همزمان با هفته سلامت نشست خبری دکتر سید محمد جمالیان ریاست دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی با حضور اصحاب رسانه استان در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی اراک برگزار شد.
در این نشست راهکارهای توسعه فرهنگی در حوزه بهداشت زمین، محیط زیست، بهداشت محیط کار، پیگیری مطالبات مردم از نظام سلامت و بررسی پروژههای عمرانی دانشگاه علوم پزشکی استان مرکزی بررسی شد.
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی محلات خبر داد؛
رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی محلات از برگزاری جشنواره گل و گلاب در این شهرستان خبر داد و گفت: این جشنواره از ۱۵ اردیبهشت ماه آغاز شده و امروز به پایان می رسد.
رئیس انجمن کلستنیکس استان مرکزی از برگزاری لیگ کلستنیکس کشوری به صورت مجازی خبر داد و گفت: در این دوره از مسابقات که داوری آن را برعهده استان است، تیم استان مرکزی نیز حضور دارد.
مدیر کل ورزش و جوانان استان مرکزی گفت: در آستانه ی برگزاری مرحله ی نیمه نهایی جام حذفی میان دو تیم فوتبال آلومینیوم اراک و خلیج فارس بندر ماهشهر که این رویداد ورزشی برای اولین بار در تاریخ ورزش استان صورت می گیرد، آماده سازی و انجام تمهیدات لازم در استادیوم امام خمینی(ره)شهر اراک انجام شده است.
در این نشست چهارساعته که در سالن همایش پیامبر اعظم (ص) در اراک برگزار شد، فرزاد مخلص الائمه استاندار مرکزی گوش شنوای مشکلات و نقدهای دانشجویان دانشگاهای استان مرکزی بود.
در این نشست موضوعاتی شامل خدمت سربازی نخبگان در حوزه های تخصصی، اشتغال جوانان بومی در صنایع استان، چاره اندیشی برای رفع مشکلات واحدهای تولیدی هپکو و آذرآب، آلودگی هوا، بهره گیری از ظرفیت بومی و تخصص و تفکر انقلابی، کمبود اماکن تفریحی، مقابله با جنگ نرم، توجه به شعار سال مبنی بر حمایت از شرکت های دانش بنیان و تولید اشتغال آفرین، کمبود بودجه های فرهنگی، تامین و پرورش نیروهای انقلابی و کارآمد، بهره گیری آموزش و پرورش استان از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان، توجه به بحث گردشگری استان، مکانیابی نامناسب برای ایجاد مرکز درمانی ولیعصر( ع) از جمله مباحثی بود که از سوی این جامعه منتخبان تشکلهای دانشجویی مطرح شد.
استاندار مرکزی در حاشیه سفر وزیر ورزش به شهرستان شازند گفت : امید است با مساعدت وزیر ورزش و جوانان بتوانیم طرح های نیمه کاره باقی مانده از دولتهای گذشته را به بهرهبرداری برسانی
سید حمید سجادی هزاوه بیستم فروردین ماه در جریان سفر نیم روزه خود به استان مرکزی از زیرساخت های مجموعه های ورزشی شهرستان های شازند آستانه و هندودر بازدید به عمل آورد.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان مرکزی گفت: با نصب اپلیکیشن پلیس من دیگر نیازی به مراجعه حضوری جهت ترخیص وسایط نقلیه و برخی از خدمات راهور نخواهید داشت