عضو هیأتمدیره انجمن داروسازان ایران گفت: افزایش قیمت برخی داروها باعث ایجاد شوک در مردم شده و پرداختی از جیب بیمار در حوزه سرپایی به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
در هشتاد و یکمین جلسه کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان بررسی شد:
محمد صادق مشایخ، رئیس کمیسیون توسعه بازرگانی بنیاد امید ایرانیان با اشاره به بحث این روزهای انتقال پایتخت در محافل مختلف معتقد است با توجه به هزینه نجومی انتقال پایتخت، مطلوبست دولت از یک سو، با اختصاص حداکثر 20 درصد هزینه انتقال پایتخت، به ترمیم و احیای تهران پرداخته و از سوی دیگر صنایع و اداراتی که امکان انتقال دارند را به سواحل مکران منتقل کند.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تهران، ادامه داد: در بازارهای داخلی نیز با توجه افزایش اونس جهانی و نوسانات افزایشی بازار ارز، روند افزایشی قیمت طلا و سکه داشتیم و سکه و طلا، کانالهای جدید قیمتی را تجربه کرد.
تهران- ایرنا- هر اونس طلا در پی نگرانیهای جهانی از سیاستهای اقتصادی و تجاری ترامپ در کاخ سفید، برای دومین روز پیاپی رکوردشکنی کرد و به ۲ هزار و ۷۵۷ دلار رسید که این افزایش قیمت فلز زرد در بازار ایران را نیز تحت تاثیر قرار داد.
اظهارات اخیر دونالد ترامپ درباره اعمال فشار حداکثری بر تهران با هدف توقف درآمدهای نفتی تهران به بهانه «تأمین مالی تروریسم» بار دیگر تصویری واضح از لوایح سلطهجویانه ذیل FATF نشان داد.
منابع رسانهای ازمنابع رسانهای از نقض دوباره آتشبس در لبنان توسط ارتش رژیم صهیونیستی و انفجار چند خانه در جنوب این کشور خبر دادند. و انفجار چند خانه در جنوب این کشور خبر دادند.
سخنگوی وزارت امور خارجه قطر با اعلام ارسال ۲۵ تانکر حامل سوخت به نوار غزه در روز دوشنبه، گفت که آتشبس در این باریکه همچنان پابرجاست و دوحه از سطح اجرای آن رضایت دارد.
بقایی در پاسخ به سوالی مبنی بر آنکه نقشآفرینی ایران در مذاکرات و توافق آتشبس اسرائیل و حماس را چگونه ارزیابی میکنید گفت: هر دو نشست سازمان همکاری اسلامی به پیشنهاد ایران برگزار شد و در شورای امنیت و دیگر نشستها از هیچ تلاشی فروگذار نکردیم.
تازهترین تحقیقات در پرونده شهادت دو قاضی دیوان عالی کشور حاکی از آن است که عامل این قتلها به احتمال زیاد از مدتی قبل سناریوی این جنایات را طراحی کرده بود.
رئیسجمهور آمریکا با اشاره به توافق آتشبس در غزه و ضمن ابراز امیدواری به دائمی شدن این آتشبس، تأکید کرد: «دولت بعدی آمریکا باید به اجرایی شدن آتشبس کمک کند.»
سخنگوی قوه قضاییه به اعلام جزییات ترورو قضات دیوان عالی کشور پرداخت؛ یکی از محافظین رییس شعبه در این جریان زخمی شده است؛ فعلاً از انگیزه تروریست، اطلاعی در دست نیست.
مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد که گزارش و روایت اولیه مرتبط با حادثه تروریستی امروز که به شهادت دو قاضی عالیرتبه دستگاه قضایی انجامید توسط مرکز رسانه قوه قضاییه منتشر شده است و مابقی اطلاعات و اخبار منتشره جعلی و عاری از صحت و اعتبار هستند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت به تشریح آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا و تب دنگی پرداخت و گفت: خوشبختانه روندی که امروزه وجود دارد یک روند افزایشی نیست و متوقف شده است.
متن کامل توافقنامه آتش بس میان حماس و صهیونیست ها تحت عنوان «اصول کلی موافقتنامه بین طرفهای اسرائیلی و فلسطینی در غزه در مورد تبادل اسرا و برقراری آتش بس پایدار» منتشر شد.