آشپزی

از آبگوشت کلم‌قمری تا آش شله پتله، هر لقمه از این غذاها، داستانی از گذشته و حال این شهر را برایتان روایت می‌کند. شاید این پرسش برایتان مطرح شود که در سفر به این منطقه، کدام غذای محلی همدان را باید امتحان کرد؟ برای رسیدن به پاسخ این پرسش، شما باید تا پایان این نوشتار ما را همراهی کنید.
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که خواص دارویی فراوانی دارد و علاوه بر آن می توانید با بادمجان غذاهای متنوع و خوشمزه ای تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
فلافل هندی که به آن پاکورا نیز گفته می‌شود، یک غذای محبوب در آشپزی هند است و از اصلی‌ترین مواد غذایی در جشن‌ها و مراسم مختلف در این کشور به حساب می‌آید. این غذا شباهت زیادی به فلافل خاورمیانه‌ای دارد اما با این تفاوت که در تهیه آن از نخود فرنگی یا سایر حبوبات به جای نخود استفاده می‌شود و با ادویه‌جات مخصوص هندی طعم‌دار می‌شود.
برای تبدیل شدن یه یک آشپز خوب و ماهر همه چیز دانستن رسپی های حرفه ای نیست بلکه برخی ویژگی های دیگر وجود دارد که با داشتن آنها آشپز بهتری خواهید بود.
در یک عصر داغ تابستانی که دیگر از کولرهای به هن هن افتاده هم کار چندانی برنمی آید، یک عصرانه خنک همچون معجزه‌گری عمل می‌کند که می‌تواند حرارت بدنتان را به تعادل رسانده و برای مدتی هم شده، به کولرهای از نفس افتاده فرصت استراحت دهد.
این سوپ، که بخشی از دستورهای بین‌المللی محسوب می‌شود، ترکیبی از مواد غذایی سالم و متنوعی است که به بدن انرژی می‌بخشد و حس سیری طولانی مدت ایجاد می‌کند.
سالاد نخود و بادمجان کبابی یکی از انواع سالادهای گیاهی است که از ترکیب نخود پخته با بادمجان، فلفل دلمه‌ای و سیر کبابی تهیه می‌شود و بسیار خوشمزه و خاص است.
سازمان آگهی های پرسون