انتخابات

دومین نشست هیات اجرایی برگزاری چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در عراق روز چهارشنبه با هدف بررسی زمینه های برگزاری باشکوه این دوره از انتخابات با حضور وبیناری رییس ستاد انتخابات خارج از کشور در بغداد برگزار شد.

وزیر کشور با بیان اینکه امیدوارم حداکثر مشارکت اتفاق بیفتد، تصریح کرد: از همه سلایق و گروه‌های سیاسی می‌خواهیم در میدان باشند و مردم را به شرکت در انتخابات دعوت و تشویق کنند.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری بابیان این که سیاست خارجی باید دستاورد داشته باشد، تاکید کرد: دولت سیزدهم دیپلماسی متوهمانه را به دیپلماسی عمل‌گرا تغییر داد.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان‌اینکه مناظره‌های انتخاباتی کار صددرصد غلط و الگوبرداری از کشورهای غربی است، گفت: انتخاب رییس جمهور نباید به نتایج برگزاری مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیما موکول شود.

وزیر کشور گفت: نزدیک 170- 180 هزار نفر امنیت انتخابات را تامین می‌کنند؛ این عدد بالایی است. ما به امنیت بسیار اهمیت می‌دهیم و از این‌جهت مشکلی نخواهیم داشت.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: در تنظیم برنامه هفتم برای ۵ ساله آینده با افتخار مخاطب را خانواده و زمان اعلام کردم. بر این باورم که زنان ما در عرصه‌های مدیریتی، هیچ فرقی با مردان ما ندارند و نباید در آن جا ناعدالتی و تبعیض و همچنین محدودیت وجود داشته باشد.
با این حرف، زاکانی پس از قاضی‌زاده برای دومین انتخابات متوالی پالس‌های کنار کشیدن را علنا اعلام کرد.
سرپرست وزارت خارجه با بیان اینکه در رقابت‌های انتخاباتی نباید از سرمایه‌های سیاست‌های خارجی استفاده کنیم، گفت: ما باید از این گنجینه حفاظت کنیم.
فضای معنوی و احیاکننده ارزش‌های انقلابی که با شهادت آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان و تشییع پیکر‌های آنان پدید آمده و نه‌تن‌ها به جایگاه ریاست‌جمهوری اعتبار بخشیده، بلکه حس قدرشناسی از شهیدان خدمت را در جوان‌ها برانگیخته است. چنین فضایی مشوق و محرک مشارکت در انتخابات بوده و ریختن رأی به صندوق حداقل تعهد و مسئولیت‌شناسی مردم نسبت به شهیدان خدمت به حساب می‌آید.
نماینده ادوار دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی گفت: اصولگراها چون برنامه‌هایشان محدودکننده زندگی مردم بوده و هست، خوف دارند که گزارش بدهند. شما الان ملاحظه می‌کنید مثلا در بحث اینترنت و فضای مجازی و حجاب اصلا جرائت ندارند از طرح‌های خودشان دفاع کنند.
نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت: باید یه کارکرد بزرگ تحولی را در دستور کار بگذاریم. در کشور قابلیت‌های زیادی وجود دارد و نیز چالش‌هایی که می‌تواند مانع رسیدن به قله‌های افتخار شود.
یک کارشناس مسائل بین الملل در تحلیل خود از رقابت های انتخاباتی و موضوع سیاست خارجی گفت: و جریان واقعیت‌پرهیز و واقعیت‌ستیز، نه تنها از دیدن واقعیت‌ها گریزان است، که هر فرد یا گروهی که واقعیت‌ها را بیان می‌کند یا به او گوشزد می‌کند، را با انواع هجمه‌ها و تهمت‌ها و برچسب‌ها تنبیه می‌کند.
«ما اکنون در کجا ایستاده‌ایم؟» ما اکنون در میانه دوران بهبود و درمان هستیم. درمان بیماری‌ای که دولت مدعی تدبیر و امید- بخوانید دولت مدعیان اصلاحات- آن را به کشور تحمیل کرد و دولت رئیسی به بهبود آن پرداخت و شهادت رئیس‌جمهور و هیئت همراه، درمان این بیماری را نیمه کاره گذاشت.
حمایت پررنگ ظریف و آذری جهرمی از مسعود پزشکیان گمانه شباهت دولت او به دولت روحانی را تقویت کرده است.
سازمان آگهی های پرسون