گزارش و گفتگوی اختصاصی

یکی از پاسخ‌هایی که باید در پکیج و بسته جواب ما وجود داشته باشد این است که اهرم فشار به لحاظ راهبردی و برای برداشته شدن کل تحریم‌ها تقویت شود تا طرف‌های آمریکایی و اسرائیلی این پیام را دریافت کنند که اگر نسبت به غنی‌سازی ۵ تا ۲۰ درصدی ایران تعرض کردند پاسخ آن‌ها افزایش قدرت این اهرم با استفاده از ارتقاء غنی‌سازی به خلوص ۶۰ درصد و حتی در صورت نیاز بیش‌تر است. چنین پاسخ‌هایی است که اقدامات طرف آمریکایی و اسرائیلی را هزینه‌مند می‎‌کند.
نیک نژاد در گفت‌و‌گو با پرسون؛

اجبار به استفاده از شبکه شاد باید حذف شود

یک کارشناس حوزه آموزش و پرورش گفت: باید در دوران تابستان زمینه برای آموزش معلمان فراهم شود و از آزمون و خطا جلوگیری شود. ضمن این که سنگ اندازی‌هایی نظیر اجبار به استفاده از شبکه شاد باید رفع شود.
فرقانی در گفتگو با پرسون مطرح کرد؛

محور تهران- پکن- مسکو، مخوف‌ترین کابوس آمریکا

چین، ایران و روسیه کشورهایی هستند که دارای توانایی‌های بالقوه و بالفعل بالایی در سطح جهانی هستند و تنها محوری است که می‌تواند در برابر سیاست‌های ظالمانه آمریکا در سطح جهانی ایستادگی کند و با آن به مقابله برخیزد.
فردین آقابزرگی در گفتگو با پرسون عنوان کرد:

هم‎‌سویی دولت و مجلس راه برون رفت از شرایط بحرانی بازار بورس

از قوه مجریه به عنوان رکن اول انتظار می‌رود که اوضاع را بهبود ببخشد اما اگر هم‌سویی مجلس را نیز در کنار خود داشته باشد، بسیار کاراتر و مفیدتر عمل خواهد کرد.
یکی از مهم ترین کالاهای غذایی مورد نیاز کشورمان برنج است، گرچه تولید برنج در کشورمان صورت می گیرد، اما به دلیل مصرف بالای آن در بین هموطنان یا می توان گفت حجم تولید کم جوابگوی مصرف کشور نیست و برای اینکه نیاز کشور تامین شود باید بخشی از این کالای مصرفی از آن سوی مرزها وارد کشور شود.
عضو کمیته حمایت از انتفاضه فلسطین در گفتگو با پرسون؛

هشدار جنبش حماس به رژیم صهیونیستی/ اسرائیل باید هزینه جنایات خود را بپردازد

اگر بنا باشد که مردم فلسطین همچنان در شهرها و اراضی اشغالی 1948 و همچنین کرانه غربی رود اردن زیر چکمه‌های صهیونیست‌ها له شوند، بی‌شک صهیونیست‌ها باید هزینه آن را پرداخت کنند و این هزینه موشک‌های مقاومت فلسطینی است که امنیت شهروندان اشغال‌گر را از بین می‌برد.
پرسون از گرفتاری های دریافت یک تسهیلات می گوید:

از تشویق تا فرار از ازدواج/ ابلاغ بانک مرکزی و اِن قُلت بانک ها

مبلغ وام ازدواج به 70میلیون تومان افزایش یافت. خبری که قبل از سال جدید منتشر شد. در پی این خبر بانک مرکزی به همه بانک ها ابلاغ کرد در پرداخت این وام همراهی لازم را با متقاضیان داشته باشند. اما عمل به این ابلاغ به راحتی انتشار آن نبوده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در گفتگو با پرسون:

آینده مذاکرات وین روشن است/ نه باید خوشبین باشیم و نه بدبین

به نظر می‌رسد که انتهای این مسیر با توجه به ریل‌گذاری که مجلس انجام داده است، به توافق بینجامد اما هنوز نه باید خوشبین باشیم و نه بدبین و اجازه دهیم که این مذاکرات پیش رود.
بصیری در گفت‌و‌گو با پرسون؛

آمریکا همچنان غیرقابل اعتماد است

یک کارشناس مسائل بین‌الملل گفت: آمریکایی‌ها به دنبال ثبات در ایران نیستند و از قدرتمند شدن ایران به شدت پرهیز می‌کنند. به احتمال بالا قراردادهای جدید به خصوص در حوزه اقتصادی نقض می‌شود. آمریکا در چهل و دو سال گذشته تعهدات خود را زیرپا گذاشته و قابل اعتماد نیست.
اکبر ترکان در گفت وگو با پرسون؛

دنیا به کالای ایرانی محتاج است

‎ صادرات کالای غیر نفتی این روزها جایگزین جدید صادرات نفت در کشورمان شده است و به نوعی توانسته میزان درآمدزایی بیشتری نسبت به صادرات نفت به ارمغان آورد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس در گفت‌وگو با پرسون؛

مخالفان دنبال ضربه زدن به مجلس یازدهم هستند

علیرضا شهبازی گفت: مخالفان نظام نسبت به مجلس یازدهم  حساسیت دارند و دنبال این هستند که  مطالبی ضد مجلس بگویند.
محبعلی در گفت‌و‌گو با پرسون تشریح کرد؛ / بخش دوم

دستاوردهای صلح میان ایران و عربستان

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: آثار همکاری ایران و عربستان می‌تواند وضعیت صلح و امنیت منطقه و بین الملل را بهبود بخشد. ضمن این که این موضوع خواسته ایالات متحده نیز است و بایدن به دنبال کاهش تعهدات و اشغال خاورمیانه است. کاهش حضور آمریکا به امنیت بیشتر در منطقه منجر می‌شود.
غضنفرآبادی در گفت‌و‌گو با پرسون؛

اقدامات دستگاه قضا در رفع موانع تولید بسیار مطلوب است

رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت: مهم ترین اقدام دستگاه قضا در رفع موانع تولید، حل اختلافاتی بوده که باعث تعطیلی کارخانه‌ها و یا واحدهایی که از قبل تعطیل بوده‌اند، است. البته کم‌کاری و بی توجهی برخی دستگاه‌ها نیز توسط این قوه پیگیری و به سرانجام خوبی منجر شده است. 
محبعلی در گفت‌و‌گو با پرسون؛/ بخش اول

شرایط و سیاست‌های عربستان در منطقه تغییر کرده است

مدیر کل سابق وزارت امور خارجه بیان کرد: عربستان حاکمان هوشمندی دارد و با شکست ترامپ و تغییر شرایط منطقه این کشور به دنبال ارتباط با ایران و حل و فصل مسئله یمن است.
علیزاده برمی گفت: کدام اقدام دولت برازنده کشور بوده است؟ در بحث پیشگیری از کرونا، اواخر اسفند ماه روحانی اعلام کرد؛ که ما از پیک کرونا عبور کردیم و لذا سفرهای نوروزی اشکالی ندارد.
کارشناس بسکتبال گفت: گرگان جزو استان‌هایی است که هواداران باوفا و بی شماری دارد. امیدوارم این قهرمانی شرایطی را به وجود بیاورد که تا بتوانیم از پتانسیل بسکتبال در این استان بیشتر بهره ببریم.
پرسون کاهش جمعیت ایران را بررسی می کند؛

سیاست تشویقی فرزندآوری؛ مفید یا بدون نتیجه مطلوب؟!

«فرزند کمتر- زندگی بهتر» این تبلیغ را حتما به یاد دارید. به هر طرف که سر می چرخاندیم می توانستیم آن را ببینیم. حال چند سالی است که همین تبلیغ با تغییراتی کوچک به « فرزند بیشتر- زندگی شادتر» تبدیل شده است. همزمانی این تبلیغ با شرایط اقتصادی کشورمان و عادت مردم به فرزند کمتر و در کل تغییرات در سیستم زندگی ایرانیان، سبب شده است نتواند همانند تبلیغ کاهش فرزنداوری، بتواند موفق وخاطره انگیز شود.
سخنگوی کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس شورای اسلامی گفت: منابع مالی کافی برای تحقق لایحه بندی رتبه‌بندی معلمان اختصاص داده نشده است. دولت نمی‌تواند رتبه بندی را ناقص اجرا کند؛ بنابراین بودجه کامل نیاز است که حدود 16 هزار میلیارد تومان می‌باشد.
برخی از کشورهای عربی به مسئله فلسطین خیانت کردند، مسئله قدس و مسجدالاقصی را به فراموشی سپردند و وارد یک روند عادی‌سازی با این رژیم صهیونیستی شدند. رژیم صهیونیستی از این فرصت سو استفاده کرده و سیاست تغییر ماهیت قدس به عنوان قبله اول مسلمانان جهان را در پیش گرفته و به سیاست اصلی تخریب و مصادره زمین‎های فلسطینی به ویژه قدس مبادرت می‌کند.
پژوهشگر و تهران‌شناس در تشریح تن پوش چوقا که در شمال به آن شولا و در تهران به آن ک‍پنک می‌گویند، گفت: ما ایرانیان برای هر تولید و اقدامی دلیل داشتیم و بدون دلیل زندگی نمی‌کردیم. بطوریکه حتی تن پوش مردمان‌ کاربردی بود و برگرفته از معماری و مفاهیم فرهنگی ایران بود، از جمله شولا که لباسی برای دوری حیوانات به کار گرفته می‌شد و حتی این لباس‌ها وارد ضرب المثل‌هایمان نیز شده است.
کارشناس مسائل بین‌الملل در گفتگو با پرسون تشریح کرد؛

سناریوی آمریکا برای سرپوش گذاشتن روی معضلات داخلی

دولت آمریکا برای انحراف افکار عمومی و سرپوش گذاشتن روی مسائل مختلف اجتماعی و امنیتی داخلی خود و شکاف عظیم اجتماعی که خصوصاً بعد از انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایجاد شده است از ظرفیت‌های بین المللی استفاده می‌کند. نمونه آن افزایش بودجه نظامی پنتاگون و افزایش مأموریت‌های نظامی آمریکا در نظام بین‌الملل است.
زاوه در گفت‌و‌گو با پرسون مطرح کرد؛

قوانین و مجوزهای اضافی مانع اصلی تولید خودرو

یک کارشناس صنعت خودرو گفت: مشکلات داخلی مانع اصلی تولید خودرو و به طور کلی صنایع در کشور است. نظارت بر همه مسائل قابل پذیرش نیست. با کاهش قوانین و نظارت‌های اضافی رشد اقتصادی افزایش می‌یابد.
قرار بود گنبد آهنین، دیوار جداکننده، موشک‌های صهیونیستی، تانک‌های مرکاوا و نسل جدید تجهیزات نظامی رژیم صهیونیستی که با بودجه‌های آمریکایی ایجاد می‌شود اعتماد به نفس جامعه صهیونیستی را برگرداند که نتیجه عکس داد.
سازمان آگهی های پرسون