سالهاست شعار اصلاح ساختار بودجه از سوی مسئولان دولت و نمایندگان مجلس بیان میشود ولی کمتر اقدام ثمربخشی صورت گرفته، لذا در آستانه تنظیم بودجه سال آینده، مردم از دولت و مجلس انتظار دارند خواسته کارشناسان و رهبر انقلاب عملی شود.
در دنیای مدرن و صنعتی امروز که بیش از نیمی از جامعه افراد سالمند میباشد ، جایگاه خالی رسانه از پرداختن به موضوعات مرتبط با سالمندان به خوبی حس میشود ، نبود برنامه های ویژه درجهت سرگرمی سالمندان و کمک به زندگی بهتر در دنیای صنعتی از جمله این کمبود ها میباشد .
تخریب سنگ قبر ابراهیم یزدی از سوی افراد ناشناس صورت گرفته و هویت آنها مشخص نیست. خانواده ابراهیم یزدی گفته است این بار اقدام به تعویض و بازسازی سنگ مزار نخواهد کرد.
حدود سه دهه است که مؤلفههای ساختار جمعیتی کشور روند نزولی به خود گرفته و سالخوردگی جمعیت آغازشده و اکنون نرخ باروری زیر حد جایگزینی است و پیشبینیشده در فاصله سالهای ۱۴۱۵ تا ۱۴۲۰ نرخ رشد جمعیت به صفر برسد و پسازآن منفی شود.
پرسون از توزیع نشدن کتاب درسی دانش آموزان گزارش می دهد؛
چند سالی است که وزارت آموزش و پرورش توزیع کتاب های درسی دانش آموزان را در دست گرفته است تا خیال دانش آموزن و اولیا را در تهیه کتاب با قیمت مصوب راحت کند؛ اما گویا در سال تحصیلی جاری که 40 روز از آن می گذرد هنوز خبری از تحویل کتاب های درسی نیست.
کافی است سری به فضای مجازی بزنیم و اسم امیر تتلو را سرچ کنید تا به آخرین کنسرت ایشان در ترکیه برسید. منطق سه هزار نفر از ایران و دیگر نقاط جهان برای کنسرتی که چند دقیقهای از آن در فضای مجازی قابل دیدن است، سرودست شکستند، چیست؟ نه موزیک دارد، نه شعر، نه آهنگ. گفته میشود در زمان اجرای کنسرت بیش از 30هزار نفر از طریق یوتیوپ به صورت زنده بزم شبانه این آقا را که پر از کلمات وقیح و ادبیات غیرقابل تصوری در کلام بود، مشاهده کردند.
هالووین است و فضای ترسناکی بر دنیای مجازی و واقعی حاکم شده است. کافی است که اینستاگرام را باز کنید آن وقت است که با حجم عظیمی از چهرههایی با نقابهای ترسناک و یا آرایشهای وحشتناک که از تمهای اصلی این جشن غربی است روبهرو میشوید. تزئینات هالووینی که کدوتنبل جزجدانشدنی آن است که جای خود دارد. گویی در این روزهای هالووینی اگر شخصی عکس هالووینی نداشته باشد از قافله عقب افتاده است.
پرسون از یک طرح عجیب از سوی شهرداری تهران گزارش می دهد؛
یکی از مشکلات بزرگ کلانشهری کمبود وسایل حمل و نقل عمومی از جمله اتوبوس است، که این امر موجب می شود شهروندان تصمیم بگیرند از وسایل شخصی خود برای تردد استفاده کنند که آلودگی هوا، آلودگی صوتی و ترافیک را به بار می آورد؛ در این میان شهرداری تهران این روزها در یک اقدام عجیب یک دستگاه اتوبوس را برای فروش میوه در معابر شهری فراهم کرده است.
این روزها کنار پیادهروها و در حاشیه خیابانها افراد نسبتا مسنی را میبینیم که بساطی کوچک از چند قلم کالای ارزانقیمت مثل دستمال کاغذی، لیف حمام، کبریت و شانه سر و غیره را پهن کرده و کنارش نشستهاند. با نگاهی ملتمسانه و گاهی کلامی آرام از رهگذران درخواست خرید و کمک میکنند یا فقط به عابران نگاه میکنند و چیزی نمیگویند. معلوم است که کمتر خریداری پیدا میشود ولی گاهی عابری چند تومانی به این ظاهرا فروشندهها پرداخت میکند.
عملکرد رسانهای صداوسیما در ماجرای اختلال در جایگاههای سوخت که حاکی از هوشمندی و سرعت رسانه ملی در آزمون بنزینی آبان 1400 بود، این نوید را میدهد که رسانه ملی میتواند با برعهده گرفتن مرجعیت رسانهای، اعتمادساز و امیدآفرین باشد.
یک مدرس حوزه بیان کرد: حضرت علی فرمودند، اگرکسی آب و خاک در اختیار داشت و گفت فقیرم، او را لعنت کنید. انسان اول باید مسائل مادی خود را رفع کند. در رابطه با کمبود آب نیز همین وضعیت است، ابتدا باید جنبههای مادی کمبود آب بیان شود و ائمه جمعه باید متوجه باشند که امروز تمام دنیا در حال شنیدن صحبتهای آنان هستند.
در جامعه ما مدام از تریبونهای رسمی و غیررسمی گرفته تا دیوارنوشتههای اماکن دولتی و صداوسیما و... معنویت و بیتوجهی به دنیا تبلیغ میشود، اما در تکتک سلولهای این جامعه تنها چیزی که بهعنوان ارزش تزریق میشود «پول» است و باقی، همه خالی نبودن عریضه و سخن مفت برای سرگرم کردن دیگران است.
این روزها فضای مجازی و شبکههای اجتماعی و حتی رسانههای خارجی مشغول نمایش کلیپ سیلی زدن به استاندار جدید آذربایجانشرقی در مراسم معارفهاش هستند! اتفاقی نادر در 40 سال گذشته که باید ابعاد آن مورد بررسی قرار گیرد. علت و هدف فرد مهاجم برای این رفتار هنجارشکنانه هرچه که باشد باید بهعنوان زنگخطری جدی برای همه مسئولان قلمداد گردد.
صفحههای اجتماعی او را ببیند. کنسرتهای او را نگاه کنید. به طرفدارانش ناسزا میگوید، رکیکترین فحشها را میدهد که یکی از آنها میتواند یک محله را به آتش بکشد اما تتلیتیها ( طرفداران تتلو) ناراحت نمیشوند.
چندسالی است که ساخت و ساز در محدوده بنای مساجد در تهران به سمت و سوی تجاری سازی رفته است و به نوعی مساجد در کنار کمک های مردمی درآمد کسب اجاره از واحد های تجاریش افزوده شده است.
قطعا در هر جامعه ی آماریِ آزاد یا حتی نسبتاً آزاد موافقان و مخالفانی برای هر موضوعی هست. جامعه هم آموخته است از کوچکترین نظرخواهی ها تا بزرگترین اتفاقات را پوشش دهد و برای هر موردی ولو خارج از حوزه تخصص، آگاهی و اختیاراتش نظر دهد و حتی مخالفان را هم توبیخ کرده یا برچسب بزند.
شاید مردم بتوانند با بیکاری و گرانی کنار بیایند اما تبعیض برای بسیاری از مردم قابل هضم نیست. قائم مقام معاونت وزارت بهداشت میگوید:«60 درصد از دانشجویان رشته پزشکی، سهمیهای هستند.»