فضائلی:

جریان دانشجویی محور تقویت قدرت ملی است

مراسم گرامی‌داشت روز دانشجو با حضور مهدی فضائلی، معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام آیت عادلی‌نژاد و جمعی از مسئولان دانشگاه آزاد اهواز برگزار شد. فضائلی در این مراسم با تأکید بر ضرورت شناخت دقیق دشمن، هشدار داد که نباید هیچ پیام یا رفتاری از داخل کشور به تقویت تصور دشمن درباره ضعف ایران منجر شود.
تصویر جریان دانشجویی محور تقویت قدرت ملی است

به گزارش سایت خبری پُرسون، مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور مهدی فضائلی، معاون دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب اسلامی، حجت‌الاسلام آیت عادلی‌نژاد، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان خوزستان، مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی اهواز و جمعی از دانشجویان تشکل‌های سیاسی و اسلامی برگزار شد.

فضائلی در این مراسم با اشاره به اهمیت «شناخت صحیح دشمن»، اظهار کرد: دشمن شرایط کنونی کشور را در موقعیت ضعف تحلیل می‌کند و در چنین فضایی، کوچک‌ترین پیام یا رفتار نادرست می‌تواند این برداشت را تقویت نماید و به زیان کشور تمام شود.

او با تشریح محورهای اصلی فشار دشمن، سه حوزه «اقتصاد و معیشت»، «علم و فناوری» و «انسجام ملی» را مهم‌ترین عرصه‌های تهدید دانست و تأکید کرد: جریان دانشجویی می‌تواند در هریک از این زمینه‌ها نقشی تعیین‌کننده داشته باشد و کشور را در مسیر تقویت قدرت ملی یاری کند.

فضائلی با اشاره به نخستین توصیه رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم درباره اهمیت علم، خطاب به دانشجویان گفت: اهتمام به جهاد علمی و تولید علم ضروری است، اما در کنار آن، مطالبه‌گری از مسئولان برای افزایش کارآمدی نیز باید جدی گرفته شود.

او سه رکن «مسأله‌یابی دقیق»، «انتخاب شیوه صحیح» و «مطالبه‌گری مبتنی بر اطلاعات معتبر» را اساس یک مطالبه‌گری مؤثر دانست و تأکید کرد که این اصول، بستری برای جلوگیری از ناکارآمدی و افزایش کیفیت تولید علم در کشور فراهم می‌کند.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116410

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون