مدیرکل صمت فارس تاکید کرد:

مقابله با احتکار و گرانفروشی کالاهای اساسی در فارس

مدیرکل صمت فارس در در ششمین جلسه کمیته‌ی بحران گفت: در این شرایط ویژه و بحرانی کشور با احتکار، گرانفروشی، کم‌فروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و عدم صدور فاکتور یا عدم درج قیمت مقابله و برخورد می‌کنیم.
تصویر مقابله با احتکار و گرانفروشی کالاهای اساسی در فارس

به گزارش سایت خبری پُرسون، جلسات کمیته‌ی بحران صمت فارس با هدف پیگیری مصوبات، مواجهه با بحران و کنترل بازار در شرایط ویژه کشور برگزار می‌شوند.

با هدف رصد ، بررسی و پیگیری مصوبات صورت پذیرفت؛ تشکیل چهارمین جلسه‌ی کمیته‌ی بحران صمت استان فارس

سه شنبه ۲۷ خردادماه با توجه به شرایط ویژه و بحرانی اخیر در کشور چهارمین جلسه‌ی کمیته‌ی بحران صمت فارس به ریاست حمیدرضا ایزدی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان و با حضور معاونین ، روسای ادارات و کارشناسان ذی ربط با هدف رصد ، بررسی و پیگیری مصوبات جهت انجام فعالیتها و وظایف محوله جلسه‌ی چهارم تشکیل شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت با اشاره به محورهای جلسه گفت: این نشست در شرایط ویژه‌ی کنونی کشور برگزار گردید تا اقدامات لازم برای مدیریت بحران‌های احتمالی تسریع شود.

حمید رضا ایزدی افزود: ارزیابی اجرای مصوبات جلسه‌ی قبل بررسی میزان پیشرفت برنامه‌های مصوب برای مقابله با بحران ، رصد وضعیت فعلی ، تدوین راهکارهای جدید، ارائه‌ی راه حل‌های عملیاتی برای کاهش اثرات بحران بر تولید و تجارت، هماهنگی بین‌دستگاهی و تعامل با سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی برای اجرای بهتر مصوبات از جمله محورهای این نشست بود.

آمادگی کامل برای مواجهه با بحران و مدیریت در شرایط ویژه در صمت استان فارس؛ پنجمین کمیته بحران صنعت، معدن و تجارت استان فارس تشکیل شد

شنبه ۳۱ خرداد ماه پنجمین کمیته بحران به ریاست حمیدرضا ایزدی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس و با حضور معاونین، روسای ادارات ستادی و کارشناسان برگزار شد.

در این جلسه، تصمیماتی در خصوص آمادگی کامل برای مواجهه با بحران و مدیریت در بخشهای مختلف صنعتی ، معدنی و تجاری بازار و صنوف در شرایط ویژه کشور اتخاذ گردید.

مدیرکل صنعت ، معدن و تجارت استان فارس گفت: دراین جلسه بررسی وضعیت بحرانی و اتخاذ تصمیمات لازم برای مواجهه با بحران و نیز مدیریت لازم توام با هم افزایی ، هماهنگی، همراهی همچنین مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی و انجام و ظایف محوله در جهت فعالیت های صورت گرفته ازجمله موضوعات مهم و اساسی مورد بحث و گفتگو بود.

حمید رضا ایزدی با تاکید بر شناخت نقاط قوت و ضعف و تقویت و بهینه سازی در شرایط ویژه درکشور افزود: اتخاذ تصمیمات اجرایی وارائه راهکارهای لازم برای کاهش تأثیرات بحران در بخش‌های مختلف صنعت، معدن و تجارت در فعالیتهای اقتصادی استان موجب توسعه ، پیشرفت و انسجام بیش از پیش در انجام کارهاست.

در ششمین جلسه کمیته ی بحران صمت استان فارس با هدف ایجاد آرامش در بازار مطرح شد؛ تاکید برتامین و توزیع کالاهای اساسی، رصد ، کنترل، نظارت و بازرسی بازار

ششمین کمیته بحران اداره کل صنعت،معدن و تجارت استان فارس به ریاست حمید رضا ایزدی مدیرکل و با حضور معاونین و روسای ادارات و کار شناسان در آخرین روزخردادماه تشکیل شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان فارس دراین نشست تامین و توزیع کالاهای اساسی را از موضوعات مهم در شرایط فعلی کشور و استان دانست و افزود: در این شرایط ویژه و بحرانی در کشور نیز در تامین و توزیع کالاهای اساسی مشکلی وجود ندارد و با همکاری مسولان عالی رتبه، دستگاههای ذی ربط و فعالان اقتصادی، بازار تامین و توزیع اقلام کالاهای اساسی در آرامش به سر می‌برد.

حمید رضا ایزدی به نظارت بر شبکه توزیع و فراوانی کالا و خدمات تاکید نمود و اضافه کرد: ضرورت دارد؛ ضمن مقابله با احتکار وتنظیم بازار نیز تامین، توزیع و بازاررسانی به موقع کالاهای اساسی، رصد سریع قیمت‌ها ، نظارت و بازرسی بر عرضه خدمات و کالاها در سراسر استان مورد بررسی و پیگیری جدی قرار گیرد که این مهم توسط همکاران صمت و دستگاه‌های ذی ربط اقتصادی عملیاتی شده است.

وی درپایان با اشاره بر فعالیت سامانه پاسخگویی ۱۲۴ گفت: سامانه پاسخگویی ۱۲۴ در راستای رسیدگی به شکایات، درخواست ها و پیام‌های مردمی ازجمله گرانفروشی، احتکار، کم‌فروشی، تقلب، عرضه خارج از شبکه و عدم صدور فاکتور یا عدم درج قیمت است، که در اسرع وقت و درکمترین زمان ممکن، جهت تلاش برای جلب رضایت شهروندان به صورت جدی بررسی و تمامی شکایات و پیام‌های تلفنی بلافاصله پس از دریافت در فرآیند پیگیری و حصول نتیجه قرار می‌گیرند.

منبع: صمت فارس

968692

سازمان آگهی های پرسون