به گزارش سایت خبری پرسون، جعفر بای، محقق آسیبهای اجتماعی نوشت: این مسئله جای تامل دارد که چرا باید چنین شود؟ ما باید سطح گواهینامههای خویش را ارتقا دهیم که گواهینامههای ما از اعتبار جهانی برخودار شود یا لااقل از ارزش منطقهای برخوردار گردند.
بهرهگیری از نظام آموزشی کشور که در ارتقا علم، دانش، مهارت لازم رانندگی امر ضروری و مهم است باید در دستور کار قرار بگیرد. نظام آموزشی با نظام آموزش رانندگی در کشور ما با یکدیگر بیگانه هستند. معمولا ما همانگونه که در مباحث میان رشتهای علمی، پژوهشی، تحقیقاتی مسئول خاصی نداریم در فعالیتها و ماموریتهای بین سازمانی نیز امور رها شده هستند.
به عنوان مثال این مسئولیت خطیر بین چندین سازمان و وزارت خانه مطرح میباشد که از آن جایی که چندین نهاد و سازمان باید در اخذ نتیجه آن ایفای نقش بکنند، ما دچار نوعی سرگردانی و بیتوجهی هستیم. بررسی دقیق زیرساختهای جادهها و طراحی علمی مسیرهای نوین و برنامههای لازم، شناسایی نقاط حادثهخیز و طرحهای در دست اقدام از مواردی هستند که باید مورد توجه قرار بگیرند. ضعف اساسی در فرهنگ عمومی کشور در خصوص رانندگی به چشم میخورد. برای انجام کار اساسی و درست در نهادینهسازی فرهنگ رانندگی هیچ گونه هماهنگی سازمانی وجود ندارد.
باید شرایط به گونهای باشد تا کودکی که در خانوادهای متولد میشود همراه با جامعهپذیری بتواند فرهنگ متعالی رانندگی را در خویش نهادینه نموده و در فرایند رشد ضمن آشنایی دقیق با عناصر فرهنگ رانندگی و تکرار آنها در مدرسه، خانه و رسانه فرهنگ رانندگی را به درستی بیاموزد. بدون شک امروزه ما در مدل فرهنگ رانندگی دچار مشکل هستیم و باید جدی در خصوص ارتقا و بهبود فرهنگ رانندگی اقدامات صورت بگیرد.
باید غنای فرهنگ رانندگی خویش را روز به روز رشد داده و نسبت به تعالی بخشی آنان اقدام اساسی و کامل از سوی همه نهادهای درگیرد انجام پذیرد.
توجه: مطلب مندرج صرفا دیدگاه نویسنده است و رسانه پرسون در قبال آن هیچ موضعی ندارد.
منبع: آفتاب یزد