انتخابات

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید کسی به عنوان رئیس‌جمهور انتخاب شود که دنبال بهانه جویی نرود؛ زیرا امروز مشکلاتی در تمام اقشار مختلف مردم وجود دارد که بخش عمده آن از ناکارآمدی می‌آید.
سعید جلیلی در مراسم گردهمایی فرهنگیان گفت: اگر ما میگوییم پیشرفت، لازمه‌اش آموزش و پرورش قوی است، هسته کانونی آموزش و پرورش مدرسه است؛ هر مدرسه باید یک سلول جهش کشور باشد.
دفتر روحانی در نامه‌ای به رئیس سازمان صداوسیما، خواستار تخصیص فرصت پاسخ به ادعاها و اتهامات برخی داوطلبان در جریان میزگردها و اولین مناظره انتخابات ریاست‌جمهوری چهاردهم، علیه دکتر حسن روحانی و دولت ایشان شد.
«عمق راهبردی» هر گروه سیاسی و هر حکومتی صادق بودن با مردم و طرفداران خود است. بی‌صداقتی ویرانگر است. اینکه وعده‌های پوچ را روانه رسانه‌ها کنیم؛ جز توهین به شعور ملت هیچ‌ چیز دیگری نیست. این رفتار بسیار سطحی و فاقد ژرفای کافی است. کسانی که چنین رفتارهایی دارند، در هیچ زمینه‌ای نمی‌توانند عمق راهبردی داشته باشند.
یک فعال سیاسی گفت: در بین نامزدهای موجود آقای پورمحمدی می‌تواند با فساد برخورد کند زیرا در این زمینه تجربه زیادی دارد. او هم در سیستم اطلاعاتی کشور کار کرده و مسئولیت‌های مهمی داشته است، هم رئیس بازرسی کل کشور بوده است که مستقیما در بطن مبارزه با فساد بوده است و هم مسئولیت‌های مهمی مانند وزارت کشور را عهده داشته است.
دوشنبه شب؛ ۲۸ خرداد ۱۴۰۳ اولین مناظره ۶ کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری با موضوع اقتصادی در ساختمان شیشه‌ای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران آغاز شد.
رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تبریک عیدسعید قربان به روسای مجالس کشورهای اسلامی تاکید کرد که تقویت فضای گفتمان سازنده میان مجالس کشورهای اسلامی، نقش موثری در کمک به حل بحران‌های منطقه‌ای دارد.

سازمان آگهی های پُرسون