خورش کنگر از آن دست خورشهای قدیمی و خوشمزه میباشد که میان ایرانیان طرفداران زیادی دارد، این خورش به دلیل وجود کنگر خورش فصلی میباشد، زیرا کنگر از اواخر زمستان تا اوایل تابستان فصل برداشت کنگر است میشود. از خواص گیاه کنگر با ارزش غذایی مناسب در کنار طعم ترش و اشتها آور غوره و عطر زعفران در این خورش لذت ببرید.
اکبرجوجه امروزی، ترکیبی از جوجه سرخشده، چلو و رب انار است که میتوانید آن را با زیتون، ترشیهای محلی و با پیاز میل کنید، اما راز خوشمزگی اکبرجوجه اصلی و همچنین نرم شدن گوشت مرغ یا جوجه آن، چیز دیگری است.
لازانیا ایتالیایی از غذاهای محبوب در ایران است که روش تهیه اصلی اش با فر است اما لازانیا بدون فر نیز روشهایی دارد تا این غذای خوشمزه را تهیه و نوش جان کنید.
اگر برنج مدت زیادی در دمای اتاق بماند، باکتری در عرض دو ساعت وارد می شود. در ادامه به سوال رایج « برنج پخته چند روز در یخچال می ماند » پاسخ داده شده است.
میگوی مدیترانه ای با فلفل دلمه ای، یک غذای دریایی خوشمزه و پرطرفدار است که به دلیل طعم و مزه منحصر به فرد و رنگ های شادابش، می تواند زینت بخش سفره های شما باشد.
در این مقاله، طرز تهیه این غذای محبوب را به شما آموزش میدهیم و نکاتی را برای پخت بهتر آن ارائه میکنیم. شما میتوانید این غذای خوشمزه را برای مهمانی آماده کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ماهی غذای سالمی است و خوردن منظم آن خطر ابتلا به برخی مشکلات، از جمله بیماری قلبی، سکته مغزی و افسردگی را کاهش میدهد. با این حال، نحوه طبخ ماهی مهم است؛ چرا که روشهای اشتباه میتوانند ارزش غذایی ماهی را تغییر دهند و آنطور که لازم است، فواید آن را به بدن نرسانند.
“آش عباسعلی” کرمانشاهی یک آش بسیار مقوی است که ترکیباتی غنی پروتئین و املاح معدنی همچون زینک دارد. برای داشتن یک وعده غذایی کامل این آش گزینه ی خوبی است.
در این مقاله، با طرز تهیه خورش ریحان آشنا می شوید. خورش ریحان، یک خورش اصیل شمالی با طعمی بی نظیر و عطری دل انگیز است که به دلیل استفاده از سبزی های معطر، محبوبیت زیادی در بین ایرانیان دارد. این خورش خوشمزه را می توان با گوشت گوسفند، مرغ و یا حتی به صورت خورشت سبزیجات بدون گوشت تهیه کرد.
این سالاد از ترکیب کلم برگ، کلم قرمز، هویج، سیب زمینی، نخود فرنگی، ذرت، خیارشور، کالباس و سس مایونز تهیه میشود. طرز تهیه این سالاد بسیار آسان است و میتوانید آن را در کمترین زمان ممکن آماده کنید.