با توجه به مصوبه ۱۰ تیر ماه هیئت دولت هزینههای انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری تا حداکثر هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. این رقم براساس پیشنهاد وزارت کشور و تایید سازمان برنامه و بودجه مشخص شد.
عضو حزب اعتدال و توسعه ابراز امیدواری کرد دولت چهاردهم با حمایت دلسوزان همراه شود و آنهایی که برنامه و نظر دارند و دلشان در گرو پیشرفت و توسعه ایران است، همه به دولت کمک کنند.
فعال سیاسی اصولگرا با اشاره به جزییات جلسه انتخاباتی که جلیلی و قالیباف با حضور سردارقاآنی فرمانده سپاه قدس و تنی چند از مسئولان نظام در مشهد داشتند، نوشت: «از رفتارها احساس کردم جلیلی نخواسته هوادارانش واقعیات جلسه مشهد را مطلع شوند لذا وادار به شفافیت شدم تا واقعیت عیان شود».
محمدجواد آذری جهرمی عضو ستاد مسعود پزشکیان نوشت: من همین جا از کسانی که ممکنه از حرفهای من در انتخابات رنجیده باشند، عذر میخوام. کسانی هم که به من اهانت کردند رو گذشت کردم.
وزارت امور خارجه آمریکا در نخستین واکنش به نتایج انتخابات ریاست جمهوری ایران، با تکرار اظهارات مداخله جویانه با ادعای اینکه انتخابات در ایران آزاد و عادلانه نبوده است،گفت: نتیجه انتخابات تاثیر قابل توجهی در رویکرد آمریکا به ایران نخواهد داشت.
سخنگوی شورای نگهبان گفت: همه اذعان دارند که رقابتها هم در مرحله اول و هم در مرحله دوم جدی بود. شورای نگهبان در بررسی صلاحیتها نگاه حزبی، جناحی و گروهی ندارد بلکه نگاهش تخصصی، حرفهای و حقوقی است. ما با عینک سیاسی به افراد نگاه نمیکنیم.
مولوی عبدالحمید خطاب به پزشکیان نوشت: ملت ایران که از وضعیت موجود خسته شده و از فشارهای متعدد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی به ستوه آمده و اقشار مستضعف، استخوانهایش زیر بار مشکلات معیشتی شکسته است، به فعالیتها و تلاشهای مدنی خود تا تحقق کامل خواستههای برحق خویش اعم از اجرای عدالت و آزادی، رفع تنگنظریها، بهبود وضع معیشت، تحقق اقتصاد پویا، بازگشت عزت و اعتبار بینالمللی و دستیافتن به منافع و حقوق ملی ادامه داده و مطالبهگری خواهد کرد.
در حالی که کشورهای بسیاری، برگزاری انتخابات در ایران و انتخاب آقای مسعود پزشکیان را تبریک گفتند، دولت مستکبر آمریکا، انتخابات در ایران را زیر سؤال برد.
در باره انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان رئیس جمهور نهم، توجه به دو موضوع از اهمیت خاصی برخوردار است. موضوع اول اینست که او به وعدههای خود عمل کند و تغییرات واقعی در مواردی که مورد نظر مردم است به وجود بیاورد. رسیدن به این هدف مستلزم دقت فوقالعاده وی در افرادی است که با او همکاری خواهند کرد.
حضور فرهیختگان به جای سلبریتیها در این انتخابات و کمک آنها به پیروزی مسعود پزشکیان یکی از ویژگیهای مهم انتخابات دوره چهاردهم ریاست جمهوری ایران بود.
حالا وقت مطالبهگری است، هر کس که تاکنونی ردای فیروزه ای برتن داشته و تلاش میکرده تا افراد را برای انتخاب او متقاعد کند، حال باید مطالبهگر وعده های او باشد
برخی ابزارهای ایجاد اجماع ملی در چارچوبهای اعلامی در کمپین انتخاباتی پزشکیان وجود دارد و اگر او فشارهای سیاسی برای خروج از این چارچوبها را مهار کرده و به قواعد اعلامی خود پایبند باشد میتوان امیدوار بود که موفق به ایجاد اجماعی حداکثری شود.
معاون اول دولتهای یازدهم و دوازدهم طی پیام تبریک انتخاب مسعود پزشکیان اظهار داشت: وظیفه همه ماست که بدون هیچ چشمداشتی به شما کمک کنیم که بتوانید در شرایط دشوار بعد از انتخابات گرهگشایی کنید.
سرلشکر سلامی در پیام تبریک انتخاب آقای پزشکیان به عنوان منتخب ملت ایران در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری بر آمادگی همه جانبه برای تداوم و تقویت تعامل و همکاری سپاه با دولت تاکید کرد.
مسعود پزشکیان با چالشهای زیادی روبهروست؛ مجلس با او همسو نیست، احیای برجام بسیار دشوار شده است، نارضایتیهای اجتماعی و اقتصادی زیاد است و احتمال رییس جمهوری دونالد ترامپ در امریکا بالاست. آیا «اصلاحطلبی با کاپشن بهاری» توان حل تعارضات داخلی و مناقشات بیرونی را خواهد داشت؟