شعله‌های شادی/ آتش‌سوزی در مغازه لوازم تولد مهار شد

آتش‌سوزی گسترده در یک مغازه لوازم تولد و شادی‌فروشی در اصفهان، مهار شد.
تصویر شعله‌های شادی/ آتش‌سوزی در مغازه لوازم تولد مهار شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، از اصفهان؛ امروز شنبه ۷ تیرماه حدود ساعت ۱۱:۱۵ ظهر، وقوع آتش‌سوزی در مغازه لوازم تولد و لوازم شادی‌فروشی، باعث به صدا درآمدن زنگ‌های خطر و تماس شهروندان با سامانه ۱۲۵ آتش نشانی شد و بلافاصله نیروهای عملیاتی از ایستگاه‌های ۶، ۲۸، ۱۹،۷، ۱۰، ۲۶ و ۱۸ سازمان آتش‌نشانی به محل حادثه اعزام شدند.

سرآتشیار شریعتی سخنگوی سازمان افزود:

با توجه به وجود مواد قابل اشتعال موجود در مغازه از جمله انواع لوازم آتش بازی بادکنک‌های گازی، اسپری‌های مختلف و فشفشه‌ و مواد تزئینی، آتش با سرعت بالایی گسترش یافته بود، اما با تلاش بی‌وقفه و سریع آتش‌نشانان، حریق در کوتاه‌ترین زمان ممکن مهار و از سرایت آن به اماکن مجاور جلوگیری شد.

وی خاطر نشان کرد: عملیات اطفا و ایمن‌سازی محل تحت فرماندهی سر آتشیار ایمانیان معاون عملیات و سرآتشیار صالحی مدیر منطقه ۱ انجام شد.

خوشبختانه این حادثه تلفات جانی نداشت.

علت وقوع آتش‌سوزی توسط کارشناسان مربوطه در دست بررسی است.

آتش‌نشانی ضمن هشدار نسبت به نگهداری ایمن مواد قابل اشتعال در واحدهای تجاری، از شهروندان خواست در صورت بروز حادثه، در اولین فرصت با شماره ۱۲۵ تماس بگیرند.

منبع: آتش نشانی اصفهان

969108

سازمان آگهی های پرسون