یک متخصص بیماریهای ریوی درباره شیوع بیماری قارچ سیاه بیان کرد: قارچ در بدن افراد وجود دارد ولی فرصت برای رشد پیدا نمیکند و اینها عفونتهای فرصت طلب هستند، زمانی که سیستم ایمنی سرکوب شد شروع به رشد و نمو میکنند.
چندی پس از شیوع ویروس کرونا در کشورهای جهان، دانشمندان به فکر تولید واکسنی مؤثر علیه این بیماری افتادند. چندین واکسن کرونا در جهان تولید و تستهای انسانی آنها انجام شد؛ بسیاری از کشورها، مجوز اورژانسی مصرف واکسنهای داخلی خود را صادر و تزریق آن را در داخل کشور خود آغاز کردند.
در عرف بین المللی، کمک به کشورها و ملل گرفتار در حل آسیبهای محیطی و بلایای طبیعی امری معمول و رایج است. صرفنظر از جایگاه اقتصادی و سیاسی کشورهای آسیب دیده، برخی از کشورهای توانمند کمک به آنها را در پروتکلهای اساسی خود قرار میدهند.
گزاش دیگری که از سوی رویترز منتشر شد نشان داد که اقتصاد انگلیس تنها اقتصادی نیست که ریکاوری آن کند شده است. اقتصاد آمریکا هم وضعیتی مشابه را تجربه میکند.
متخصصان بهداشت عمومی در ژاپن با اشاره به برگزاری بازیهای المپیک در این کشور عنوان کردند: این امر باعث عادی انگاری مردم نسبت به رعایت پروتکلهای بهداشتی شده و خطر اوج گیری مجدد کرونا را افزایش میدهد.
از زمان شیوع ویروس کرونا در دنیا کشورهای پیشرفه در صدد تولید واکسن بودهاند؛ اما کوواکس به عنوان یک نهاد تامین کننده واکسن برای کشورهای عضو این اتحادیه نتوانسته است به تعهدات خود عمل کند.
دبیرکل خانه کارگر بیان کرد: کارگران از روند واکسیناسیون خیلی عقب هستند و با اینکه ما برای رسیدگی به این موضوع نامه نوشتیم اما هنوز پیگیری صورت نگرفته است.
رییس کمیته کشوری اپیدمیولوژی بیان کرد: به وجود آمدن وضعیت بحرانی انعکاس رفتار ما نسبت به بیماری است. به این معنا که اپیدمی و بیماری حاصل مواجه افراد با عامل بیماری زا است حال وقتی رفتار ما تحت کنترل نباشد و با تقویت سفرها در تعطیلات، برگزاری اجتماعات و عدم رعایت پروتکلها رو به رو باشیم قطعا وضعیت آینده رو به بهبودی نخواهد رفت.
کرونا در دومین سال جولان خود همچنان در حال تاخت و تاز است در حالی که متخصصان علم پزشکی و دانشمندان نخبهای در همه جهان متمدن توسعهیافته برای متوقف کردن این ریزترین موجودی که در حال گرفتن جان مردم است، شب و روز در تلاش هستند.