یکی از بخشهایی که باعث عدمتعادل در عدالت مالیاتی میشود، بحث کتمان درآمد و نحوه برخورد با آن در صورت کشف است. کتمان درآمد یکی از راهکارهای مورداستفاده برای فرار مالیاتی است.
دولت دوازدهم مذاکرات وین را به نقطه نسبتا مطلوبی رساند و ادامه راه را به دولت جدید سپرد. میخواهم صورت مساله را بهطور خلاصه تشریح و پیشنهاداتی ارایه کنم. مطابق گزارش وزارت امور خارجه، بر اساس چارچوبی که تاکنون در مذاکرات وین به دست آمده است در صورت حصول توافق و بازگشت امریکا به برجام همه تحریمهایی که طبق برجام رفع شده بودند، مجددا رفع خواهند شد.
مجلس شورای اسلامی که یکی از وظایف اصلی آن نظارت بر حُسن اجرای قانون است، خود فاقد یک مکانیزم نظارتی است و این فقدان نظارت باعث مشکلات عدیدهای در کشور شده است و خصوصا بخش اجرایی کشور را با مشکل جدی مواجه ساخته است.
وضعیت موج پنجم کرونا از امواج پیشین بسیار بدتر است. پیشنهاد دو هفته تعطیلی وزیر بهداشت نیز رای نیاورد. طبق اخبار منتشر شده این تصمیم به اتفاق آرا بوده پس حتی خود وی نیز در ستاد مبارزه با کرونا به این طرح رای نداده است! به نظر میرسد که نامه او به مقام رهبری پیش از آنکه واقعی باشد، نوعی نمایش بود.
نمایش روزمرگیهای رنگارنگ؛ استراتژی مادران برای تبدیل شدن به بلاگر است که در این راه از کودکانش استفاده میکنند به بیان دیگر کودکان تبدیل به سوژهای برای کسب درآمدهای میلیونی شدهاند.
تکنولوژی واکسن برکت مطلقاً ارتباطی با تکنولوژی واکسن چینی ندارد جز اینکه پلتفرم آنها یکسان است. دانش فنی، اصلاً دارایی ارزانقیمتی نیست که شما بتوانید بهراحتی آن را از کشورها خریداری کنید. این یعنی 500 میلیون دلار سرمایهگذاری سینوفارم. نهفقط آنها بلکه ما هم دانش فنیمان را به کسی نمیدهیم.
تا چند روز دیگر کابینه دولت فعلی مشخص میشود. قطعا چالشهای اقتصادی زیادی در کشور وجود دارد که در شروع کار دولت میتواند زمینهساز مسائلی باشد؛ مهمترین چالش نیز ارز دولتی 4200 تومانی است که بارها زمزمههایی از حذف آن شنیده میشد و هر بار نیز بنا به دلایلی حذف آن صورت نمیگرفت.
اکنون با ثبت عدد و رکورد مرگ ۵88 نفر و بیماران روزانه و مبتلایان 40808 نفر در دوشنبه هجدهم مرداد از بیماران کرونا؛ به واقع و به درستی؛ هنوز نمیتوانیم ابعاد بزرگ و عظیم اتفاقی را که در روند این مرحله از پاندمی در جامعه ایران خواهد افتاد، ترسیم نماییم.
روز گذشته آقای حسین شریعتمداری سرمقاله کیهان را به موضوعی جالب اختصاص داد. در این متن، مطالب چند نفر از افراد از جمله بنده را دستمایه یادداشت خود کرده که بنده بخش مخصوص خود را در ذیل تقدیم میکنم.
این روزها که کشور در وضعیت سیاه کرونا قرار دارد و به اذعان مسوولان وزارت بهداشت و بررسیهای میدانی اغلب بیمارستانهای کشور تخت خالی برای بستری بیماران ندارند معضل کمبود دارو به دغدغه اصلی بیماران تبدیل شده است.
هزینههای انتخاب رشته کنکور ارقام مختلفی از یک میلیون و گاهی تا ۶۰ میلیون تومان است؛ در این میان در آمد یک هفتهای مشاوران کنکور بیشتر از درآمد یکساله یک مهندس و کارگر است.
وقتی میخواهید آپارتمانی بخرید، معمولا برنامه پرداختی را به فروشنده ارائه میکنید و بر مبنای آن معامله اصطلاحا جوش میخورد. برنامه پرداخت مبلغ کل قرارداد میتواند چندین ماه به طول انجامد؛ اما در نهایت مورد موافقت قرار میگیرد.
نایبرئیس و سخنگوی انجمن صنفی سراسری روزنامهنگاران میگوید: دهههاست، روزنامهنگاری ایران با چالشهای عدیدهای دست به گریبان است که تدبیر مؤثری برای مهار آنها اندیشیده و اجرایی نشده است.
در مطالعه تطبیقی در خصوص شیوه نگهداری حیوانات خانگی درجوامع سنتی و مدرن میتوان به مواردی مهم اشاره کرد. فرهنگ نگهداری حیوان در جامعه سنتی و مدرن تفاوتهای فاحشی دارد. در جامعه سنتی و نگهداشت این گونههای حیوانات برای بهرهبرداری و منفعت از تواناییهای آنها بوده است. به جای هزینه از مهارتهای حیوان بهرهبرداری مینمودند.
اصولگرایان این روزها رفتاری ناامید کننده دارند.جلوی چشم شان علیرضا زاکانی اینگونه شهردار تهران میشود اما به جای آنکه به یاد دوران حسن روحانی فغان و فریاد کنند با ایما واشاره در حال اعتراض هستند!یعنی از آن همه بیپروایی وشجاعت در اعتراض به نیروهای اعتدالی و اصلاح طلب رسیدهاند به کنایههای ریز و نا مفهوم در پستوهای تاریک به گروههای حامی زاکانی!
نوشتن درباره پایان کار بیژن زنگنه در نفت، کار سادهای نیست تا نه به جانبداری متهم شوی و نه به بیانصافی! اعتقاد دارم بیژن زنگنه، توسعهگراترین و مقتدرترین فردی بود که میتوانست در دولت روحانی در راس وزارت نفت قرار گیرد. یادم هست در تابستان ۹۲، وضعیت نفت پس از بیثباتیهای مکرر، آنقدر ناگوار بود که حتی جمعی از مخالفان قدیمی زنگنه که عمده آنها در طیف جنوبیهای نفت هستند، خواستار انتخاب زنگنه بودند تا آرامش به کشتی طوفانزده نفت برگردد
جناب رئیسی به همین خودمانی، سلام و البته اگر در حضورتان بودم و کرونا هم بود، دستتان را میفشردم -هرچند این فقط یک خواب و رؤیاست!- اما شاید روزی تحقق یابد و این قرعه به نام من افتد.
اداره درست کشور بدون روابط خوب با دنیا و احیای برجام و عادیشدن روابط مالی و بانکی ما با دنیا امکانپذیر نیست. دولت آقای رئیسی و هر دولت دیگری هم اگر بر سر کار بود باید با ۱+۴ در زمینه بازگشت آمریکا و ایران به برجام به توافق برسند.
تحولات منطقه سرعــت و شتاب شدیــدی بـه خود گرفته و شاهد وقوع تحولات پشت سر هم هستیم. با خروج نیروهای نظامی آمریکا از افغانستان، احتمال خروج کامل ارتش آمریکا از عراق نیز قوت یافته است.
بر اساس گزارش رسمــی مقـامات کشور ایرانیها هزار و ۶۰۰ واحد مسکونی در ترکیه خریدهاند؛ یعنی دلاری که باید برای احداث کارخانه هزینه میشد به دلیل ایجاد جو نااطمینان از وضعیت اقتصادی، از کشور خارج شده است. تندروها در کشور در اقلیت هستند و میخواهند بر اکثریت حکومت کنند و این کشور را دچار مشکل میکند.
در یک نظام حکومتی و حکــمرانی مطلوب برای اداره نهادهای مختلف معیارها و ضوابطی تعیین میشود که یا براساس تجارب و عملکرد گذشته و یا با عنایت به مقتضیات روز این ملاکها حاکم خواهد شد.
با انجام مراسم تنفیذ و سپس تحلیف حکم ریاستجمهوری، هماکنون آقای سید ابراهیم رییسی، رییسجمهور ایران است اما هنوز کابینه دولت جدید تشکیل نشده است و وزرای فعلی تا معرفی وزرای جدید و اخذ رای اعتماد کماکان در پستهای وزارتی خود مستقر هستند.