عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

مهمترین اخبار

ادغام مهم دو هلدینگ تدبیرگران و سامان صندوق ذخیره فرهنگیان در هلدینگ سرمایه گذاری را می‌توان یکی از مهم‌ترین تصمیم‌های ساختاری این صندوق در سال‌های اخیر دانست؛ اقدامی که با تمرکز بر خروج از بنگاه‌داری، اصلاح حکمرانی سرمایه‌گذاری و اجرای طرح ارزش مالکانه، مسیر تازه‌ای برای افزایش سودآوری و صیانت از منافع فرهنگیان ترسیم می‌کند.مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در گفت‌وگویی با پُرسون، ابعاد این تصمیم، اهداف اقتصادی آن و تأثیرش بر شرکت‌های زیرمجموعه و منافع فرهنگیان عضو صندوق را تشریح کرده است.
رئیس مرکز مطالعات و اطلاعات رفاهی ایرانیان از ارسال پیامک اطلاع‌رسانی به خانوارهای مشمول دریافت کالابرگ خبر داد و گفت: در چارچوب طرح جدید پرداخت کالابرگ، ارسال پیامک‌های اطلاع‌رسانی آغاز شده که حداکثر تا ۴۸ ساعت آینده به تمامی مشمولان ارسال خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات:

خوزستان در توسعه ارتباطات جزو استان های پیشرو است

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جلسه کنترل پروژه و پایش ارتباطات با حضور استاندار گفت: خوزستان در میان استان‌های پیشرو کشور در توسعه فناوری‌های ارتباطی قرار دارد و این پیشرفت‌ها ناشی از تدبیر و اعتقاد استاندار به اهمیت توسعه ارتباطات است.
داریوش اسماعیلی مدیرعامل صبانور با تأکید بر شفافیت عملکرد این شرکت در حوزه صادرات و بازگشت ارز اظهار داشت: آمارهای رسمی منتشرشده در سامانه کدال به‌روشنی نشان می‌دهد که ارز حاصل از صادرات صبانور به‌طور کامل بازگشته و هیچ تعهد معوق ارزی برای شرکت وجود ندارد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با تأکید بر ضرورت رفع موانع اجرایی و تسریع در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی استان خوزستان، از تشکیل کارگروه ویژه برای ترسیم نقشه راه جامع ارتباطات استان خبر داد و اعلام کرد این کارگروه نتایج عملی خود را در کوتاه‌ترین زمان ارائه خواهد داد.
در این مقاله به بررسی روند محبوبیت ساعت‌های لوکس با صفحه‌های رنگی و طراحی‌های خاص می‌پردازیم. چرا برندهایی مانند رولکس، پاتک فیلیپ و اومگا از این صفحات رنگی بهره می‌برند؟ این تغییر در صنعت ساعت‌سازی چه تاثیری بر طراحی و انتخاب‌ها دارد؟
دکتر رضا موسایی سیاست‌پژوه صنعت و معدن هشدار داد:

صنعت ایران در بن‌بست سیاست‌های پراکنده؛ چرا ایران هنوز سیاست صنعتی ندارد؟

در نشستی با موضوع "موانع توسعه صنعتی در ایران"، دکتر رضا موسایی، سیاست‌پژوه صنعت و معدن، با انتقاد از فقدان سیاست صنعتی منسجم، تأکید کرد که تداوم حمایت‌های پراکنده و ناهماهنگ، صنعت ایران را به بن‌بست رسانده است
با اعلام رسمی زمان واریز سود سهام عدالت، سهامداران عدالت در پی کسب اطلاعات دقیق در خصوص شرایط دریافت سود خود هستند. آیا شما جزو افرادی هستید که سود سهم عدالت‌تان دی ۱۴۰۴ به حسابتان واریز خواهد شد؟
سردار محمد قاسم طرهانی فرمانده انتظامی استان قزوین خبر داد؛

انهدام باند خرابکاری با هدف حمله به مراکز نظامی و دولتی در قزوین

سردار محمدقاسم طرهانی فرمانده انتظامی استان قزوین از شناسایی و دستگیری اعضای باند 4 نفره خرابکاری که قصد داشتند از اعتراض شهروندان به وضعیت معیشتی سوء استفاده و به مراکز دولتی و نظامی یکی از شهرهای قزوین حمله کنند، خبر داد.
در نشست مشترک مدیرعامل صبانور با مدیرعامل بانک تجارت، بر ضرورت تأمین به‌موقع منابع مالی و تسریع در پرداخت تسهیلات پروژه‌های توسعه‌ای این شرکت تأکید و هماهنگی‌های لازم برای اجرای سریع تعهدات مالی انجام شد.
رئیس شورای اسلامی شهر اقبالیه در گفتگو با پُرسون قزوین مطرح کرد؛

قفل پروژه‌های زیرساختی شهر یکی‌یکی باز شد/ بخش شدن اقبالیه مطالبه جدی مردم و در دستور کار شورا است

مهندس خیرالله بیگدلو، رئیس شورای اسلامی شهر اقبالیه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار پُرسون قزوین اعلام کرد: با پیگیری‌های جدی شورای شهر، پروژه‌های زیرساختی شامل بلوار، مدرسه، درمانگاه و اتصال به اتوبان فعال شد و پیگیری بخش شدن اقبالیه نیز در دستور کار قرار دارد. با برنامه‌ریزی جامع و تعامل مستمر با دستگاه‌ها، مسیر پیشرفت، رفاه و عدالت اجتماعی برای مردم شهر هموار شده است.
با اجرای پایلوت سرشماری ثبتی در بیرجند و سربیشه؛

آغاز آزمایش سرشماری ثبتی نفوس و مسکن ۱۴۰۴ در خراسان جنوبی

آزمایش سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۴ با رویکرد (سرشماری ثبتی‌مبنا) و با شعار (آمار دقیق، ایران قوی) از امروز ۱۴ دی‌ماه در شهرستان‌های بیرجند و سربیشه آغاز شد و تا سوم بهمن‌ماه ادامه دارد.
بسیاری از متقاضیان ثبت شرکت با این پرسش روبرو هستند که کدام قالب حقوقی بیشترین تناسب را با نوع فعالیت، میزان سرمایه و اهداف تجاری آن‌ها دارد؛ موضوعی که آشنایی با مراحل ثبت شرکت و الزامات قانونی هر قالب حقوقی را به یک ضرورت تبدیل می‌کند.
مدیرکل هواشناسی گیلان در گفتگو با پُُرسون اعلام کرد:

فردا توده هوای سرد و بارشی از گیلان خارج می‌شود

مدیرکل هواشناسی گیلان از خروج توده هوای سرد و بارشی از استان از غروب جمعه خبر داد و گفت: تا پیش از آن، بارش شدید باران و برف، کاهش محسوس دما و وزش باد شدید در مناطق مختلف استان پیش‌بینی می‌شود.
با وجود تأکید دولت چهاردهم و دستور صریح معاون اول رئیس‌جمهور بر لزوم استفاده از ظرفیت جوانان، بانوان و اقوام در مدیریت کشور، در استان خوزستان همچنان جای خالی بانوان نخبه، به‌ویژه از میان اقوام، در سطوح مدیریتی محسوس است؛ موضوعی که این روزها به مطالبه‌ای جدی در میان بانوان، فعالان اجتماعی و سیاسی استان تبدیل شده است.
محمدمهدی مظفری فرماندار شهرستان املش در دیدار مردمی با اهالی روستای هلوسرا بر ضرورت توسعه زیرساخت‌ها و تحقق عدالت خدمات‌رسانی در مناطق روستایی تأکید کرد و گفت: دولت با نگاه متوازن در تلاش است تا بسترهای لازم برای رونق اقتصادی، ارتباطی و کشاورزی روستاهای املش را فراهم کند.
کامران علی‌پور کلایه با صدور پیامی فرارسیدن سالروز ولادت باسعادت حضرت امام علی (ع) و روز پدر را به عموم مردم، پدران گران‌قدر و خانواده‌های ایرانی تبریک گفت.
مجتمع پتاس خوروبیابانک در کانون توجه دولت؛ صنعتی که فراتر از معدن عمل می‌کند

تقدیر وزیر میراث‌فرهنگی از نقش مجتمع پتاس خوروبیابانک در توسعه شرق اصفهان

مجتمع پتاس خوروبیابانک، همزمان با ایفای نقش در توسعه صنعتی و اشتغال‌زایی، در مسیر تبدیل‌شدن به یکی از قطب‌های نوظهور گردشگری معدنی کشور قرار گرفته است؛ ظرفیتی که در سفر وزیر میراث‌فرهنگی به خوروبیابانک مورد توجه ویژه قرار گرفت.
سازمان آگهی های پُرسون