عبور از ریسک انتخابات آمریکا، کاهش نرخ سود بین بانکی، تصمیمات کوچک سیاستگذار با آثار ماندگار، کاهش ترس از ریزش بیشتر دلار و آشتی حقیقیها پس از غیبت ۱۷ روزه هرکدام میتوانند عامل محرکی برای سرمایهگذاری جدید در بورس باشند.
برخی کارگزاریها در پیامی برای کسانی که هنوز صندوق پالایشی یکم با نماد «پالایش» را در دارایی سپردهگذاری خود مشاهده نمیکنند، توضیحاتی را اعلام کردهاند.
تمام شاخصهای مهم بورسی اروپا و آمریکا ریزشی شد، در وال استریت، همه شاخصها نزولی بودند تا جایی که هر سه شاخص اصلی بورسی در سطح پایینتری از روز قبل خود بسته شدند.
مصطفی صفاری، کارشناس بازار سرمایه گفت: شرایط موجود در کشور باعث شد وزیر اقتصاد و بقیه مدیران به این نتیجه برسند که باید جلوی حقوقیها را بگیرند و درست وقتی این تصمیم اجرایی شد، بازار برگشت را آغاز کرد. شک نکنید که بازار مثبت خواهد بود چون شرایط اصلاح شده است.
حفظ حقوق سرمایه گذاران اولویت و رسالت سازمان بورس و اوراق بهادار است و بدون شک در تلاشیم شرایط بازار سرمایه مطلوب و متعادل باشد. نهاد ناظر از روند منفی قیمت ها راضی نیست و زیان سهام داران هم به نفع هیچ فرد و گروهی نیست. اما موضوع ورود و خروج سرمایه گذاران به بازار و همچنین چیدمان پرتفوی، مسوولیت شخصی است و امیدوارم سرمایه گذاران به این موضوع توجه کنند.
وضعیت بازار سرمایه در جلسه مشترک مجلس با وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس بررسی شد و در این نشست که به دلیل اهمیت موضوع بازار سرمایه در حضور رییس مجلس برگزار شد،
شاخص کل در معاملات تمام روزهای گذشته این هفته نزولی بود و در نهایت به یک میلیون و ۲۱۱ هزار واحد رسید، اما روند سفارشگیری در مرحله پیشگشایش بورس امروز چگونه است؟
یک تحلیلگر بازار سرمایه معتقد است: رفتار فعلی بازار امری طبیعی ارزیابی میشود و انتظار میرود که صفها به زودی جمعآوری شوند. تداوم افزایش و کاهش شاخص با عبور از زمان مشخص میتواند به بازگشت بازار منجر شود.
نایب رییس اتاق بازرگانی ایران از تغییرات احتمالی پیشروی اقتصاد کشور با تغییر روسای جمهور آمریکا میگوید و معتقد است همچنان بخش مهمی از مشکلات را باید در داخل حل کرد.
با شروع معاملات امروز بازار سهام شاخص کل به دلیل بهبود تقاضا روندی صعودی پیدا کرد اما در ادامه روند معاملات عرضه در بازار سهام بیشتر شد و روند شاخص کل نزولی شد.
در نشست مجازی «بورس: کانون سوداگری مالی یا تامین مالی تولید»؛
یک کارشناس بورس گفت: متأسفانه در ایران بیش از ۵۰ درصد اقتصاد متأثر از بخش خدماتی است که هیچ گونه اثر مستقیم و مؤثری در فرآیند تولید، رشد اقتصادی و سرمایهگذاری ندارد.
خبر کشف واکسن کرونا باعث «سکته طلا» و «خیز بورسهای جهانی و بازارهای دارایی» شد. روز گذشته شرکت آمریکایی فایزر اعلام کرد که نتایج این واکسن، حاکی از موفقیت آن بر روی ۴۳ هزار و پانصد نفر از داوطلبان در ۶ کشور است. این خبر با استقبال سازمان جهانی بهداشت، سران کشورها و البته بازارهای جهانی همراه شد. بررسی عملکرد بازارها نشان میدهد سرمایهها از پناهگاه امن یعنی طلا خارج شده است تا بتواند با حرکت در بازارهای مالی یا دارایی، شرایط را برای بهبود رشد اقتصادی و خروج از رکود مهیا کند.
بازار سهام روزهای عجیبی را پشت سر میگذارد. نزول شاخص به کانال یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد گویای وضعیت این روزهای بورس تهران است. با وجود همه جلسات و اقدامات پدرمآبانه سازمان بورس، دولت و مجلس برای بازگرداندن ثبات به بازار و در کنار آن گزارشهای مثبت ۶ ماهه صنایع مختلف دربازارسرمایه، پشت پای شاخص به سهامداران همچنان ادامه دارد و روند نزولی شاخص شیب تندتری به خود گرفته است.
معاملات گواهی سپرده شمش طلا بهزودی در بورس کالای ایران راهاندازی میشود تا پس از گواهی سکه ابزار دیگری برای افزایش عمق این بازار ایجاد شود. حضور بیشتر معاملهگران و افزایش حجم و ارزش معاملات و توجه بیشتر به بازارهای رسمی طلا همراه با سهولت معاملات میتواند بازوی زرین جدیدی برای بازار تلقی شود. با توجه به رونق معاملات طلای آب شده در بازارهای غیررسمی، امکان جذب سرمایههای سرگردان بسیاری در این بازار وجود دارد.
در حالی که حدود یک و ماه نیم از ممنوعیت فروش سهام خریداری شده در همان روز می گذرد، قرار است این ممنوعیت از فردا ٢٠ آبان برداشته شود و معاملات روزانه به روند سابق برگردد.
دیروز نمادهای دارویی برای چندمین بار در سالهای اخیر به شایعه تغییر قیمت دلار ۴۲۰۰ تومانی که بسیاری از اقتصاددانان تاکنون آن را مورد انتقاد قرار دادهاند واکنش مثبت نشان داد و پیش از آنکه چیزی قطعی شود ۱۱ هزار تومانی شدن دلار دولتی را جشن گرفتند. این مساله سبب شد تا در این روز شاهد شکلگیری صف خرید قابل توجه در تمامی نمادهای دارویی به جز «دلقما» باشیم.