ارتباطات و فناوری

جدیدترین اخبار فناوری اطلاعات ایران و جهان را در سرویس فناوری پرسون بخوانید.

مهمترین اخبار

وزیر ارتباطات در جمع فعالان حوزه رمزارز و بلاکچین:

تحول و نوآوری در بخش خصوصی اتفاق می‌افتد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اگر به‌دنبال نوآوری هستیم، باید بپذیریم که این نوآوری در بخش خصوصی اتفاق می‌افتد، نه در ساختارهای سنتی دولتی. وظیفه ما این است که راه را باز کنیم، نه اینکه با مقررات متناقض، آن را ببندیم.
همراه اول امسال در همکاری با سازمان حج و زیارت، علاوه بر بسته‌های ویژه رومینگ، «بسته هدیه‌ای» را نیز برای حجاج بیت‌الله الحرام در نظر گرفته است که مشترکان این اپراتور می‌توانند بدون نیاز به تهیه سیمکارت خارجی در کل بازه زمانی سفر خود، از آنها بهره‌مند شوند.
به گفته یک کارشناس در ارسال لینک‌های آلوده و اینکه چگونه هکرها اطلاعات را به دست می‌آورند دو روش وجود دارد؛ اول اینکه هک کرده باشند یا اینکه با ارائه پول‌هایی به سازمان‌هایی که بانک اطلاعاتی افراد را جمع‌آوری می‌کنند تا سرویس یا خدماتی بدهند، اطلاعات را به دست می‌آورند و پس از آن به صورت نامشروع از آن استفاده می‌کنند.
اما آن‌چه برای کاربران ایرانی اهمیت دارد، ورود زبان فارسی به این فهرست است؛ اتفاقی که در عمل به این معناست که حالا می‌توانید خروجی صوتی خودکار، روان و قابل فهم به زبان فارسی دریافت کنند. این ویژگی نه فقط مطالعه و یادگیری را آسان‌تر می‌کند، بلکه امکان تولید محتوای چندزبانه را نیز برای کاربران فراهم کرده است.
کودکی که از اسکرچ جونیور شروع می‌کند، قدم‌به‌قدم به مفاهیم پایه‌ای و سپس حرفه‌ای نزدیک می‌شود. او یاد می‌گیرد چگونه فکر کند، چگونه مسئله‌حل کند، و چگونه از هیچ چیز، چیزی خلق کند. این مزیت اصلی قرار گرفتن در مسیر یادگیری برنامه‌نویسی از اسکرچ تا پایتون است.
در دنیای مدرن که هوش مصنوعی بخشی جدایی‌ناپذیر از فرآیندهای شغلی، تحصیلی و حتی شخصی شده است، چت‌روبات‌های پیشرفته مانند چت‌جی‌پی‌تی، دیپ‌سیک، جمینای، کوپایلت و ... نه تنها ابزارهای کمکی هستند، بلکه به یک همکار دائمی و قابل اعتماد تبدیل شده‌اند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در دو حوزه خدمات و محصولات ظرفیت‌های خوبی را در کشور داریم که شرکت‌های دانش‌بنیان ما در سنوات گذشته به آن دست پیدا کرده‌اند و برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در دولت چهاردهم حجم صادرات خود را در محصولات فاوا و دانش‌بنیان به بیش از ۱۰ برابر ارتقا دهیم.

همراه اول با حضور در نمایشگاه اینوتکس 2025، ضمن حمایت از نوآوری و فناوری‌های دیجیتال، به ارائه دستاوردهای مرکز تحقیق و توسعه خود و همچنین استارتاپ‌های شرکت حرکت اول به عنوان بازوی سرمایه‌گذاری این اپراتور می‌پردازد.
گزارش شده است که چت‌بات‌های هوش مصنوعی شرکت متا(Meta) اقدام به برقراری مکالمات غیر اخلاقی با افراد زیر سن قانونی می‌کنند. تحقیقات وال استریت ژورنال نشان داده است که همراهان مجازی شرکت متا می‌توانند برخی از دستورالعمل‌های اخلاقی جدی را نادیده بگیرند.

هاشمی وزیر ارتباطات در رابطه اظهارات اخیر خود مبنی بر اینکه تاکید وزارت ارتباطات بر دوری از سیاست‌زدگی به معنای فرار از وعده رفع فیلترینگ نخواهد بود، عنوان کرد: ما در قالب کار کارشناسی با توجه به تأکید رئیس‌جمهور موضوع گام‌های بعدی رفع فیلترینگ را دنبال می‌کنیم.
سازمان آگهی های پرسون