در روزهای گذشته عباس عبدی، توییتی زد که «یکی از گزارههایی که خیلی تکرار میشود اکثریت داشتن اصولگرایان در روستاها است. انتخابات اخیر خلاف این را نشان داد.
تایید و تکذیبهای متعدد درباره نقشآفرینی افراطیون مدعی اصلاحات در تعیین نامزدهای احتمالی وزارت در دولت جدید، نگرانیهایی را در میان کارشناسان و افکار عمومی موجب شده است.
روزنامه شرق با اشاره به اینکه درسال 1384 از تخلفات انتخاباتی احمدی نژاد غفلت شد ، امسال از تخلفات سعید جلیلی خواست که موضوع استفاده از اموال عمومی برای تبلیغات بررسی شود.
نماینده سابق مجلس معتقد است که سیاست خارجی مسعود پزشکیان سیاست تنشزدایی است که همچون دولت خاتمی و روحانی به دنیا اعلام شده است اما ممکن است اسرائیل بخواهد در این مسیر کارشکنیهایی را انجام دهد.
انتخاب مسعود پزشکیان بهعنوان رئیسجمهور جدید ایران، حالا بسیاری از نگاهها متوجه کابینه احتمالی دولت اوست؛ اینکه وزرای پیشنهادی چه افرادی خواهند بود و تا چه اندازه بتواند در چینش کابینهای که به نظریاتش نزدیک باشد، موفق شود، بزرگترین آزمونی است که پیشروی پزشکیان قرار دارد.
رئیس شورای انتقالی دولت چهاردهم گفت: ما یک بازوی مشورتی برای رئیسجمهور محسوب میشویم. ۶۰ درصد از افراد پیشنهاد شده به رئیسجمهور برای بار اول است که در مقام وزیر وارد دولت خواهند شد.
شبکه خبری سی ان ان آمریکا وابسته به دموکرات ها گزارش داد: ماموران سرویس مخفی آمریکا، دونالد ترامپ را پس از اینکه در یک تجمع انتخاباتی در باتلر پنسیلوانیا روی زمین افتاد، به سرعت از روی صحنه خارج کردند.
فعال سیاسی اصلاحطلب میگوید: در کشور ما یک آدمی آمده و میگوید من دولت سایه تشکیل میدهم، چه کاره است که دولت سایه تشکیل دهد؟ خودش هم که میگوید من گروه، حزب و دسته ندارم. این که فردی براساس سلایق، عقیده و وابستگیهای خودش بخواهد عدهای را نقد کند یا خیر، یک مقدار به معنی لوث کردن مفاهیم سیاسی است.
سخن سردبیر/ در حالی هفته گذشته سعید جلیلی با پزشکیان در دفتر کار رییسجمهور منتخب دیدار کرد که تنها ساعاتی پس از این گفت و گو، جلیلی بین اعضای ستادش اعلام کرد که دولت سایه همچنان با قدرت بیشتر فعال خواهد بود.
اکنون برای هرگونه تعامل و همکاری توپ در زمین غرب و به ویژه ایالات متحده است. سیاست گذاران آمریکایی برای تصمیم گیری درباره چگونه ضربه زدن به این توپ باید از یکی از واضحترین تاریخچههای موفقیت و شکستی که میتواند در اختیار کارگزاران سیاست خارجی قرار بگیرد، بهره ببرند.
یک نمونه روشن از عدم پایبندی احزاب و جناحها به الزامات ملی، اخلاقی و اسلامی، اقداماتی است که جناحها در تبلیغات انتخاباتی چهاردهمین دوره ریاست جمهوری انجام دادند.
انتخابات ریاست جمهوری امسال هم مانند انتخابات سال 92 رقم خورد؛ با این تفاوت که در آن انتخابات کسی که با رأی پایینتر اصرار به ماندن داشت، سعید جلیلی بود نه باقر قالیباف.
طی روزهای گذشته و پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاستجمهوری، موجی علیه مؤسسه مصاف و شخص علیاکبر رائفیپور در شبکههای مجازی راه افتاد. این موج را میتوان مرحله دوم درگیریهای داخلی اصولگرایان با رائفیپور معروف به استاد دانست.
روز پنجشنبه در جریان دیدار اعضای ستادهای انتخاباتی استان تهران با آقای پزشکیان، برخی حاضران در دیدار لابهلای سخنرانی وی، شعار «یاحسین/ میرحسین» دادند.