به گزارش سایت خبری پُرسون، سرهنگ کیانوش نورمحمدی، فرمانده انتظامی شهرستان ملارد، ظهر سهشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در تاریخ ۷ آبانماه، یکی از دانشآموزان مدرسه ابتدایی هنگام بازی دچار خراش سطحی در ناحیه پا شد که بلافاصله توسط مربی بهداشت مدرسه پانسمان و مداوای اولیه شد.
حمله ناگهانی پدر دانشآموز به معلم
به گفته نورمحمدی، پس از پایان ساعت مدرسه و هنگام خروج دانشآموزان، پدر یکی از آنان با ورود به محوطه مدرسه اقدام به فحاشی و رفتارهای توهینآمیز کرد و در ادامه با سلاح سرد به یکی از معلمان حملهور شد.
این معلم از ناحیه دست دچار جراحت شد که با اقدام سریع سایر کارکنان، موضوع به پلیس گزارش گردید.
دستگیری سریع متهم توسط پلیس
فرمانده انتظامی ملارد تأکید کرد: بلافاصله پس از وقوع حادثه، مأموران پلیس غرب استان تهران با اقدامات اطلاعاتی و میدانی، عامل حمله را در کوتاهترین زمان ممکن شناسایی و دستگیر کردند.
برخورد قاطع با خشونت در محیطهای آموزشی
سرهنگ نورمحمدی ضمن هشدار نسبت به رفتارهای خشونتآمیز در مدارس گفت: نیروی انتظامی با هرگونه اقدام تهدیدآمیز، ضرب و جرح یا برهم زدن آرامش در محیطهای آموزشی برخورد قاطع و قانونی خواهد داشت. صیانت از امنیت معلمان و دانشآموزان از اولویتهای جدی پلیس است.
منبع: مشرق نیوز