یادداشت‌ها

عباس آخوندی در یادداشتی نوشت: اخیرا قطع ارتباط استخدامی فوری با تعدادی از معلمان در میانه سال تحصیلی، همچنین ممانعت‌هایی که برای ادامه قرارداد یا فعالیت آموزشی تعدادی از استادان دانشگاه‌ها به وجود آمد، موضوع گزینش را مجددا مورد بحث اصحاب رسانه قرار داد.
سال 1394 یعنی حدود 7 سال پیش بود که رهبر حکیم انقلاب با جمله «اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید» پیش‌بینی فروپاشی رژیم اسرائیل، حداکثر تا سال 1419 شمسی را کردند به نظر می‌رسد سرعت و روند تحولات در سرزمین‌های اشغالی، آن‌ قدر شتاب گرفته که بتوان حدس زد، این فروپاشی، خیلی زودتر از اینها رخ خواهد داد.
در منشور حقوق کودک که متاسفانه اغلب افراد آن را رعایت نمی‌کنند به این موضوع اشاره می‌شود که حوزه خصوصی کودک باید به رسمیت شناخته شود. لذا هیچ معلمی حق ندارد از محل آموزش و تدریس محتوا بسازد و بدون اجازه والدین کودک در فضای مجازی پخش کند.
یکی از مقامات دولت گفته بود که ما مخالفان یا منتقدان منصف نداریم. شاید درست گفته باشد، ولی مگر در گذشته که خودتان در موضع منتقد دولت قبل بودید، انصاف داشتید که امروز انتظار انصاف از منتقدان و مخالفان خود دارید؟
«تعیین سیاست‌های کلی نظام جمهوری اسلامی پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت نظام» جزو وظایف و اختیارات مقام رهبری است، در این راستا و به عنوان یکی از ظرفیتهای قانون اساسی پیشنهاد می‌شود که مجمع مزبور «تدوین سیاستهای کلی نظام برای افزایش مشارکت عمومی و انباشت سرمایه اجتماعی» را با قید اولویت در دستور کار خود قرار دهد.
به بهانه حمایت از تولید ملی، تیشه به ریشه رفاه و آسایش مردم زده می‌شود. بازاری که با رفاه مستقیم مردم سروکار دارد به حیاط خلوتی برای دلالی تبدیل شده و مسئولان نیز خواسته یا ناخواسته، با تصمیمات اشتباه خود، از این رویه حمایت می‌کنند. بازار خودرو فقط مشتی نمونه خروار نابسامانی در عرصه‌های مدیریتی کشور ما می‌باشد. در سایرعرصه‌ها وضعیت تا همین حد نابسامان است فقط شاید تا این حد عیان نباشد.
در سفر سال 1364 آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی  به چین و ژاپن چه گذشت؟
حال اکنون جا ندارد هزاران بار این فراز از سخنان رهبری را بازنشر داد؟ که فرمودند «باز هم آنها اشتباه کردند. خیال می‌کردند ملت ایران با آنها همراهی خواهد کرد، در حالی که اشتباه کردند و کسی به آنها اعتنایی نکرد»!، و آیا جا ندارد سران فتنه هم با دیدن مردم همیشه در صحنه یوم الله ۲۲ بهمن، دست از فریبکاری و نفاق بردارند، و برخی خواص سیاسی - رسانه‌ای نیز البته اگر صدای ملت را شنیدند، شکر نظام و رهبری را کنند؟!، درغیر این‌صورت باید منتظر عذاب شدیدی باشند، چراکه این وعده و هشدار خداوند است که«لَئِن شَکَرتُم لَاَزِیدَنکُم و لَئِن کَفَرتُم انَّ عَذَابِی لَشَدِیدٌ»!. 

این جهان، جهان تغییرات است نه تقدیر و زمان ما محدود است. لذا نباید آن را با تقلید از زندگی دیگران هدر دهیم. هیچ چیز شما را زندانی نمی‌کند مگر افکارتان پس بیاییم تغییر کنیم تا بهتر زندگی کنیم.
افسرده‌ حالی پیش روان‌شناس‌نمایی رفت و‌ گفت: «حالم خوب نیست»؛ پرسید: «چه چیز حالت را خوب می‌کند؟»؛ گفت : «خواب». در جواب برآمد که : «خُب! بیشتر بخواب »!
آنچه که برای مردم ما از زلزله ترکیه اهمیت دارد، عبرتی است که مسئولان ایران از رفتار حاکمیتی ترکیه با زلزله باید بگیرند. زیرا ایران هم همانند ترکیه روی نواری از ناحیه زلزله خیز جهان با هزاران گسل فعال و نیمه فعال مستقر شده که هر لحظه مستعد بروز یک زمین لرزه سنگین یا سایر سوانح طبیعی است.
کارمندان دولت بر آمده از تلاش سازمان‌های مختلف اداری و استخدامی هستند و سازمان امور استخدامی و نهادهای ناظر باید به این رویه‌ها واکنش مکفی نشان دهند زیرا در این صورت افراد دارای تجربه که هزینه زیادی هم برای تجربه اندوزی آنها صورت گرفته؛ کنار گذاشته شده و افرادی جایگرین آنها می‌شوند که از تجربه کافی برخوردار نیستند و هزینه‌های زیادی باید برای تجربه اندوزی آنها صورت گیرد.
انتظار می‌رفت رتبه‌ بندی فرهنگیان با اجرای بهنگامش، علاوه بر ارتقای جایگاه معلم و کیفیت بخشی به امر آموزش‌ و پرورش، باعث اعتماد آفرینی در بین فرهنگیان شود؛ ولی با کمال تأسف، پس‌ از انبوه وعده‌های رنگین، حال آن شهد در کام‌ها شرنگ می‌شود.
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت: آقای روحانی رئیس‌جمهور سابق کشورمان گفته‌اند «‌کشورهای ۱+۵ در اسفند ۹۹، حتی شروط ما برای رفع برخی تحریم‌های غیرهسته‌ای را هم پذیرفته بودند اما مصوبه مجلس جلوی [احیای برجام] را گرفت‌»!

اعلام موضوع «استفاده از منابع مولد‌سازی در تقویت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی» نشان می‌دهد تصمیمی است گرفته و ابلاغ شده مبنی بر اینکه منابع مازاد بر احتیاج دولتی به اشخاصی که لیاقت بهره‌برداری «بهینه» دارند واگذار شود که مایه تقویت سرمایه‌گذاری بخش خصوصی هم بشوند.
هیچ کس نمی‌داند از میان سه مدعی تا بن‌دندان مسلح کدام تیم مردن را از یاد خواهد برد و کدام سکاندار با چتری در انتهای خیابان سراغ رستگاری را خواهد گرفت و به جمعیتی انبوه شادباش خواهد گفت.
می‌توان با زلزله با توسل به تدبیر همزیستی داشت و با آن کنار آمد و با صرف اندکی از هزینه و خسارت احتمالی وقوع زلزله در ایجاد زیرساخت‌های مناسب و انجام اصول مهندسی در ساخت سازه‌ها و افزایش مقاومت و نظارت دقیق و قاطع و بدون مسامحه در این زمینه از خسارات چندین و چند برابری بعدی جلوگیری کرد و جان انسان‌های زیادی را نجات داد.
سازمان آگهی های پرسون