بهداشت و درمان

آخرین و مهمترین خبرهای پزشکی را در صفحه بهداشت و درمان پرسون بخوانید.

در شرایطی که هیچ محدودیتی در کشور برای شیوع کرونا دیده نمی‌شود و به‌نوعی تنها ماسک زدن تنها یادگار تلخ دوران کروناست، این ویروس همچنان در کشور قربانی می‌گیرد و از روز سه‌شنبه تا چهارشنبه، 17 خانواده را داغدار، 1009 نفر را بیمار و 251 نفر را بستری کرد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: با توجه به نبود زیرساخت‌های کافی و آماده نبودن بیمه‌ها، یارانه‌ دارو مانند گذشته اعمال می‌شود.
موضوع پرمناقشه تعرفه‌های پزشکی پس از تصمیم دولت به نتیجه رسید، اما اکنون دل نگرانی بیماران، افراد با بیماری خاص و دهک‌های پایین جامعه برای پرداخت هزینه‌های درمانی از جیب مطرح است چرا که افزایش تعرفه‌های پزشکی، بار مالی آنها در بخش درمان را افزایش می‌دهد.
کرونا فروکش کرده و آمارهای مرگ‌ومیرهای کرونایی بین 10 تا 30 بیمار در روز در نوسان است، اما این خبر برای برخی از پرستاران زیاد هم خوشایند نیست. حالا که کرونا روزهای فرودش را طی می‌کند، دیگر به پرستارانی که از آغاز کرونا پای ثابت دفاع از مردم در برابر ویروس کرونا بودند و قراردادهایشان هر 89 روز تمدید می‌شد، نیازی نیست. دیروز بخشنامه‌ای از سوی وزارت بهداشت در فضای مجازی دست‌به‌دست می‌شد که بر اساس آن قرار است مراکز بهداشتی و درمانی دیگر قراردادهای 89 روزه نداشته باشند.
کبد برای مبارزه با عفونت ها و تمیز کردن خون به بدن کمک می کند و درد کبد می تواند دلایل مختلفی داشته باشد، برای جلوگیری از آسیب به کبد باید از علت اصلی درد مطلع شوید.
هادی یزدانی، پزشک عمومی درباره بیماری «لانگ کووید» توضیحاتی داده است که در ادامه می خوانید.
طبق آخرین آمارهای جهانی درخصوص واکسیناسیون کرونا در جهان تا امروز ۱۱میلیارد و ۵۰۲میلیون و ۷۰۹هزار و ۹۹۰دوز واکسن کرونا در کشورهای مختلف تزریق شده است.
علیرضا رحیم نیا مدیر کل دفتر بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت بهداشت گفت: برخی از داروخانه‌ها فروش اینترنتی دارو دارند که این امر تخلف است.
پرداختی مردم بابت تعرفه های پزشکی، با جیب آنها همخوانی ندارد و همین موضوع سبب خواهد شد تا برخی بیماران قید درمان را بزنند. در حالی که بیمه‌ها نیز کنار نشسته‌اند و کاری نمی‌کنند.

قرنطینه شانگهای ادامه دارد و هیچ نشانه‌ای از کاهش سختگیری‌ها برای مهار همه‌گیری کرونا مشاهده نمی‌شود. روز بیستم ماه جاری، تقریبا نیمی از جمعیت ۲۵میلیون نفری شانگهای می‌توانستند از خانه خارج شوند. مقامات محلی اعلام کرده بودند، در بخش‌‌‌هایی از این شهر که پرجمعیت‌ترین شهر چین است، همه‌گیری مهار شده است. اما دو روز بعد، بسیاری از محدودیت‌هایی که برای جابه‌جایی‌ها در نظر گرفته شده بود، بار دیگر اعمال شد و مردم دچار سردرگمی شده‌اند. گزارش شده است که زنگ‌های خطر در خانه کسانی که به کرونا مبتلا شده‌اند، نصب شده تا از خروج آنها از خانه جلوگیری شود. از سوی دیگر، برخی مناطق تخلیه شده است تا عملیات‌‌‌های ویروس‌زدایی انجام شود. عده زیادی از مردم نیز به مراکز قرنطینه انتقال می‌یابند.
شمار مبتلایان به کووید-۱۹ در جهان تاکنون به ۵۰۹ میلیون و ۵۹۶ هزار و ۱۱۸ نفر رسیده، مرگ شش میلیون و ۲۴۳ هزار و ۲۶۸ نفر بر اثر این بیماری تأیید شده و ۴۶۲ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۴۴۰ نفر از مبتلایان نیز بهبود یافته‌اند.

افزایش تعرفه‌های پزشکی که هر سال در زمان تعیین تکلیف مورد مناقشه است، در سال ۱۴۰۱ نیز سازمان نظام پزشکی افزایش ۶۰ درصدی تعرفه‌ها را پیشنهاد داد که مورد تایید وزارت بهداشت نبود و در نهایت دولت این پرونده را بست.
رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت گفت: از خانواده‌ها می‌خواهیم اگر کودک زیر ۵ سال دارند که تاکنون واکسن دریافت نکرده است، حتما سریع‌تر نسبت به واکسیناسیون فرزندشان اقدام کنند.
به گفته وزیر بهداشت میانگین تعرفه در بخش دولتی ١٩.۵ درصد و در بخش خصوصی ٢۴ درصد افزایش پیدا کرد.
سازمان آگهی های پرسون