یادداشت‌ها

عدم حمله رژیم صهیونیستی به لبنان تاکنون، نه به دلیل نداشتن بهانه بلکه به دلیل ناتوانی این رژیم و معادله بازدارندگی حزب‌الله بوده است که همچنان پابرجاست.
پزشکیان در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم و ادوار مجلس یک جمله طلایی گفتند که از نگاه برخی رؤسای جمهور گذشته پنهان بود. او گفت : «وقتی با من جوری برخورد می‌کنند که انگار کسی شده‌ام از خود می‌ترسم. من مثل شما هستم هیچ اتفاقی نیفتاده است.» این بیان نشانه تربیت اخلاقی عمیق او و التزام به آموزه‌های اسلام است. این‌یک کلید طلایی برای رسیدن به وحدت و وفاق ملی است.

عطیه اکبری کارشناس ارشد علوم سیاسی در یادداشتی نوشت:

چالش های دولت چهاردهم؛ از واقعیات تا راهکارها

رئیس جمهور منتخب تعامل با جریانات مختلف را با توجه به تجربه مدیریتی خود فراگرفته و اکنون با موانع و مسائلی در سطح بالاتر و کلان مواجه است؛ بنابراین در برابر موج مخالفت ها گاه باید منعطف باشد و گاه در برابر این هجمه ها بایستد. این واقعیت انکارناپذیر وجود دارد که مخالفان دکتر پزشکیان در بخشی از بدنه قدرت حضور موثر دارند و این امر برای دولت چهاردهم فرصت و تهدید ویژه ای محسوب می شود. فرصت از این جهت که هیات دولت سعی در اتخاذ سیاست و مسیر صحیح داشته باشد و تهدید از این جهت که اگر سعی در اتخاذ سیاست صحیح و انجام اصلاحات مورد نظر را داشته باشد کار با مانع و اشکال و تحدید رو به رو شود و این عده در برنامه های ایشان خلل وارد کنند و به اصطلاح چوب لای چرخ دولت بگذارند!!!
هر سه جریان داخلی سنت‌گرایان، روشن‌فکران و نواندشان در جلسه با رئیس جمهور منتخب حضور داشتند و دغدعه‌های خود را به دکتر پزشکیان منتقل کردند. این ابتکاری نو، اتفاقی جدید و مبارک است که سه جریان فکری آن‌گونه که در گفته‌هایشان آمده، در یک نقطه (تغییر و تحول اساسی) در بخش‌های مختلف اشتراک و اتفاق‌ نظر دارند.

متأسفانه رافائل گروسی از زمان حضور خود در رأس معادلات آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به بانیان حضور خود در این مسند یعنی واشنگتن و تل آویو در خصوص سنگ‌اندازی دائمی و غیر حقوقی در مسیر پیشرفت‌های هسته‌ای ایران تضمین داده است.
اعضای کابینه که شخصا باید بزرگ و شجاع باشند و مستقلا شخصیتی صاحب‌نظر و وزین و بن‌بست‌شکن داشته باشند، هماهنگی و نزدیکی چارچوب‌های نظری وزیران کابینه اهمیتی بدیهی دارد و خلاف آن امکان عدم موفقیت دولت را افزایش می‌دهد.تیم همکار رییس‌جمهور به‌ جای یاری جستن از رییس‌خویش که البته طبیعی است هرکدام امکان نقش‌آفرینی درحوزه‌های مختلف را دارند و باید ظرفیت‌های مغفول مانده مدیران بزرگ را به فعلیت برسانند.
با وجود تدابیر شدید امنیتی برای حضور ورزشکاران رژیم صهیونیستی و ممانعت از سر دادن شعارهای ضد صهیونیستی در پاریس، اما طی مسابقه اخیر تیم مالی و اسرائیل بر روی سکوهای استادیوم پرچم فلسطین همگام با شعار آزادی برای فلسطین به اهتزاز در آمد، این مسئله خشم صهیونیست‌ها را برانگیخت. قطعا این صحنه‌ها و شعارها در طول رقابت‌های المپیک پاریس بارها و بارها تکرار خواهد شد.
قرار است کسی را به ریاست بنشانیم که برای اولین بار همه ما می‌خواهیم به او بیاموزیم (چون فکر می‌کنیم با دیگران فرق دارد و دوستش داریم) و طرفه آنکه او نه تنها اخم به ابرو نمی‌آورد، خشم، دلش را نمی‌گیرد بلکه لب به خنده می‌گشاید و می‌گوید با من حرف بزنید، بیشتر بگویید.. آرام نگیرید.
عضو حقوقدان شورای نگهبان در یادداشتی به بررسی جایگاه و مفهوم «تنفیذ» پرداخت و نوشت: مراسم تنفیذ، یک امر تشریفاتی، تبلیغاتی یا سیاسی نیست، افتتاح یک مراسم نیست.

به طور چکیده می‌توان محور اصلی نظرات ارائه شده به دکتر پزشکیان را تحقق جامعه مدنی قدرتمند، توجه ویژه به جوانان و نیز حقوق زنان، اقوام و اقلیت‌های دینی، حل معضلات معیشتی مردم و البته توجه ویژه به خواستگاه رای رئیس جمهور منتخب در انتخاب دولت، برشمرد.

به ندرت پیش آمده است که نخست وزیران اسرائیل در میانه انتخابات آمریکا با رقیب رئیس جمهور مستقر یا حزب او دیدار کنند و علت آن هم این است که هر دو حزب روابط راهبردی بسیار نزدیکی با اسرائیل دارند و چنین دیدارهایی ممکن است به نفع یکی و به زیان دیگری تفسیر شود و تلقی ناخوشایندی از روابط ایجاد کند.

انتخاب مسعود پزشکیان به ریاست جمهوری فرصتی بود که اراده مردم ایران تجلی پیدا کند و توجه زعمای قوم و ارکان نظام را به خود جلب کند، ضروری است که تمام ایران دوستان و ساکنان این سرزمین از جمله روحانیون، سپاهیان، نیروهای مسلح ،گروههای ذی‌نفوذ و گروههای با تفکر ایدئولوژیک این پیام را درک‌ کنند و از تقسیم مردم به خودی و ناخودی و دو قطبی سازی جامعه اجتناب کنند.

ورود انصارالله یمن به سطح جدید نبرد با اسرائیل همگام با سایر ارکان مقاومت، پیامدهای راهبردی برای اسرائیل و متحدان آن در منطقه به همراه خواهد داشت. حملات متقابل اسرائیل نیز اثر چندانی بر اراده انصارالله ندارد؛ همان طور که حملات سنگین آمریکا و ائتلاف بین المللی آن اثری بر توان عملیاتی یمنی ها نداشت.

رویکرد ایالات متحده آمریکا در قبال ایران اگر موضوع بحث برجام باشد تغییر نمی کند. لذا چه کامالا هریس روی کار بیاید، چه دونالد ترامپ و چه حتی پیش از اینکه جو بایدن رئیس جمهور آمریکا بود و اکنون هست آمریکایی ها از برجام بیرون نیامدند که به برجام برگردند
روز جمعه اتفاق فوق‌العاده‌ای نیفتاده است اما وقتی می‌بینیم پس از این اتفاق، رژیم اسرائیل با استفاده از چندین هواپیمای مدرن جنگی به سواحل بندر الحدیده حمله می‌کند و فردای آن روز هم آمریکا و انگلیس به مناطقی در شمال یمن حمله می‌کنند و ده‌ها نفر را به شهادت رسانده و یا مجروح می‌نمایند، درمی‌یابیم که آنچه در حمله پهپادی به ساختمانی در تل‌آویو رخ داده در یک تحلیل کیفی، رخدادی مهم و راهبردی است.
مشکل اینجاست که شهرداری به گونه‌ای در این سه سال عمل کرده که دیگر راضی به کنار رفتن نیستند و چه بسا این را خطرناک بدانند. ولی چاره‌ای جز تغییر شهردار نیست. افراد معتبر و کارآمد نزد اصولگرایان کم نیستند که می‌توانند شهردار باشند. «شهردار»ی برای مردم تهران و نه برای یک جناح سیاسی.
برنامه ریزی های اقتصادی به صورت کوتاه مدت و بلندمدت اگر به درستی هدفگذاری شود با این قصد که نسبت به اجرای درست برنامه ریزی ها تاکید شود می توان انتظار داشت اقتصاد در مسیر درستی حرکت می کند.
دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهوری منتخب دیروز، در جلسه علنی مجلس، به عنوان نماینده مردم تبریز حضور یافت و مجلس بر صندلی‌ای که مربوط به خودش بود نشست. این اقدام او در رسانه‌های داخلی و خارجی بازتاب خاصی داشت و برای آنها تعجب آور و خبرساز بود.
چرا آدمی که کارشناس نیست سر کار می‌گذاریم. اینکه یک عده آدم از دوست و جناح و حزب خود بگذاریم، همین اتفاقاتی می‌افتد که در این چهل سال شاهد آن هستیم. هر تئوری درست را دست کسی که اسم کارشناس دارد بدهیم، اصلاً امکان ندارد درستش کند، خرابش می‌کند.
با توجه به اینکه تهران یک ابرشهر است و قلب تپنده کل کشور حساب می‌شود، طبعا مدیریتش دشوار است به‌ویژه اینکه مسائل پیچیده‌ای دارد که برای حل آنها نیاز به منابع مالی کلان است.

سازمان آگهی های پرسون