به گزارش سایت خبری پُرسون، از گیلان؛ عصر امروز، شرکت آدرین پارس، فعال در حوزه تولید غذای آماده مصرف بر پایه آبزیان، میزبان دکتر مصباحی، معاون هماهنگی اقتصادی استانداری گیلان و دکتر مرتضوی، رئیس مؤسسه تحقیقات شیلات کشور بود. در این بازدید، که با حضور مهندس کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان، و ریاست سازمان جهاد کشاورزی استان انجام شد، از ۲۳ محصول جدید این واحد تولیدی رونمایی گردید.
کوروش خلیلی، مدیرکل شیلات گیلان افزود، با اشاره به تنوع بالای محصولات این شرکت اظهار کرد: محصولات عرضهشده شامل فرآوردههایی از گوشت ماهی خاویاری، کیلکا و قزلآلا به صورت دودی، آماده طبخ و کنسروهای خاص است که میتواند نقش بسزایی در ارتقای سبد غذایی خانوار و افزایش مصرف آبزیان ایفا کند.
وی همچنین افزود: در حاشیه این مراسم، خط تولید ناگت ماهی بدون ادویه، ویژه مصرف کودکان، راهاندازی شد؛ افزایش تولیدات اماده مصرف تهیه شده از گوشت ماهی اقدامی مؤثر در راستای افزایش مصرف سرانه ابزیان و امکان استفاده بیشتر مردم از پروتئین با جذب بالاست.
استان گیلان با دارا بودن ظرفیت واحد های عمل آوری و فرآوری و کنسروسازی و بسته بندی آبزیان یکی از استانهای مناسب برای توسعه و تولید محصولات صادرات محور و تامین غذای آماده مصرف و کنسرو ماهی است
واحدهای فرآوری و عمل آوری استان گیلان در سال گذشته با رشد کیفی تولید قریب به ۶۰ میلیون دلار صادرات محصول داشتند که نشان از کیفیت محصولات تولیدی است.
منبع: پُرسون