از روز حادثه، ساعت ها گذشته است، مصاحبه های مسوولین، هم خنده دار است و هم ناراحت کننده. این گفتگوها، به ذهن این مفهوم را منتقل می کند که آنقدر سانحه در نظر آقایان مسوول رخ داده و تعداد زیادی کشته و زخمی روی دستشان مانده است که حالا با یک حادثه جدید، اخم به ابرو نمی آورند. یا شاید دل بزرگی دارند که ما از آن بی نصیبیم!

محیط زیست

در این گزارش قصد داریم به غفلت متولیان امر سلامت در استان از یکی از خطوط مقدم مبارزه با این ویروس منحوس یعنی داروخانه ها بپردازیم البته در این میان داروخانه هابی وجود دارند که به صورت خاص و ویژه در این ایام به ارائه خدمت پرداخته و پرسنل آن در معرض بیشترین خطر ابتلا بودند یعنی داروخانه های دولتی.

یزد

‎پرسون به بحران دامداری ها پرداخته است؛

‎سرریز شدن صبر تولید کنندگان شیر/ کمبود آذوقه بلای جان دام

‎خشکسالی، افزایش قیمت ارز و بی مدیریتی سه عاملی است که صنعت دامداری کشور را به بحران کشانده است و به دنبال آن محصولات لبنی نیز در انتظار افزایش قیمت قرار دارد.

بازار
سازمان آگهی های پُرسون