رئیس بخش عفونی بیمارستان مسیحدانشوریبا اشاره به اینکه مرگ و میر در کسانی که دو دوز واکسن زدهاند، خیلی کم است، یکی از دلایل اصلی کاهش مرگ و میر را تزریق به موقع واکسن دانست.
کودکان ۱۲ سال به بالا احتمالا مشابه واکنش بدن بزرگسالان به واکسنها، عوارض جانبی موضعی و سیستمیک را تجربه خواهند کرد. عوارض موضعی شامل درد، قرمزی و تورم در محل تزریق است و با توجه به دستورالعملهای CDC، این موارد ممکن است ساعتها یا تا چند روز ادامه داشته باشند.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران بیان کرد: روند واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی ایران از تاریخ ۱۵ شهریور دوباره به روال عادی برگشته است.
واکسیناسیون در هر مرحله بارداری توصیه میشود و محدودیتی ندارد اما در زنان باردارِ دارای بیماری باید قبل از واکسیناسیون مشورت با پزشک صورت بگیرد. همچنین زنانی که قصد باردار شدن دارند، میتوانند واکسن کرونا را مانند بقیه افراد واجد شرایط جامعه تزریق کنند و محدودیتی برای آنها وجود ندارد.
سخنگوی ستاد مقابله با کرونا گفت: ماندگاری ایمنی در برابر ویروس کرونا بعد از تزریق واکسنهای کرونا مشخص نیست، اما انتظار میرود دو هفته بعد از کامل شدن واکسیناسیون، فرد واکسینه شده حداقل ۶ ماه در برابر ویروس کرونا ایمنی داشته باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز درباره زمان تزریق واکسن افراد مبتلا به کرونا گفت: در شرایط فعلی، افراد مبتلا پس از بهبودی کامل و پایان مدت زمان قرنطینه میتوانند واکسن را دریافت کنند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: متأسفانه میزان مرگ و میر مردم کشورمان به دلیل بیماری کرونا، بسیار بالاست و لازم است واکسن به اندازه نیاز کشور، وارد و همه آحاد جامعه واکسینه شوند.
سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره ماجرای ترخیص 13 تن رمدیسیورهای فاسد از گمرک گفت: این مطلب درست نیست، مطالب عنوان شده ناشی از این است که دوستان از ریکال دارو و شرایط و فرآیند آن اطلاعی ندارند و طبیعی است که اطلاعی هم نداشته باشند.