بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

عضو هیات مدیره انجمن مددکاران اجتماعی ایران یکی از علل کاهش رعایت پروتکل‌های بهداشتی را از بین رفتن اعتماد عمومی مردم عنوان کرد و افزود: مردم احساس می‌کنند که در مبارزه با همه‌گیری کرونا صرفا آنها هستند که باید اقدام کنند و دستگاه‌ حاکمیتی و دولت نقش خود را ایفا نمی‌کند.
کرونا حالا در قامت و شمایل بروز شده، با عزمی جزم تر نسبت به نیاکان خود در به در دنبال قربانی گرفتن است؛دقت کنیم دلتا کرونا بسیار زیرک و گریزپاست؛ اسیر آن نشویم!

در اطلاعیه وزارت بهداشت ژاپن آمده است: این دو مرد که حدود ۳۰ سال داشته‌اند چند روز پس از دریافت دُز دوم واکسن مدرنا فوت کرده‌اند. علت فوت این دو نفر تحت بررسی است.
رییس سازمان غذا و دارو با رد شایعه معتبر نبودن واکسن وارداتی سینوفارم به کشور گفت: تمام واکسن‌های وارداتی به کشور حتما باید علاوه بر کشور سازنده، در چند کشور معتبر دیگر هم سابقه مصرف داشته باشند.
حدود ۶۰ درصد زوج‌های نابارور کنونی، نابارور ثانویه هستند، نابارور ثانویه یعنی زوج‌هایی که بارور بوده‌اند اما به دلایلی همچون سبک زندگی، تاخیر در فرزندآوری، تغذیه و .... قدرت باروری خود را از دست داده‌اند!
فوق تخصص نوزادان گفت: متاسفانه در حال حاضر سویه دلتای کرونا بسیاری از کودکان را گرفتار کرده و به شدت نوزادان و کودکان در معرض ابتلا به این نوع از ویروس کووید ۱۹ هستند.
نقشه رنگ‌بندی جدید کشور از ۶ شهریور به این صورت است که ۳۰۶ شهرستان در وضعیت قرمز، ۱۱۰ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۳۲ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارد.
رییس اداره سلامت مادران وزارت بهداشت ضمن ارائه توضیحاتی درباره واکسیناسیون مادران باردار علیه کرونا، گفت: فعلا واکسن سینوفارم واکسنی است که تزریق آن به مادران باردار توصیه می‌شود.
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره اظهاراتی مبنی بر اینکه واردات واکسن سینوفارم از منبعی است که تاییدیه سازمان جهانی بهداشت ندارد، گفت: آنچه در ایران عرضه شده، دقیقا آن واکسنی است که از سوی این سازمان مجوز مصرف اضطراری دریافت کرده است.
سرپرست تیم توسعه اپلیکیشن ماسک ضمن ارائه توضیحاتی درباره علت تاخیر در به‌ روزرسانی رنگ بندی های کرونایی در این اپلیکیشن، به انتقادات مردم نسبت به وجود اشکال در بخش تعیین وضعیت سلامت افراد براساس خوداظهاری آنها پاسخ داد.
بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، طی شبانه روز گذشته متاسفانه ۵۷۱ بیمار کووید-۱۹ جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. همچنین در همین بازه زمانی ۳۶هزار و ۲۷۹ بیمار جدید مبتلا نیز شناسایی شدند.
قارچ سیاه بیماری ناشناخته‌ای نیست. با این حال همزمانی شیوع آن با آمار بالای مرگ و میر در کشورمان خیلی زود باعث رعب و وحشت عمومی شد. سیاه شدن پل بینی، تیره شدن اطراف سینوس‌ها، تورم صورت، ضعف شدید و آسیب‌های جدی عصبی و در نهایت نابینایی همه از عوارضی بود که بیماری قارچ سیاه را به عنوان یک عفونت مسری خطرناک‌تر از کرونا بر سر زبان‌ها انداخت.
سازمان آگهی های پرسون