فوق تخصص نوزادان گفت: متاسفانه در حال حاضر سویه دلتای کرونا بسیاری از کودکان را گرفتار کرده و به شدت نوزادان و کودکان در معرض ابتلا به این نوع از ویروس کووید ۱۹ هستند.
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت ضمن ارائه توضیحاتی درباره واکسیناسیون مادران باردار علیه کرونا، گفت: فعلا واکسن سینوفارم واکسنی است که تزریق آن به مادران باردار توصیه میشود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره اظهاراتی مبنی بر اینکه واردات واکسن سینوفارم از منبعی است که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت ندارد، گفت: آنچه در ایران عرضه شده، دقیقا آن واکسنی است که از سوی این سازمان مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده است.
سرپرست تیم توسعه اپلیکیشن ماسک ضمن ارائه توضیحاتی درباره علت تاخیر در به روزرسانی رنگ بندی های کرونایی در این اپلیکیشن، به انتقادات مردم نسبت به وجود اشکال در بخش تعیین وضعیت سلامت افراد براساس خوداظهاری آنها پاسخ داد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به گذر از پیک پنجم بیماری کرونا اشاره کرد و گفت: میزان ورودی بیماران کرونایی به بیمارستانهای استان بوشهر ۳۵ تا ۴۰ درصد کاهش یافته است.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته متاسفانه ۵۷۱ بیمار کووید-۱۹ جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. همچنین در همین بازه زمانی ۳۶هزار و ۲۷۹ بیمار جدید مبتلا نیز شناسایی شدند.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با اشاره به تامین داروی آمفوتریسین بی، از پزشکان درخواست کرد تا تامین این دارو، در نسخ بیماران مبتلا به قارچ سیاه داروهای جایگزین را تجویز کنند.
قارچ سیاه بیماری ناشناختهای نیست. با این حال همزمانی شیوع آن با آمار بالای مرگ و میر در کشورمان خیلی زود باعث رعب و وحشت عمومی شد. سیاه شدن پل بینی، تیره شدن اطراف سینوسها، تورم صورت، ضعف شدید و آسیبهای جدی عصبی و در نهایت نابینایی همه از عوارضی بود که بیماری قارچ سیاه را به عنوان یک عفونت مسری خطرناکتر از کرونا بر سر زبانها انداخت.
در تازهترین مکاتبه صورت گرفته بین سازمان غذا و دارو و گمرک ایران اعلام شده که «با توجه به بررسیهای به عمل آمده در خصوص داروهای فاقد مجوز واردات از این سازمان در گمرکات کشور، واردات هرگونه دارو که فاقد ثبت سفارش و مجوز ورود از این سازمان است به کلیه گمرکات کشور ممنوع اعلام میشود.»
معاون آموزشی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: واکسیناسیون دانشجویان علیه کرونا مانند سایر مردم تابع سیاستهای کلان وزارت بهداشت است و تنها تفاوت، در نوبتدهی واکسن است که بر اساس گروههای سنی دانشجویان نیست.
بر اساس اعلام مرکز روابط عمومی اطلاعرسانی وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز( ۴ شهریور۱۴۰۰) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۷۵۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شده و متاسفانه ۶۹۴ بیمار جان باخته اند.
شمار مبتلایان به بیماری کووید۱۹ ناشی از کروناویروس جدید در جهان تاکنون به ۲۱۴ میلیون و ۷۴۱ هزار و ۱۱۱ نفر رسیده و مرگ چهار میلیون و ۴۷۶ هزار و هشت نفر بر اثر ابتلا به این بیماری نیز تأیید شده است.
متخصصان و پزشکان به بهترین وجه می توانند افراد را در مورد نیاز یا عدم نیاز به تزریق واکسن و زمان مناسب واکسیناسیون آگاه سازند و در عین حال شرایط بسیار اندکی وجود دارد که فرد را از واکسیناسیون منع می کند.
در روزهای اخیر رسانههای معاند با هجمهای سنگین و ایجاد فضای منفی سعی در وارونهنمایی حقایق داشتهاند تا افزایش آمار فوتیها را به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر ممنوعیت واردات واکسن کرونا از مبدأ انگلیس و آمریکا گره بزنند.
رئیس بخش عفونی بیمارستان ولیعصر (عج) برخی از علائم طولانی مدت بیماری کرونا را تنگی نفس، خستگی، اختلال در عملکرد شناختی که مردم آن را اختلال در تمرکز حافظه نیز میگویند دانست.