آشپزی

این روزها با وجود وفور انار در بازار می توان غذاهای متنوعی را با این میوه بهشتی تهیه کرد. غذاهایی خوش رنگ و لعاب که عطر و طعمشان هوش از سر می برد.
راتای مرغ که به کاناپ آمریکایی (راتا مکزیکی) هم مشهور است با رسپی‌های مختلفی درست می‌شود؛ اما همه انواع راتا مرغ از نظر شکل ظاهری، طعم و بافت تا اندازه زیادی شبیه سالاد الویه و کیک مرغ هستند.
سوپ کدو حلوایی یکی از انواع سوپ های مفید و مقوی فصل های پاییز و زمستان است که با مواد متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه سوپ کدو حلوایی ساده در ادامه با ما همراه باشید.

در این ویدئو از برنامه «شام ایرانی» به میزبانی الیکا عبدالرزاقی مشاهده می‌کنید که امیر کربلایی‌زاده با دیدن گواهینامه بین‌المللی آشپزی الیکا بر روی دیوار و ادعای او متعجب می‌شود.
در این مقاله، به بررسی چندین غذای محبوب و متنوع که با سیب‌زمینی تهیه می‌شوند خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا با طرز تهیه غذا با سیب زمینی و نکات مهم آن آشنا شوید.
اگر به دنبال یک ترشی سالم و خوشمزه برای همراهی غذاهایتان هستید، شور گل کلم انتخاب بسیار مناسبی است. در این دستورالعمل، طرز تهیه شور گل کلم بدون سرکه را به شما آموزش می‌دهیم. این روش برای افرادی که به سرکه حساسیت دارند یا به دنبال طعم متفاوتی هستند، بسیار مناسب است.
با فرارسیدن فصل پاییز و آمدن گل کلم به بازار می‌توانید انواع و اقسام سالاد‌های خوشمزه و مهیج را با گل کلم درست کنید که تنوع بسیار بالایی دارد. سالاد گل کلم و سبزیجات یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب گل کلم، خیار، هویج، کدو سبز و نوعی سس مخصوص تهیه می‌شود.
فرنی انجیر به دلیل دارا بودن خواص انجیر سرشار از کلسیم، کربوهیدرات و انواع ویتامین در فصول پاییز و زمستان به تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرماخوردگی کمک می‌کند. در این بخش از نمناک طرز تهیه فرنی انجیر و نکات مهم طبخ و فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن فرنی انجیر را آموزش می دهیم.

در این ویدئو یک آشپز فرانسوی با مواد اولیه شامل: ۲ عدد زرده تخم‌مرغ، ۴۰ گرم شکر، ۲۰۰ میلی‌لیتر شیر، ۲۰ گرم آرد و مواد لازم نان: ۷۵ گرم آرد، ۱۳۰ میلی لیتر آب، ۵۰ گرم کره، ۲ عدد تخم‌مرغ، یک پیمانه نمک و برای خامه: ۱۵۰ میلی لیتر خامه و ۱۵ گرم پودر قند این نان خامه‌ای را درست می‌کند.
فاطمه بحرینی، مشهور به رزا منتظمی که در روز سیزدهم مردادماه ۱۳۱۰ در شهسوار به دنیا آمد، اول آبان‌ماه ۱۳۸۸ چشم از جهان بست و در آرامگاه خانوادگی بحرینی (بصیرالسلطنه) به خاک سپرده شد.
کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی ترش و شیرین، طرفداران زیادی دارد. برای تهیه این کیک خوشمزه، به مواد اولیه ساده ای نیاز دارید.
کروسان نان خوشمزه و لایه لایه فرانسوی است که با خمیر ورآمده تهیه می‌شود. با وجود اینکه تهیه کروسان کمی زمان‌بر است اما نتیجه آن ارزش صرف کردن وقت را دارد.
چای سیاه به تنهایی نوشیدنی دلنشینی است، اما با افزودن چند ماده طبیعی می‌توانید طعم آن را چندین برابر کرده و تجربه چای‌خوری خود را غنی‌تر کنید.
املت فرانسوی یکی از انواع املت است که بسیار خوش‌طعم، خوش‌رنگ، مقوی و شیک‌تر از املت ساده است. فرانسوی‌ها به جای املت‌ گوجه یا نیمروی انگلیسی ترجیح می‌دهند یک نسخه‌ شیک‌تر و متفاوت‌تر از تخم‌مرغ را تهیه کنند.
سازمان آگهی های پرسون