‎پرسون به بحران دامداری ها پرداخته است؛

‎سرریز شدن صبر تولید کنندگان شیر/ کمبود آذوقه بلای جان دام

‎خشکسالی، افزایش قیمت ارز و بی مدیریتی سه عاملی است که صنعت دامداری کشور را به بحران کشانده است و به دنبال آن محصولات لبنی نیز در انتظار افزایش قیمت قرار دارد.

بازار

سیاست بین‌الملل در کشورهایی همانند آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی براساس یک مانیفست خاص و ویژه بنیان نهاده شده است و نباید انتظار داشت که جو بایدن دموکرات، در بحث تقابل با جمهوری اسلامی ایران سیاست های کلی و اصلی خود را نسبت به ترامپ جمهوری‌خواه، تغییر دهد البته شاید در ظاهر شاهد برخی از تغییرات باشیم، تغییراتی که هرگز هدف این کشورها را تغییر نخواهد داد.

کردستان

پرسون افزایش رفتارهای نمایشی را واکاوی می کند؛

از « بچه پولدارهای تهران »تا «زایمان های لاکچری»! به کجا چنین شتابان؟!

افزایش رفتارهای نمایشی، در حالی که بخش اعظمی از مردم جامعه ما در دوران مشقت اقتصادی به سر می برندو برای تامین نیازهای ساده زندگی خود در حال تلاش بی امان هستند، جای سوال بسیاری دارد. تاریخ رند زایمان یکی از همین رفتارهای نمایشی است که بدون هیچ ابایی تبدیل به مایه فخر و بزرگ بینی عده ای بر عده ای دیگر شده است.

عمومی

پرسون از کاهش حضور زنان در کرسی شوراهای شهر بزرگ گزارش می دهد؛

جای خالی بانوان در تصمیم گیری های شهری/ سهم اندک زنان در ششمین دوره شوراهای اسلامی شهر

نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند، شیر زنان ایران همواره دوشا دوش مردان ایران زمین قرار داشته اند و دارند؛ اما آنها نتوانسته اند در کرسی های مدیریت از جمله پارلمان های ملی و شهری جایگاهی برای خود با رای مردمی کسب کنند.

کار و تعاون
سازمان آگهی های پرسون