مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اعلام کرد: سامانه کارت دیجیتال واکسن کرونا برای افرادی که طی دو هفته آینده قصد سفر خارج از کشور دارند راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: برخی علایم و عوارضی که بعد از تزریق واکسن کرونا دیده میشود جزو عارضههای شایع پس از تلقیح واکسن هستند و بروز آنها طبیعی است و معمولاً عوارض ناشی از آن گذراست و با درمانهای نگهدارنده بهبود پیدا میکند.
مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان گفت: تاکنون هیچ درمان تأیید شدهای برای مقابله با بیماری ناشی از کووید-۱۹ وجود نداشته و شمار مبتلایان جدید و مرگ و میر ناشی از آن رو به افزایش است.
مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو گفت: آمفوتریسین بی از روز گذشته در داروخانههای منتخب سراسر کشور توزیع شده و در دسترس بیماران قرار دارد.
افزایش سه برابری موارد ابتلا به کووید ۱۹ در نروژ نسبت به آنچه که قبلا توسط متخصصان در مورد تعداد موارد ابتلا به این ویروس پیش بینی شده بوده، برنامههای رفع محدودیتهای کرونایی و بازگشاییها را با هدف تسریع در روند واکسیناسیون در این کشور به حالت تعلیق درآورده است.
رئیس جمهور با اشاره به پیشنهاد تخصیص زمین ساخت ۵ هزار واحد مسکونی برای خانواده ایثارگران، گفت: این پیشنهاد را به فال نیک میگیریم و خیلی مناسب است که نهضت مسکنسازی در دولت سیزدهم با ساخت مسکن برای ایثارگران آغاز شود.
دادههای جمع آوری شده در انگلستان نشان میدهد احتمال بستری شدن در بیمارستان به دلیل ابتلا به سویه دلتای ویروس کرونا دو برابر سویه آلفاست که زمانی در بریتانیا شایع بود.
متخصصان علوم آزمایشگاهی در برزیل به تازگی دریافتند یک مولکول در سم نوعی مار وجود دارد که مانع از تولید مثل و گسترش کرونا ویروس در سلولهای میمون میشود.
آنتونی فائوچی کارشناس ارشد بیماریهای عفونی در آمریکا گفت: زنان بارداری که به بیماری کووید-۱۹ مبتلا میشوند با خطر فزاینده ناشی از پیامدهای این بیماری روبرو هستند که حدود ۱۷ درصد آنها به بستری شدن در بیمارستان نیاز پیدا میکنند.
بخش خصوصی مجددا برای واردات واکسن وارد میدان شد و مکاتبات خود را با دو وزارتخانه بهداشت و امورخارجه از سر گرفت. همچنین جلساتی نیز با حضور فعالان اقتصادی و مقامات دولتی برگزار شده که بهنظر میرسد نتیجهبخش بوده است.
بر اساس آخرین آمار جهانی پایگاه اطلاعاتی "worldometer" تا صبح امروز 218 میلیون و 557 هزار و 3 نفر در جهان به ویروس کرونا (کووید19) مبتلا شدهاند که از این تعداد، 4 میلیون و 533 هزار و 955 نفر جان خود را از دست دادهاند.
استادیار گروه اقتصاد و مدیریت دارو دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: علتهای مختلفی به صورت زنجیروار و متولی باعث شرایط فعلی در بازار دارو شدهاند اما ریشهایترین و در واقع علت العلل این وضعیت این است که دولت و وزارت بهداشت در سالهای گذشته روی ادامه یک تصمیم یا سیاست غیر منطقی و غیر کارشناسی اصرار دارند و آن هم چیزی نیست جز ارزان نگه داشتن دارو با تخصیص ارز سوبسیدی 4200 تومانی.
فوق تخصص گوش، حلقی و بینی بیان کرد: قارچ سیاه بیشتر در افرادی بروز مییابد که بیماری زمینهای دارند یا نقص سیستم ایمنی و ممکن است، برخی بیماران با ابتلا به کرونا، سیستم ایمنیشان تا حدی ضعیف شود که به این عفونت قارچی نیز مبتلا شوند.