دو مسیر موازی وجود دارد: یکی مسیر توافق کلی و حصول توافق برای برجام و دیگری مذاکرات آژانس و ایران. این دو مسیر میتواند جدای از هم باشد و در نهایت به هم مرتبط و تاثیرگذار هستند.
با توسعه و پیشرفت فناوری های نوین در فضای مجازی با راه انداختن نبردهای اینترنتی و افزایش سرعت انتقال امواج جوامع مقاوم را با چالش های اساسی روبرو مینمایند.
فقط خدا میداند، چقدر از کاهش دمای کشور خوشحالند و فقط او میداند چقدر انتظار این را میکشــند که مقام مسئولی در تریبون های رسمی بگوید، مثال گاز فلان منطقه به خاطر سرمای زیاد دچار اُفت فشار شده یا در فلان روســتا مردم دیگر گاز ندارند. چرا؟
امروزه در جامعه ایرانی، نقش «مادر» بیشتر از «زن» بودن ترویج پیدا کرده و تبلیغاتی که صورت میگیرد زن را در کسوت مادر با وظایف مشخص در دو- سه دهه اخیر تعریف کرده است.
وقتی که صحبت از یک کشور یا جامعه می شود بیشتر منظور مردم آن کشور هستند و به عنوان یک مفهوم انکارناپذیر نمی توان مردم و مطالباتشــان را در نظر نگرفت. این حق طبیعی مردم است که به برخی روندها و عملکردها انتقاد یا اعتراض داشته باشند چرا که این مردم هستند که صاحبان اصلی کشورند.
سه جانبه گرایی چارچوبی پذیرفته شده برای بحث و گفت وگو درباره روابط کار و تعیین دســتمزد است. در ایران نیز در ماه های پایان ســال از تعیین دستمزد ســال بعد کارگران در شورای عالی دســتمزد که نهادی مبتنی بر ســه جانبه گرایی اســت، سخن به میان می آید.
چینی ها در حوزه خلیج فارس تجارت عمده ای را با کشورهای عربی آغاز کرده اند و برخی ها تخمین می زنند که ظرفیتی در حدود دویست میلیارد دلار تجارت در حوزه خلیج فارس با ایران و عربستان وجود دارد. علاوه بر این ها به تازگی در منافع نفتی و گاز نیز سرمایه گذاری انجام شده که هدفی دراز مدت است.
پیروزی انقلاب اسلامی و جذابیت های عدالتخواهانه آن که گرایش قاطبه مسلمانان به شعارهای این انقلاب را در پی داشت، جهان غرب را از آینده رهبری ایران بر جهان اسلام بیمناک ساخت. از این زمان اتاق های فکر به عنوان پشتوانه فکری سیاست سازان غرب، پروژه «رهبر سازی» برای جهان اسلام را پیشنهاد کردند و بتدریج اجرای این پروژه توسط رهبران سیاسی غرب،آغاز شد.
احمد مسجدجامعی نوشت:چندی پیش کسی در رسانۀ سراسری آشکارا گفت هر که شیوۀ ما را نمیپسندد جمع کند و از ایران برود. پیشترها هم مشابه آن را شماری از اهل سیاست آن روزگار گفته بودند. آن خانم که میگویند خودش جمع کرد و از ایران رفت؛ دومی هم جمع نکرده از ایران گریخت.
اغتشاشاتی که گذشت، در اوج بودن ایران را نمایاند. کنش اغتشاشگران نه مبتنی بر نقاط ضعف ما، که اتفاقاً بر پایه وجوه مثبتی بود که در این سالها کسب کردهایم.
اقدام شارلی ابدو بخشی از همان جنگ ترکیبی دشمن است، منتهی با این تفاوت که گردانندگان نظام سلطه تصور میکنند که با توجه به فروکش کردن اغتشاشات در داخل، با این اقدام قادرند اغتشاشات را احیا کنند.
زهرا اردشیری در یادداشتی نوشت: چهارشنبه دو سه هفته پیش بود که خبر رسید بازرسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی البرز با حکم قضایی، اقدام به جمع آوری تعدادی از کیتهای آزمایشگاهی، که در کارخانه ای بنام، که در حوزه تولید کیتهای آزمایشگاهی فعال است، کردهاند.
دیروز سالگرد حادثه غمبار سقوط هواپیمای اوکراینی ۷۵۲ و جانباختن ۱۷۶ نفر (و در واقع ۱۷۷ نفر) از سرنشینان آن بود که تعداد زیادی از ایشان هموطنمان بودند.
سال هاست که مردم ایران با گوشت و پوست و خون و استخوان خود دارند آثار تحریم هایی را که "کاغذپاره" خوانده شدند، احساس می کنند و رنج می برند و خدا می داند چند نفر بر اثر این تحریم ها، جان خود را از دست داده اند؛ بعد جناب ایشان هنوز دارد می گوید قطعنامه ها مشمول فلان فصل نبود!