منابع آگاه در ژاپن اعلام کردند: طی روزهای آینده بررسی لزوم تزریق سومین دُز واکسن تا پایان سال جاری میلادی (۲۰۲۱) و در بحبوحه گسترش سویه بسیار مسری کرونا موسوم به دلتا آغاز خواهد شد.
به گفته محققان داروی پروبنیسید دارای طیف وسیعی از ترکیبهای ضد ویروسی است که میتوان آن را به عنوان یکی از گزینه های اصلی مقابله با کرونا ویروس معرفی کرد.
سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره منع تردد شبانه، اظهار کرد: این محدودیتها در شهرهایی که واکسیناسیون شبانه روزی دارند برداشته میشود. ما خیلی دوست داریم همه محدودیتها حذف شود اما علت برقراری این محدودیت جلوگیری از مهمانیهای شبانه بود.
سازنده واکسن کووید آسترازنکا گفت: افراد دارای نقص ایمنی و سالمندان تقویتکننده دریافت خواهند کرد اما من فکر نمیکنم همه مشمول تقویتکننده واکسن باشند. مصونیت در اکثر مردم پایدار است.
بهرام عین الهی وزیر جدید بهداشت با انتخابهای سختی روبروست. هر مدیری که منصوب میکند وضعیت آیندهی پاندمی کرونا در ایران را تغییر خواهد داد. بسیاری از نهادهای مرتبط با سلامت، شرکتها و سندیکاهای مهم دارویی و بهداشتی و چهرههای سیاسی این روزها توجه ویژهای به وزارت بهداشت دارند.
مدیرکل بیمه سلامت استان تهران گفت: اول اردیبهشت ماه تا پایان تیرماه به تدریج کاهش کاربرد دفترچه بیمه سلامت را داشتیم و به تدریج بخش خصوصی هم وارد این فرایند شد و از اول مهر دیگر از بخش خصوصی هم نسخه دستی نمیپذیریم.
کرونا در دومین سال شیوع خود همچنان در حال تاخت و تاز است درصورتی که تصور میشد چند ماه بعد از پیدا شدنش با گرمایش هوا و گذشت زمان به حاشیه رانده شود اما کرونا هر روز قویتر شد، اشکال دیگری از خود نشان داد و خود را تازه و تازهتر کرد، از نوع آلفا به بتا، گاما، دلتا، لامبدا و اخیرا مو تغییر شکل داد و هر نوع آن متاسفانه نسبت به نوع قبلی خطرناکتر شد و جان تعداد بیشتری را گرفت تا بدان حد که هیچکس انتظار چنین تغییر، انتششار و جولانی نداشت.
رئیس جمهور در جلسه ستاد ملی کرونا با بیان اینکه افزایش آمار واردات و واکسیناسیون روزانه تا حدود زیادی باعث ایجاد آرامش مردم شده است، گفت: امیدواریم واکسیناسیون روزانه به زودی آمار ۲ میلیون نفر در روز را پشت سر بگذارد.
رییس نظام پزشکی تهران بزرگ گفت: لوکوموتیو واکسن به شدت در حال سرعت گرفتن است به طور قطعی هم شواهد داخلی و هم شواهد خارجی نشان میدهد که واکسیناسیون موجب کاهش بستری و کاهش مرگ و میر میشود. بنابراین هر واکسنی که مورد تایید سازمان جهانی بهداشت باشد یا واکسنهای تولید داخل مورد تایید وزارت بهداشت، باید مردم را به مصرفشان تشویق کنیم.
بیداد کرونا و بیش از ۱۱۳هزار زندگیای که در ایران مُرد؛ جانهایی که در سایه نبود واکسن و تزریق قطرهچکانی آن در کشور و البته اشکالاتی در مدیریت بیماری، هر روز روانه قبرستان شد؛ حالا اما جای خوشحالی است که از زمین و آسمان واکسن می بارد و وعده کنترل بیماری در ماههای پیش رو داده شده است.
کیانوش جهانپور با انتشار پیامی در توییتر تاکید کرد که درمان زودرس کووید-۱۹ با هیدروکسی کلروکین تا ۸۴ درصد در کاهش مرگومیر ناشی از این بیماری موثر است.
نزدیک به سه هفته از شهریور سپری شده است. آمار بالای کرونا در اولین مرور تیترها، مورد توجه هموطنانمان قرار دارد. هنوز واکسیناسیون اکثریت مردم کشورمان عملی نشده است. حال باید دید در هفته های بعدی با ورود محموله های جدید واکسن به کشورمان، آمار بیماران مبتلا به کرونا و یا درگذشتگان این ویروس منحوس، تغییر خواهد کرد؟! وقایع افغانستان هم همچنان در تیررس نگاه های هموطنانمان قرار دارد. مردم ایران با وجود مشکلات گرانی، بیماری و مرگ و میر عزیزانشان، همچنان دیار آشنای افغانستان را می نگرد.
رئیس ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران گفت: تعداد مراجعان سرپایی به بخشهای درمانی به زیر ۲۰ هزار نفر در روز رسیده و تعدادبستری در بخشهای عادی و ویژه نیز کاهش بافته و این امر نشان میدهد الگوی بیماری در حال تنزل است.