یک رزمنده جامانده از خیل شهیدان در یادداشتی نوشت:

به بهانه ۴۵ سال مقاومت: خیانت به انقلاب، تغییر نقاب‌ها

امروز بیش از هر زمان دیگری، نظام جمهوری اسلامی نیازمند پالایش درونی و مرزبندی شفاف با فرصت‌طلبانی است که خود را دایه مهربانتر از مادر برای انقلاب معرفی می کنند. امروز کینه توزان، انقلاب را با نگاهی مغرضانه نقد می‌کنند، بدون آنکه به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌هایی مانند استقلال سیاسی، پیشرفت نظامی و توسعه انسانی اذعان کنند.
تصویر به بهانه ۴۵ سال مقاومت: خیانت به انقلاب، تغییر نقاب‌ها

به گزارش سایت خبری پُرسون، خسرو مختاری یک رزمنده جامانده از خیل شهیدان در یادداشتی به بهانه ۴۵ سال مقاومت و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی نوشت:

تاریخ انقلاب‌ها همواره شاهد حضور افرادی بوده که در مقاطع حساس، چهره‌ای انقلابی از خود نشان داده‌اند، اما در بزنگاه‌های تاریخی، مسیر خود را تغییر داده و به جبهه‌ای دیگر پیوسته‌اند. امروز، شاهد پدیده‌ای تأسف‌بار هستیم؛ همان‌هایی که زمانی شعارهای آتشین انقلابی می‌دادند، امروز در قامت اپوزیسیون ظاهر شده‌اند و با پررویی تمام، خود را منادی آزادی و حق مردم معرفی می‌کنند.

فرصت‌طلبانی که همیشه فرصت‌طلب می‌مانند

بسیاری از این افراد، نه به خاطر اعتقاد به انقلاب، بلکه برای کسب منافع شخصی، مناصب و قدرت را در اختیار گرفتند. آنها با موج‌های سیاسی همراه شدند، از امتیازات دولتی بهره بردند و زمانی که دیگر شرایط برایشان مهیا نبود، مسیر خود را تغییر دادند. امروز، این افراد بدون هیچ‌گونه مسئولیت‌پذیری نسبت به گذشته خود، در رسانه‌های معاند سخنرانی می‌کنند و خود را قربانی معرفی می‌کنند. آیا کسانی که در دوران مسئولیتشان بیشترین فشارها را بر مردم وارد کردند، امروز می‌توانند مدعی آزادی‌خواهی باشند؟

محاسبه کارنامه انقلاب، بدون خیانت‌های داخلی؟

هیچ‌کس منکر کاستی‌ها و مشکلات امروز نیست. اما آیا می‌توان این مشکلات را بدون در نظر گرفتن نقش همان انقلابی‌نمایانی که امروز اپوزیسیون شده‌اند، تحلیل کرد؟ آنها زمانی تصمیم‌گیر بودند، آنها مجری سیاست‌هایی بودند که شاید بخشی از ناکامی‌های امروز را رقم زده است. اما به‌جای پذیرش مسئولیت، حالا ژست روشنفکری گرفته و در کنار دشمنان ملت ایران ایستاده‌اند.

مقایسه‌ای ناعادلانه

این افراد، امروز انقلاب را با نگاهی مغرضانه نقد می‌کنند، بدون آنکه به پیشرفت‌های ایران در حوزه‌هایی مانند استقلال سیاسی، پیشرفت نظامی، و توسعه انسانی اذعان کنند. ایران در ۵۰۰ سال گذشته هرگز چنین جایگاهی در جهان نداشته است. مگر نه اینکه در دوران قاجار و پهلوی، بخش‌هایی از سرزمین ایران از دست رفت؟ چرا در ۸ سال جنگ تحمیلی، باوجود فشارهای بین‌المللی، این سرنوشت برای ایران تکرار نشد؟ این افراد هرگز پاسخ نمی‌دهند که چرا استقلال ایران را که با خون هزاران شهید به‌دست‌آمده، نادیده می‌گیرند. نقد منصانه از دشمن هم پذیرفتنی و درس آموز است. امروز جبهه های مقاومت و پاسداری از ارزش ها به خانه رسیده و متاسفانه مردم را با آدرس های غلط مشغول و مایوس می نمایند.

انقلابی‌گری یا نفاق سیاسی؟

این افراد در دوران مسئولیت خود، کوچک‌ترین توجهی به مردم نداشتند، اما امروز مدعی حقوق شهروندی شده‌اند. در حالی که بسیاری از آنان، در گذشته، از سرکوب‌گران آزادی و حقوق مردم بودند، اکنون خود را قربانی جلوه می‌دهند. این تغییر موضع، نه از سر صداقت، بلکه ناشی از تغییر منافع است.

راه‌حل چیست؟

امروز بیش از هر زمان دیگری، نظام جمهوری اسلامی نیازمند پالایش درونی و مرزبندی شفاف با فرصت‌طلبانی است که خود را دایه مهربانتر از مادر برای انقلاب معرفی می کنند. متاسفانه دشمن در لباس افراطی گری در صفوف مدافعان انقلاب هم ایادی نفوذی دارد و با دشمان خارجی و بهانه دادن به معاندان نظام همکاری پنهان دارند اما قطعا و یقنا خداوند خائنان به ملت را رسوا خواهد ساخت. اما نباید اجازه داد کسانی که از انقلاب برای خود نردبان ترقی ساخته‌اند، حالا در نقش مخالفان ظاهر شوند و علیه همان مردمی که از آنها سوءاستفاده کرده‌اند، سخن بگویند. کسانی که شایستگی تصدی پایگاه اجتماعی و ایفای نقش خدمتگزاری به مردم را ندشته اند. انقلاب برای مردم و با مردم معنا دارد، نه برای کسانی که هرجا منفعت بیشتری ببینند، به آن سمت می‌روند.

حرف آخر

انقلاب اسلامی برخلاف رژیم شاه، به همه شهروندان حق نقد داده و می‌دهد، اما تاریخ را نباید تحریف کرد. مردم، از مشکلات اقتصادی و مدیریتی ناراضی‌اند، اما این نارضایتی، نباید ابزاری برای تطهیر گذشته ننگین و سیاه دوران قبل از انقلاب و عملکرد کسانی باشد که روزی به ظاهر انقلابی بودند و امروز اپوزیسیون شده‌اند و اصل انقلاب را زیر سوال می برند گردد . اگر نقدی هست، باید از سوی کسانی باشد که در روزهای سخت کنار مردم ایستاده‌اند، نه کسانی که همواره به دنبال موج‌سواری بر احساسات عمومی بوده‌اند. و راه قطعی شناسایی نفوذی ها ارزیابی دقیق وصحیح مسولان با شاخص منافع ملی (ارزشهای ایرانی اسلامی ) می باشد وگرنه شعار هایی که مردم را خسته و نا امید می کند از هرسمتی باشد به پشتوانه دشمنان ایران و اسلام انقلابی می باشد

منبع: پُرسون

874295

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون