معاون درمان ستاد کرونا در استان تهران گفت: یکی از برنامههای ملی در وزارت بهداشت واکسیناسیون است که حداقل باید تا دو سال آینده انجام شود. در حقیقت بین ۶ تا ۹ ماه یکبار، کل کشور باید واکسینه شوند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش با بیان این که تشکیل صف برای دریافت واکسن در شان مردم ایران نیست؛ گفت: برای حل این مشکل، فعالیت مراکز واکسیناسیون کشور سه شیفته میشود.
برگزاری آزمون جامع دانشگاه آزاد در هفتههای پیشرو در حالی رقم میخورد که کرونای دلتا فروکش نکرده و به نظر میرسد وعدهها بر سر برگزاری با تعداد کم دانشجو در محیطهای ایزوله نیز محقق نمیشود.
معاون درمان ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران گفت: این تصمیم که منتظر فلان واکسن برند هستیم تا تزریق کنیم بسیار غلط است، زیرا واکسنها بین ۶۰ تا ۸۰ درصد کارایی دارند و عقل سلیم حکم میکند در اوج گیری کرونا، با واکسن ۶۰ درصد ایمنی ایجاد کنیم.
دبیر کل و سخنگوی جمعیت هلال احمر، گفت: برای پایان هفته محموله جدید از واکسن نخواهیم داشت، اما از یکشنبه محمولههای ۵ میلیون دوزی واکسن با بسته بندی جدید در راه است.
فرماندار شهرستان دماوند از افتتاح دومین مرکز تجمیعی واکسیناسیون در بخش رودهن شهرستان دماوند خبر داد و افزود: تاکنون بیش از ۵۱ هزار نفر در سطح شهرستان دماوند واکسن دریافت کرده اند.
مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت اعلام کرد: سامانه کارت دیجیتال واکسن کرونا برای افرادی که طی دو هفته آینده قصد سفر خارج از کشور دارند راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: برخی علایم و عوارضی که بعد از تزریق واکسن کرونا دیده میشود جزو عارضههای شایع پس از تلقیح واکسن هستند و بروز آنها طبیعی است و معمولاً عوارض ناشی از آن گذراست و با درمانهای نگهدارنده بهبود پیدا میکند.
مدیر مرکز سلول درمانی پژوهشگاه رویان گفت: تاکنون هیچ درمان تأیید شدهای برای مقابله با بیماری ناشی از کووید-۱۹ وجود نداشته و شمار مبتلایان جدید و مرگ و میر ناشی از آن رو به افزایش است.