وزیر کشور با بیان اینکه آمادگی سرعت بخشی به واکسیناسیون از طرف وزارت بهداشت وجود دارد گفت: مردم و ملت عزیز ما تلاش کنند هر چه سریعتر برای واکسیناسیون مراجعه کنند تا در زمان کمتر و با سرعت بیشتر امر واکسیناسیون انجام گیرد.
وزیر بهداشت ضمن تشریح وضعیت بیماری کرونا در کشور، بر لزوم به روز شدن دستورالعمل های مرتبط با این بیماری تاکید کرد و گفت: اقداماتی مانند عدم تردد شبانه، مسافرت نرفتن، عدم خروج ماشینها و... نمیتواند همیشه ادامه داشته باشد و با توجه به وضعیت موجود برایش فکری کرده و تغییر دهیم.
تحقیقات جدید نشان میدهد که مبتلایان به بیماری "مولتیپل اسکلروزیس"(اماس) که تحت درمان ضد "CD۲۰ "هستند در پاسخ به واکسنهای مبتنی بر "آرانای پیامرسان"(mRNA) به رغم خاموش بودن پاسخ آنتیبادی میتوانند پاسخ قوی سلول تی(T) ایجاد کنند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس اظهار داشت:درحالی که شاهد کمبود پزشک در مناطق مختلف کشور به ویژه در مناطق محروم هستیم در سالهای اخیر شاهد نادیده گرفتن سهیمه قانونی این مناطق در پذیرش دانشجو پزشکی هستیم لذا کمیسیون برای اصلاح این طرز کار به موضوع ورود کرده است.
وزارت بهداشت در اطلاعیهای اعلام کرد: سن واکسیناسیون در اکثر استانها کاهش یافت و گروههای سنی زیادی میتوانند به سامانه نوبتدهی واکسیناسیون مراجعه و زمان و محل دریافت واکسن را انتخاب کنند.
فرمانده عملیات مقابله با کرونا در کلانشهر تهران با اشاره به نتایج مطالعاتی مبنی بر تزریق دو دز از واکسن های متفاوت و احتمال اثربخشی بیشتر، گفت: به عنوان مثال توصیه ما این است که اگر دز دوم آسترازنکا نبود، به دلیل نزدیکی پلتفرم می توان از اسپوتنیک استفاده کرد یا اینکه برکت به سینوفارم نزدیک تر است و با نظر پزشک می توان به جای هم تزریق شوند.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی گفت: با تغییر سویه و جهش ژنتیک ویروس کرونا، واکسنهای جدیدی نیاز میشود که باید در داخل توانایی تولید واکسن داخلی را داشته باشیم. زیرا افزایش میزان واردات نیازمند صرف ارز است.
محقق کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی – استرالیایی کرونا گفت: در صورتی که وزارت بهداشت برای تولید این واکسن مجوز مصرف اضطراری صادر کند، تا آخر مهرماه میتوان ۳ میلیون دوز از این واکسن را در اختیار وزارت بهداشت قرار داد.
وزیر بهداشت گفت: درصدد هستیم طرح خانه به خانه را برای لکه گیری واکسیناسیون کرونا انجام دهیم. زیرا مهمترین مساله در کنترل کرونا، انجام واکسیناسیون است که باید به نحو احسن انجام شود.
اگر سیل واردات و توزیع و تزریق واکسن تنها سه تا چهار ماه پیش صورت میگرفت به احتمال زیاد کشور وارد پیک پنجم نمیشد و اگر از ابتدای شیوع کرونا روی خرید واکسن تمرکز میشد و به آن اولویت میدادند و هیچ کس به هیچ دلیلی کوچکترین تاخیری در این مورد را انجام نمیداد و مقامات از پذیرش لحظهای تاخیر استنکاف میکردند و اگر برای خرید واکسن حتی تا تغییر برخی از مناسبات خارجی پیش میرفتند حالا بسیاری از عزیزان در کنار خانوادههایشان بودند.
مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در اطلاعیه ای از باز شدن سامانه نوبتدهی واکسن کرونا salamat.gov.ir برای دانشآموزان سال آخر متوسطه دوم (متولدین ۱ مهر ۱۳۸۲ تا ۱ مهر ۱۳۸۳) خبر داد.