم با پاسخی محکم و کوبنده‌تر مواجه خواهد شد.
رژیم صهیونیستی یک سال در یک قطعه کوچک جغرافیایی علیه مقاومت غزه جنگیده است؛ حاصل این جنگ برای دو طرف دردناک می‌باشد. رژیم در این مدت حدود 42 هزار نفر را به شهادت رسانده که حدود 19 هزار نفر از آنان زنان و کودکان بوده‌اند و حدود 100 هزار نفر را زخمی کرده ‌است که حتماً نزدیک به نیمی از آنان نیز زنان و کودکان هستند.
بحران معیشتی و مالی، اقتصادی در اسرائیل دیگر جای انکار نیست و در سراسر رسانه‌های غربی علنی شده است. اغلب خبرنگاران غربی در اسرائیل خبر می‌دهند: «همه در حال فرار از کشورند!»
مهریه ضامن دوام و خوشبختی نیست، در جامعه تحقق یابد. حتی قوانین متعدد و متنوع نیز نمی تواند دوام و بقای زندگی زناشویی را تامین و تضمین نماید، مگر صفا و صمیمیت، عشق و وفاداری، پا کدامنی، در میان جوانان رونق یابد و به عنوان اصول اساسی در تشکیل زندگی آنها به اجرا درآید.
در حکمرانی اقتصادی و رفع نابرابری‌ها و ناترازی‌ها و رفع شکاف‌های اجتماعی، غفلت‌های نمایانی داشته‌ایم که بی‌توجهی به آنها به ما و حتی به قدرت سخت ما آسیب زده و می‌زند.
آیا به میان کشیدن مبحث منسوخ و خطرناکِ FATF که در دولت آقای روحانی 39 خواسته از 41 خواسته آن به اجرا گذاشته شده و تبعات خسارت‌بار آن هنوز حس می‌شود، وسط یک جنگ بزرگ، ترکیبی و سرنوشت‌ساز، اتفاقی است؟! عده‌ای در ایران - یا از سر بی‌خبری یا هر دلیل دیگری - تلاش‌های مشکوکی را برای احیای این مسئله مُرده آغاز کرده‌اند که هدف اول و آخر آن - چه بدانند و چه ندانند -تضعیف محور مقاومت وسط جنگ است. خدمت به رژیم صهیونیستی، از این واضح‌تر؟!
روند امیدوار کننده ای را در کشور شاهد هستیم و طبیعتاً دولت برای اینکه بخواهد بعضی از کارهایش را پیش ببرد نیاز به زمان دارد. چرا که رئیس جمهور هم در همه امور به کار کارشناسی اعتقاد دارد تا بر همین اساس کارها حل و فصل شده و پیش برود.
رژیم اشغالگر قدس متعاقب وقوع عملیات موفق وعده صادق ۲، با استفاده از ابزارهای رسانه‌ای و تبلیغاتی خود در آمریکا و اروپا، "جنگ روانی با ایرانیان" را با استناد به تکنیک نخ نمای "دستکاری واقعیات" و "خلق القائات کاذب" کلید زده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا روز جهانی کودک را فرصتی برای تامل بیشتر در ضرورت توجه به ویژگی‌ها و نیازهای این گروه بزرگ از جامعه دانست و تاکید کرد: ما بر سر امنیت و آرامش کودکانمان که نسل آینده کشور را می سازند، با کسی شوخی نداریم.
آیا بانک‌ها باید از فعالیت‌های فرهنگی حمایت کنند؟

آغاز یک مسیر طولانی

روزنامه دنیای اقتصاد در یادداشتی به موضوع سرمایه‌گذاری برخی بانک‌ها در عرصه هنر پرداخته و با اشاره به رونمایی از آلبوم «ش‌م‌س» به آهنگ‌سازی کیخسرو پورناظری و خوانندگی همایون شجریان با سرمایه‌گذاری بانک صادرات ایران، آن را اتفاقی مهم دانسته که با واکنش‌های مثبت زیادی روبه‌رو شده است.
روز ۱۶ مهر مطابق با ۷ اکتبر در کشور ما به عنوان روز ملی کودک نامگذاری و شناخته شده است ما این روز را به همگان تبریک می گوییم.
سازمان آگهی های پرسون