یادداشت‌ها

ما آقای دکتر پزشکیان را انسان شریف و منتخب همین مردم می‌دانیم. قاعده بازی در انتخابات را هم می‌دانیم. مثل آنها جِر نمی‌زنیم و علیه قانون و انتخاب مردم نمی‌شوریم. نمی‌گوییم تقلب شده و... از همین‌رو به ایشان از هم اکنون برادرانه توصیه می‌کنیم، مراقب دور و بری‌های خود باشند و به قول رهبر معظم انقلاب، از کسانی که با جمهوری اسلامی ایران زاویه دارند، استفاده نکنند.
رئیس جمهور منتخب مردم در یادداشتی اختصاصی با عنوان «با هم برای منطقه قوی و شکوفا» برای روزنامه فرامنطقه‌ای «العربی الجدید» ضمن تأکید بر ضرورت همکاری و تعامل سازنده تمامی کشورهای منطقه برای توسعه و اعتلای جایگاه جهانی آن نوشت: درمان زخم دیرینه اشغال فلسطین و حل آن مسئله همه ما است.

تحقیقات نشان می‌دهد عزاداری برای امام حسین(ع) برخلاف تمام حس‌های غمگینی که حس پوچی و بن بست را به دنبال دارد،همراه با شعفی معنویست که با یکی کردن اهداف شخصی با هدفی والاتر راهی برای گشایش گره‌های روانی باز می‌کند.

حسن استفاده از فرصت انتخابات اخیر با ظرائف پیچیده ای توام بود که شاید فقط ترکیب پیچیده نیروهای حاضر در صحنه سیاست ایران می‌توانست از پس آن برآید و هرکدام آهنگی بنوازد که حاصل آن، موسیقی موزون ارکستر انتخابات اخیر با برونداد شگفت و افتخار آمیز باشد.

در سه دوره انتخابات اخیر، به خوبی روشن بود که بخشی از جامعه هنری مشتاق مشارکت نیست و همچون دوره های گذشته فعالانه عمل نمی کند.

امیر رسولی از مدیران حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور هدف ازنگارش این یادداشت را توجه دادن به چالشی در همین رابطه با رویکردی جدید می داند که می توان از آن به عنوان مهاجرت مجازی نخبگان یاد کرد که کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
فعال اصلاح طلب نوشت: مشاور نامزد شکست خورده معتقد است؛ کسانی که به پزشکیان رای دادند نادان، کودک‌صفت و بی‌بهره از عقل هستند! و ۱۷ میلیون رای‌دهنده به پزشکیان هزینه نادانی خود را به بخش دیگر جامعه تحمیل کردند.
یادداشت‌های اسدالله علم: بعد از ظهر به مراسم سان و رژه ارتش در میدان مهرآباد رفتیم. شاهنشاه این دفعه سواره سان دیدند، ولی بیچاره سپهبد [جعفر] شفقت فرمانده ارتش یکم تهران و شمال که ضمنا فرمانده سان و رژه بود چون افسر پیاده است از اسب افتاد و بعد اسب بی صاحب او جلوی اسب شاهنشاه افتاده بود. از آن بدتر آن که این جریان را تلویزیون هم پخش می کرد!
برگزاری انتخابات برای انتخاب نهمین رئیس‌جمهور در کشورمان و تشکیل دولت چهاردهم، واجد معانی و آثار بسیاری است. بخشی از این معانی و آثار، حاصل است و برخی دیگر، می‌تواند در آینده پدیدار شود؛ بسته به این که رئیس‌جمهور و دولت جدید چه رویکردی را در پیش بگیرند.
چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست‌جمهوری با مشارکت تقریبا 50 درصدیِ مردم در دور دوم به پایان رسید و بار دیگر نشان داد: نظام جمهوری اسلامی صادقانه و بدور از هر گونه شائبه‌ای، امانتِ رای مردم را به درستی ادا نمود.
تاریخ‌پژوه و کارشناس مسائل سیاسی نوشت: انتخابات دور دوم نشان داد که اگر سیستم تنوع درونی خود را فعال و تشدید کند، به‌راحتی می‌تواند بخشی از آرای خاموش را جذب نماید. آن هم نه‌تنها به نفع تجدیدنظرطلبان یا رفُرم‌خواهان، که حتی انقلابیون نیز در فاصله یک هفته، می‌توانند چهار میلیون به رأی خویش بیفزایند.

دولت‌ها و هم منتقدان و مخالفان آنها باید از تریبون و رسانۀ لازم برخوردار باشند، تا اولی از تصمیمات خود دفاع کند و دومی آن تصمیمات را از منظر منافع عمومی به بوتۀ نقد بگذارد تا عموم مردم با تمام جوانب یک تصمیم و اثرات کوتاه‌مدت و بلندمدت آن آشنا شوند و به شناخت عمیق‌تری برای موافقت یا مخالفت با یک تصمیم دست یابند.
انسان‌ها گاهی سرشان را در خاک می‌کنند تا خودشان واقعیت را نبینند و گاهی به چشم دیگران خاک می‌پاشند تا هیچ کس واقعیت را نبیند.
در یادداشت دیگری نوشتم که دکتر پزشکیان امیدهای فراوانی به وجود آورده است؛ ولی جاده‌‌‌ای که مجبور است از آن عبور کند خاکی است و سنگ‌ ریز و درشت بسیار دارد. آیا باید منتظر ماند و دید که چگونه عبور خواهد کرد یا ایده‌‌‌های مختلف را در یک بستر قابل جمع‌‌‌بندی مطرح کرد و از دل پیشنهادها، راه‌حل‌‌‌های علمی و عملی را که کمترین هزینه و بیشترین منافع ملی را دارد، در اختیار تیم دکتر پزشکیان قرار داد.
نامزد ناکام حزب مشارکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۳۸۴ می‌گوید: خودش در دو دوره اول و دوم انتخابات ریاست جمهوری شرکت نکرده، اما مسعود پزشکیان را نامزد اصلح معرفی می‌کرده است(!)

حسین‌ قشمی در یادداشتی نوشت: مخبر با سعه صدر و تلاش برای عمل به وظایف قانونی خود مبنی بر فراهم کردن شرایط لازم برای برگزاری انتخابات سالم و انتقال دولت، نشان داد که یک کارگزار انقلابی به معنی واقعی کلمه است که چشمداشتی به قدرت ندارد.

امروز همه حامیان و تلاش‌گران این صحنه باشکوه باید بدانند که برای کشور و نظام عزت آفریدند و عدم راه‌یابی نامزد مورد نظرشان نباید سبب شود پا از مرزهای اخلاقی و قانونی و شرعی فرا نهند.

با توجه به اینکه احزاب منتسب به دولت نیستند، اگر در جاهایی اختلاف نظر یا نقدی به دولتشان داشته باشند، به سادگی می‌توانند این مسائل را مطرح کنند و این نعمت بزرگی است. در حقیقت آقای پزشکیان انتخاب شده است تا مورد نقد قرار بگیرد. در نتیجه این مساله راه را برای احزاب باز می‌کند تا نقدها به صورت جدی مطرح شود.

فعال اصلاح طلب نوشت: لازم می‌دانم که اطلاع بدهم از همان لحظه اول تصمیم داشتم و به دوستانم هم گفته بودم که حضورم در انتخابات را چنین تعریف می‌کنم که شکست پزشکیان، شکست سیاست‌ورزی من نیز هست و اگر او شکست می‌خورد، این آخرین یادداشت من خواهد بود .
حالا وقت مطالبه‌گری است، هر کس که تاکنونی ردای فیروزه ای برتن داشته و تلاش میکرده تا افراد را برای انتخاب او متقاعد کند، حال باید مطالبه‌گر وعده های او باشد
سازمان آگهی های پرسون