دولت

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری دولت و کابینه را در سرویس سیاسی پرسون بخوانید.

جلسه هفتگی شنبه‌های سران قوا عصر دیروز با یک تفاوت عمده برگزار شد. در این جلسه علاوه بر ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهوری، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس و غلامحسین محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه، معاون اول رئیس‌جمهوری هم حضور داشت.
رئیس جمهور در اجرای ماده ۵ آیین‌نامه اجرایی قانون گزینش کشور و بنا به پیشنهاد اعضای هیئت عالی گزینش احمد مومنی‌راد را به عنوان «دبیر هیئت عالی گزینش کشور» منصوب کرد.
یک پرسش از دولت آقای رئیسی این است که چرا حتی نمی‌تواند از نیروهای با‌تجربه‌تر جناح خود استفاده کند؟ چرا رقابت‌‌های درونی معمولا به برکشیدن کم‌تجربه‌تر‌ها منجر می‌شود؟ از وزارت رفاه تا بانک مرکزی و‌... .
دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین سه پیشنهاد برای مقابله با شرایط فعلی کشور ارائه کرد که شامل؛ تأسیس کرسی رسمی برای شنیدن اعتراض مردم، بالا بردن سعه صدر و سطح پذیرشمان در ساحت سیاست، اصلاح برخی ساختارهای کشور است.
رئیس جمهور با اشاره به افزایش آمار شیوع بیماری کرونا در نقاط مختلف جهان، بر لزوم اجرای دقیق طرح‌های پیشگیری هوشمند از سوی دستگاه‌های مختلف تاکید و اظهار داشت: باید سطح مراقبت‌های بهداشتی را بالاتر ببریم و کسانی که ۶ ماه از تزریق آخرین دز واکسن کرونای آن‌ها گذشته، نسبت به تجدید واکسیناسیون اقدام کنند.
رئیس جمهور گفت: باید امر به خوبی و نهی از پلشتی‌ها داشته باشیم و بگوییم که نباید فساد و کم‌کاری باشد. می‌گویند وقتی این موارد را تذکر بدهیم، به ما «به تو چه» می‌گویند؛ در پاسخ می‌گوییم که آیا نمی‌خواهیم در مسیر دین یک «به تو چه» را تحمل کنیم؟
معاون امور زنان خانواده رئیس جمهور گفت: ما وعده‌ای از طرف خداوند متعال داریم که دشمن ندارد و باید از همان سلاح دشمن همچون فضای مجازی، سایبری و رسانه‌هایی که استفاده می‌کند، علیه خودش استفاده کنیم.
مقایسه دولت کنونی با دولت اول روحانی را کنار می‌گذاریم ولی با دولت دوم روحانی یا حداقل ۳ سال آخر آن دولت هم اگر از جهات گوناگون مقایسه شود جالب خواهد بود. هدف اصلی نیز پیدا کردن درکی از امکانات و نتایج عملکردهای دو دولت است.
معاون امور زنان خانواده رئیس جمهور خاطرنشان کرد: تیرهای دشمن، اتهامات و شایعات و دروغ‌پراکنی‌ها به سمت ما است اما ما نمی‌ترسیم چرا که در صف اول قرار گرفته‌ایم و باید برخی شرایط را تحمل کنیم.
احمدی‌نژاد نمی‌خواهد با همدردی با معترضان، جایگاه خود را به‌عنوان یکی از معتمدان نظام از دست بدهد و خشم مقامات عالی‌رتبه ساختار سیاسی ایران را برانگیزد.
شاید اگر سال گذشته و با گذشت چندماه از روی کارآمدن دولت سیزدهم به حامیان و هواداران رئیس‏‌جمهور گفته می‏‌شد که آنچه در مورد حل مشکلات جامعه به‌خصوص در حوزه اقتصاد و معیشت مردم، جراحی اقتصادی، اینترنت و شبکه‏‌های اجتماعی و... وعده داده شده، بیش از آنکه جنبه اجرایی و عملی داشته باشد جنبه شعاری و انتخاباتی خواهد داشت، هیچکس این گفته را باور نمی‏‌کرد و جمله حامیان و طرفداران دولت معتقدند بودند که دولت سیزدهم توانایی حل این مشکلات را دارد.
رئیس جمهور ارائه گزارش عملکردها و موفقیت‌های حاصل شده را موجب افزایش امید و اعتماد عمومی عنوان کرد و از همه مسئولان به ویژه مدیران دستگاه‌های دولتی خواست در کنار ارائه گزارش‌های امیدبخش، درباره آن دسته از اقدامات که به دلایل مختلف به سرانجام نرسیده نیز به مردم گزارش دهند.
رییس‌جمهور بارها از شگرد «ادغام منتقد و طرف انتقاد» در اظهارات خود استفاده کرده‌اند. این شگرد شاید به فرد این امکان را بدهد که در جایگاه یک منتقد، از بار فشار روانی ناشی از عدم کارایی خود در کنترل اوضاع بکاهد. اما در شرایط نابسامان اقتصادی و اجتماعی کشور، این شگرد ثمربخش نخواهد بود.

سازمان آگهی های پرسون