چهارمحال و بختیاری

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه چهار فیلم جشنواره فجر در استان بیشترین فروش را داشت،گفت: شیشلیک، ابلق، تک تیرانداز و بی همه چیز بیشترین فروش را داشتند.

سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری عنوان کرد:

ضرورت ثبت و اخذ شناسه کالا برای ۱۲ گروه کالایی

سرپرست معاونت بازرسی و نظارت سازمان صمت چهارمحال و بختیاری گفت: واردکنندگان گروه‌های کالایی ملزم به اخذ و نصب شناسه کالا هستند.
سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۳.۲ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) سرخون از توابع شهرستان اردل را لرزاند.

استاندار چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: با اتکا به توان نیرو‌های داخلی و بومی به پیشرفت‌های قابل توجهی در حوزه‌های مختلف دست یافته و اقدامات دشمن مانع حرکت رو به جلوی کشور نشده است.
فرمانده سپاه قمر بنی‌هاشم(ع) استان چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: همزمان با سراسر کشور رزمایش الی ‌بیت‌المقدس ۱۰ با محوریت سپاه قمر بنی هاشم(ع) در ۳۷۹ نقطه چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود.
رییس اداره طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اعلام کرد:

سرمایه گذاری ۲۰هزار میلیارد ریال در اکوپارک رزینی اوره لردگان

رییس اداره طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری اعلام کرد: بخش خصوصی برای اکوپارک رزینی اوره لردگان ۲۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری خواهد کرد.

رییس اداره طرح و برنامه‌ریزی سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری گفت: با توجه به لزوم جذب سرمایه‌گذاران برای توسعه اقتصادی و اشتغال استان به‌تازگی پنج بسته سرمایه‌گذاری در این استان تکمیل و برای جلب نظر سرمایه‌گذاران به‌روزرسانی شده است.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، چهارمحال و بختیاری:

واگذاری حق بهره‌برداری از قلعه تاریخی چالشتر لغو شد

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری گفت: واگذاری حق بهره‌برداری از قلعه تاریخی چالشتر در استان چهارمحال و بختیاری لغو شد.
رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد:

ظرفیت ایجاد ۲۰۰ واحد آبزی‌پروری در استان

رییس کانون کارآفرینی چهارمحال و بختیاری عنوان کرد: ۴۰۰ واحد صنعتی در حوزه آبزی‌پروری استان فعالیت می کنند و همچنین ظرفیت ایجاد ۲۰۰ واحد صنعتی در حوزه آبزی‌پروری را دارد و این تعداد واحد می‌تواند به‌زودی به فاز تولید برسد.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در خصوص اهمیت بحث پرتودهی در کاهش ضایعات کشاورزی گفت: سالانه ۳۰ درصد محصولات کشاورزی کشور به ضایعات تبدیل می‌شود که در این زمینه باید از فناوری روز برای جلوگیری از این هدر رفت استفاده کرد.

سازمان آگهی های پرسون