امروز مهم است چه کسی را انتخاب کنیم تا راه شهید رئیسی را ادامه دهد. باید مراقب باشیم انتخابمان ما را راهی دوران سیاه که هیچ توجهی به خیر و صلاح مردم و کشور صورت نمیگرفت، نکشاند.
آیا تعداد تحریم ها مهم است یا کیفیت اثرگذاری تحریم ها؟ ۸۰۰ تحریم دوره احمدی نژاد چه تفاوتی با ۱۵۰۰ تحریم دوره روحانی دارد؟باید با مقاومت خودخواسته از تحریم استقبال کرد یا باید برای رفع آن به آب و آتش زد؟
رئیس دولت دوازدهم گفت: اگر قرار بود حاکمیت صدای تحریم را بشنود، در انتخابات مجلس دوازدهم میشنید. این نوع واکنش یعنی تحریم انتخابات بیشتر به نوعی «خودکشی جمعی» میماند که از ترس مرگ به خودکشی دست زنیم و با خودزنی تندترین جناح حاکمیت را به قدرت برسانیم و فکر کنیم فروپاشی نوعی تغییر است. من از سایه جنگ و خشونت بر میهنم عذاب میکشم. اما تحریم انتخابات راهحل نیست. تحریم عامل تضعیف و تجزیه قدرت ایران است.
تحلیلگران پیش بینی می کنند که مردم در مرحله دوم انتخابات ممکن است شیوه دیگری را برای بیان حرف های ناگفته و حقوق از دست رفته خود اتخاذ نمایند و اینبار اندیشه های مردم محور، آزادی خواهانه و عدالت جویانه دکتر پزشکیان مورد استقبال گسترده تری از مردان و زنان کشور عزیزمان در پای صندوق آراء قرار گیرد.
تاکنون شورای امنیت سازمان ملل متحد، علیه کشورهای متعددی قطعنامه های تحریمی صادر کرده است. منشور سازمان ملل متحد، فصلی دارد که به آنچه صلح جهانی را به خطر می اندازد اشاره می کند. این فصل که هفتمین فصل منشور است، به شورای امنیت اجازه می دهد هر گاه کشوری صلح و امنیت را به خطر بیندازد، تحریم هایی را علیه آن وضع کند و حتی در نهایت با تشکیل نیروی چند ملیتی به آن کشور حمله نظامی کند.
محسن اسلامی سخنگوی ستاد انتخابات کشور با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات ریاستجمهوری گفت: افرادی که در مرحله اول انتخابات نتوانستهاند در انتخابات شرکت کنند در مرحله دوم مشکلی برای حضور در انتخابات ندارند.
پتقریباً از ۲۰سال اخیر به این طرف آقای قالیباف هرجا که رفته اطرافیان پُرشماری او را احاطه کردهاند. اطرافیانِ پُرحاشیهای که همیشه سبب دردسر برای آقای قالیباف بودهاند. ا
نامزد انتخابات ریاست جمهوری در جدیدترین توئیت خود نوشت: من آمدهام پای مردم بایستم، بساط کاسبان تحریم و صاحبان ایدههای تخیلی را به هم بزنم و به دروغگوییهای زشت پایان دهم.
یک نکته مهم که بطور کلی در هر انتخاباتی باید توجه داشت این است که رأی ندادن به کسی هرگز به معنای بدبین بودن به او یا خصومت با او و بی احترامی به او نیست.