این سال ها در برگزاری رویدادهای فرهنگی و مذهبی روش جدیدی در شهرداری طراحی شده است.مدلی که توانسته است نیازهای فرهنگی و اجتماعی همه اقشار جامعه را در برگرفته وتا حدود زیادی آن را تامین نماید.
اگر خانم کامالا هریس به کاخ سفید راه یابد، طبیعی است که به ادامه سیاست های اوباما و بایدن تمایل دارد و آمادگی بیشتری دارد که مشکلات را حل کند. در ایران هم نرمش هایی در صحبت مسئولان دیده می شود.
باید زمانی بگذرد و کشتی دولت در دریای خروشان مشکلات و بحرانهای موجود به حرکت درآید و راه بیفتد و ادامه مسیر دهد تا به خوبی بتوان داوری کرد که سیاست دیگر، کشتیبان تا چه حد به سرمنزل مقصود رهنمون است.
رئیسی با اینکه بالاترین قدرت اجرائی کشور را در اختیار داشت، رئیسی نکرد؛ با مردم و در خدمت مردم بود و به دور از هیاهوهای سیاسی و خودنماییهای شیطانی، جانش را فدای هدف کرد.
در میان شکل های مختلف سرمایه؛ سرمایه اجتماعی سرمایه ای است که در سال های اخیر فراوان از آن سخن رفته و تا جایی که در بین چالش های مهم کشور از فرسایش سرمایه اجتماعی و بحران اعتماد،که در ذیل فرسایش و ضعف این سرمایه قرار می گیرد، بعنوان یکی از چالش های کلیدی یاد می شود.
محمدعلی بهمنی، شاعر و ترانهسرای پیشکسوت شب گذشته، نهم شهریورماه، پس از تحمل یک دوره بیماری چشم از جهان فروبست. درگذشت او که از شاعران تاثیرگذار بر شعر و غزل امروز بود، واکنشهایی را در میان اهل فرهنگ داشت.
اگر قرار است قیمت بنزین با نرخ جهانی مقایسه بشود، پس بهتر است قیمت خودرو هم با نرخ جهانی مقایسه بشود. اما دولت در سمت قیمت خودرو با مداخله نمی گذارد که من خودروی کم مصرف انتخاب کنم ولی از طرفی در کل سنوات گذشته بر من قیمت بنزین را تحمیل می کند. این مسئله فقط در مورد قیمت بنزین نیست.
امروز باید از رسانه های اجتماعی و ارتباطی قدرتمند شاکر باشیم که صدای خاموشان را به گوش مسئولان رسانده و خواستار جواب و رسیدگی شده اند تا کسی در دژ حمایتهای فراقانونی نتواند مصون بماند و مساوات به عنوان سنگ بنای نظام اجتماعی زنده بماند.
حقیقت این است که حداقل درباره تعدادی از شرکتهای مطرح امتیازات داده شده فعلی قابل توجه است؛ به طوریکه حاشیه سود نسبت به فروش این شرکتها بعضا در حدود ۴۰، ۵۰ و حتی درصد۶۰ است که درمقایسه با بنگاههای مشابه در دنیا تقریبا بینظیر است. بنابراین شاید دولت جدید ناچار شود برای خروج از بن بست تن به چنین کاری بدهد.
محسن هاشمیرفسنجانی؛ رئیس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی ایران در یادداشتی نوشت: متاسفانه صداوسیما در اولین مراسم افتتاحیه با حضور رئیسجمهور امتحان مناسبی برای وفاق ملی پس نداد.
در بخش نخست این یادداشت تحلیلی ضمن تشریح شرایط کشور در حوزههای اقتصادی و راهبردی تصویری از مهمترین چالشهایی که دولت چهاردهم با آن دست به گریبان است، ارایه شد.
خطر جدی آن است که اگر این وضعیت سامان درستی پیدا نکند، میزان تقاضا برای تخصیص این ارز که هر ساله بیشتر میشود به ارقامی برسد که اصولاً قابل تأمین توسط دولت نباشد و در آن وقت بحران به مرزهای نگرانکنندهتری میرسد.
عملیات حزبالله در واقع نقطه آغاز و افتتاح انواعی از عملیاتهای تهاجمی علیه اسرائیل خواهد بود و دقیقاً به همین دلیل ندای لزوم برقراری آتشبس در جنگ غزه از غرب و شرق بلند شد و نتانیاهو علیرغم پافشاری و لجاجتهای قبلی، اعلام کرد نقاطی از محور نتساریم که غزه را به دو بخش شمالی و جنوبی تقسیم میکند و نقاطی از محور فیلادلفیا (صلاحالدین) که محل قطع و وصل ارتباط غزه با جهان خارج است را ترک میکند ـ که البته به این سخنان اعتمادی نیست.
از روز چهارشنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ با اعتماد کامل مجلس شورای اسلامی به وزرای پیشنهادی، دولت چهاردهم بدون انتظار برای تکمیل کابینه کار خود را آغاز کرد و بسیاری وزرا در همان روز عازم ساختمانهای محل کار جدید خود شدند تا بدون فوت وقت برای اجرای هرآنچه رئیسجمهور محترم در دوران انتخابات وعده داده یا خودشان در مجلس بیان کرده بودند تلاش نمایند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور بر تأمین زیرساختهای حوزه هوش مصنوعی و ایجاد سازوکارهای قانونی و شفاف برای فعالیت در این حوزه تاکید کرد.
خوشبختانه هنوز هم در گفتمان آقای پزشکیان این نارضایتی مردم نه تنها کتمان نمی شود بلکه روی آن دست گذاشته می شود و اینکه عملکردهای گذشته مقبول نبوده و مردم از این عملکردها ناراضی هستند مورد کتمان قرار نمی گیرد که به نظر همین گفتمان مثبت است.
به دشمنان نظام فرصت سوءاستفاده دادهاند و به قول شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی برای دشمن کوچه باز کردهاند که جرم بزرگی است و اما، با دشمنان نظام سخنی نیست ولی با همه کسانی که درون نظام تعریف میشوند، این توصیه در میان است که «عذرخواهی پیشکش، بیتفاوت نباشید!».
بر اساس نگرش بنیانگذار انقلاب اسلامی و رهبری امروز جامعه ما تکفیر و لعن از زبان افرادی چون آقای فیاضی ظلمی فاحش بر این شخصیت دردمند در حوزه فرهنگ این دیار (دکتر شریعتی) است؛ بنابراین باید پرسید آیا در مؤسسهای که ایشان عضو هیئت مدیره آن است و عنوان امام خمینی را دارد ممشای ایشان ترویج میشود؟!
جمعیت فعلی ایران تا پایان مرداد ۱۴۰۳ براساس ارزیابی از آخرین دادههای سازمان ملل متحد ۹۱ میلیون و ۶۸۱ هزار و ۳۱۵ نفر که حدود ۱۹ میلیون نفر از انان کودک هستند است.
مدیر اداره توسعه زیرساختهای فناورانه پارک ملی علوم و فناوریهای نرم صنایع فرهنگی در قالب یادداشتی درباره نگاه ویژه معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهوری به صنعت، فناوریهای نرم و صنایع خلاق تاکید کرد.
ناترازی تمامی وجوه و حوزههای جامعه ما را در بر گرفته و به مرحله خطرناکی رسیده است. در انرژی، در آب، در محیط زیست، در بودجه، در اشتغال و بیکاری، در ارز، در درآمد و هزینه، در نظام بانکی، در رابطه دولت و ملت در ناترازیها و شکافهای اجتماعی و سیاسی از جمله شکاف و ناترازی شدید جنسیتی، رسانهای و... ولی مهمتر از وجود ناترازی این است که این ناترازیها در اغلب موارد در حال تشدید شدن است.