یک تحلیلگر سیاسی نوشت: افرادی که به نظرم شورای نگهبان صلاحیت آنان را تأیید خواهد کرد، به شرح زیرند: سید ابراهیم رئیسی و سعید جلیلی از جناح اصولگرا، علی لاریجانی از اصولگرایانِ معتدل، محسن رضایی از نظامیانِ سابق، اسحاق جهانگیری و محمد شریعتمداری از جناح دولت و اصلاحطلبان.
جمعیت فعال در بازار رمزارزها براساس یک پژوهش تخمین زده شد. ارزیابیها حاکی از این است که احتمالا حدود ۱۲میلیون ایرانی صاحب رمزارز باشند. البته انگیزه دارندگان رمزارز متفاوت است؛ بخش قابلتوجه صاحبان رمزارز به قصد سرمایهگذاری و حفظ ارزش پول وارد این بازار شدهاند. بخشی نیز سرمایهگذاری در این بازار را شغل و حرفه خود برشمردهاند. «حمایت از تکنولوژی»، «کنجکاوی» و «جابهجایی بینالمللی پول» از دیگر انگیزههای صاحبان رمزارز است. نتایج این پژوهش نشان میدهد ۶۲درصد مردمی که رمزارز خریداری کردهاند، در ۶ ماه اخیر وارد این بازار شدهاند.
نرخ ارز که قبل از انقلاب اسلامی وابسته به دلار امریکا بود،بعد از انقلاب شناور شد، ولی دولت به علت شرایط انقلاب و سپس پیش آمدن مسئله جنگ، قیمت ارز را ثابت اعلام میکرد.
یادداشت/ اردوی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در حالی به میزبانی تمام و کمال همدانیها به پایان رسید که ۱۲ روز در محل های ورزشی مختلف همدان به طول انجامید تا خانواده کشتی و ورزشی استان هرکدام به نحوی در این اردو سهم و استفاده ای مفید را داشتهباشند.
روند تحولات جهانی، بخصوص پس از وقوع انقلاب عظیم اسلامی در غرب آسیا و انتشار پیش گویی حیرت آورحضرت امام خمینی(سلام الله علیه) درباره فروریختن بلوک کمونیستی شرق و سپس بر حذر داشتن رهبر شوروی سابق از افتادن در دام غرب با پیش بینی معظم له درباره فروریختن تمدن سرمایه داری، و سپس ظهور قدرت جریان سازنظام جمهوری اسلامی و نقش آن در بیداری ملت ها (و بعضاً دولتها) دوره افول نظام سرمایه داری، بویژه سردمدار نظام سرمایه داری صهیونیستی یعنی رژیم جنایتکار آمریکا را از زمان ریاست جمهوری جیمی کارتر را رقم زده است.
گروههای عملگرا، دیپلماسی وین را بهعنوان بخشی از مزیت نسبی ایران برای تامین حقانیت اقتصادی و راهبردی میدانند. دولت حسن روحانی به این موضوع واقف بود و بارها به آمریکاییها هشدار داد که هرگونه وقفه در اعاده برجام مشکلات بیشتری را برای سیاست همکاریهای چندجانبه ایجاد خواهد کرد.
با توجه به کارنامه دولت، جای این سؤال است که دستاندرکاران و مسئولان کلیدی دولت باید برای بازخواست به مراجع قضایی و مراکز بازرسی معرفی شوند و یا برای ثبتنام به عنوان کاندیدای ریاست جمهوری به وزارت کشور مراجعه کنند؟! آقایان با کدام رو! خود را نامزد ریاست جمهوری کردهاند؟!
جامعه بهدرستی این حضور دقیقه نودی نامزدها را نقد میکند و به آن ایراد میگیرد. این ایراد کاملاً منطقی است چرا که حضوری با این کیفیت به طریق اولی این سوال را ایجاد میکند که چنین کیفیتی از فرایند نامزدی با چه برنامه مدون و مشخصی میتواند همراه باشد؟ اینکه آیا واقعاً این تعداد فرد شایسته یا تنوع برنامه و گرایش برای اداره دولت وجود دارد؟
یک کارشناس برنامه ریزی شهری درباره پروژه توسعه برنامه ریزی اجتماعی گفت: توسعه یعنی رفع نیازهای پایه و به تعبیر بهتر رفاهی که کمترین پیامدهای اقتصادی را به دنبال داشته باشد.
در طول تاریخ جعل رژیم صهیونیستی در هیچ زمانی مانند امروز، این رژیم به اضمحلال و فروپاشی نزدیک نشده بود. اکنون جنایات وحشیانه اسرائیل علیه مردم بیدفاع فلسطین با هزاران موشک و راکت و خمپاره پاسخ داده می شود، گنبد آهنین سوراخ شده و تل آویو در معرض آتش مجاهدین فلسطینی است.
اصلا شما را چه به نویسندگان ایرانی؟ نویسنده ایرانی در خلوت خود غریبانه مینویسد. آن هم برای دل دیوانه خود و آن اندک مخاطبی که در این روزگار وانفسا هنوز درد فهمیدن دارد. شما که مظهر بیدردی هستید، چه کار به اهل درد دارید؟ بروید پول پارو کنید و به ریش ملت ایران و ساده دلانی که شمارا هنرمند مینامند، بخندید اما شمارا به همه مقدساتتان کاری به کار آدمهایی که بخت از آنها روگردانده و بیرحمانه به تماشای غربت و رنج آنها نشسته نداشته باشید.
سیاستهای رسمی علیه اسراییل چون از خاستگاه حکومتی ابراز میشود، بسیاری از مردم را از آن دور و دورتر کرده است و این باعث تأسف است که بلندترین صداها علیه اسراییل، صداهای رسمی است. در حالی که صداهای رسمی باید در زیر اعتراضات عمومی و مردمی و به تبع آنها بلند شود.
"غزه چیست؟!" آیا غزه یک کشور است؟ یا جزیی از کشور دیگری است؟ آیا اکنون اسرائیل با یکی از استان ها یا ایالات خود در جنگ است یا اینکه با کشوری دیگر میجنگد؟ اسرائیل چرا غزه را از اسراییلی ها و سربازانش خالی کرد؟ آیا این تخلیه به خاطر این نبود که هر وقت اراده کرد به آنجا هجوم ببرد؟ در حملات اخیر اسرائیل به غزه بیش از ١٤٠ کودک کشته شدهاند. حال باید پرسید چرا سازمان ملل و دیگر نهادهای حقوقی دنیا در مورد غزه اینقدر ناتوان هستند؟
تفکر احمدی نژادیسم متغییری مخدوش کننده برای دمکراسی است و مانند ترامپ در آمریکا به اعتبار دمکراسی لطمه میزند، حتی اگر از دل یک دمکراسی ناب و انتخاباتی کاملا رقابتی و سالم بیرون آمده باشد.
در شرایطی که واقعا اقتصاد ایران سختترین روزهای خود را تجربه میکند، معلوم نیست کسانی که با شناسنامه راهی وزارت کشور شدند، با خود چه فکر کردهاند و چه برنامهای برای اداره کشور دارند؟
در میان کسانی که تا کنون برای شرکت در رقابت انتخاباتی ثبت نام کردهاند، به نظرم تا این جای کار، علی لاریجانی با انرژی و اعتماد به نفس و توپ پرتری نسبت به دیگران وارد صحنه شده است.
ریلگذاری اوایل دهه هفتاد وزیر سابق راه در بخش مسکن، این حوزه را دچار مصیبتی بزرگ کرده که دوره انتظار برای صاحبخانه شدن مردم را به ۱۱۰ سال افزایش داده است.
به مناسبت 25 اردیبهشت روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی؛
یادداشت/امروز25 اردیبهشت، روز بزرگداشت فردوسی و پاسداشت زبان فارسی است. شاعری که با فداکاری مثال زدنی اش زبانی را زنده نگهداشت که نه تنها قوامدهنده فرهنگ،سازنده دنیای فکری و بخشی از هویت ماست بلکه آثاری گرانبها را به نام ما به فرهنگ و ادب جهان هدیه داده است.
آنچه این روزها مشاهده شد، بهم ریختگی کامل سیاسی، امنیتی و اجتماعی رژیم صهیونیستی بود. اسرائیل در این صحنه ضعف مدیریت خود و ناتوانی ارتش و سیستم امنیتی خود را به نمایش گذاشت.
ایرادی ندارد که به نامزدهای نمادین و حتی نمایشی، نگاه همدلانهتری داشته باشیم. همه میدانند که این افراد برای حضور به عنوان کاندیدای واقعی نیامدهاند، هم خودشان و هم مردم میدانند که اینها جنبه طنز دارند. حضور نمادین آنان فرصت است و نه تهدید. مردم نیز برمبنای این حضور این افراد، انتخابات را قضاوت نمیکنند.