طرز تهیه خاگینه نارگیلی یک میان وعده خوشمزه

امروز در پُرسون طرز تهیه خاگینه نارگیلی را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تصویر طرز تهیه خاگینه نارگیلی یک میان وعده خوشمزه

به گزارش سایت خبری پُرسون، خاگینه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که طعم و مزه خوبی دارد و این بار قرار است یکی از خوشمزه ترین خاگینه ها که با پودر نارگیل و عطر و طعم هل و وانیل تهیه می شود به شما یاد دهیم. شما می توانید این خاگینه را داخل فر تهیه کنید تا به صورت قالبی باشد و ظاهر شیکی داشته باشد.

‌‎مواد لازم برای شهد

آب ۱ لیوان

شکر ۲ لیوان

گلاب ۴ ق غذا خوری

آبلیمو ۱ ق چای خوری

زعفران به مقدار لازم

مواد لازم

تخم مرغ ۴ عدد

آرد ۱ لیوان

شکر ۲ ق غذا خوری

ماست ۱/۲ لیوان

روغن مایع ۱/۲ لیوان

پودر نارگیل ۱ لیوان

وانیل ١/٢ ق چای خوری

بکینگ پودر ۱ ق مربا خوری

پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری

طرز تهیه خاگینه نارگیلی

مرحله اول: تهیه شربت

ابتدا باید شهد را تهیه کنید برای این کار آب و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد مخلوط شود و شکر کم کم حل شود و شهد قوام پیدا کند آبلیمو و گلاب و زعفران اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت قرار دهید تا خنک شود.

مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر و پودر هل به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود و حتما بین کار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست و روغن را به ترتیب اضافه کنید و به افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.

مرحله سوم: تهیه مایه خاگینه

در ادامه کمی کمی زعفران نیز برای خوشرنگ شدن اضافه کنید و بعد ترکیب آرد و بیکینگ پودر را که از قبل باهم الک کرده و به مواد اضافه کنید و بعد پودر نارگیل را اضافه کنید و بالیسک هم بزنید تا مواد به صورت یکدست مخلوط شود.

مرحله چهارم: پخت خاگینه نارگیل در فر

یک قالب بردارید و کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه خارج شود و بعد داخل فر به مدت ۳۰ الی ۲۵ با دمای ۱۸۵ درجه قرار دهید و بگذارید و بعد شهد ولرم رو به خنک را روی خاگینه داغ بریزید و تا کاملا جذب شود و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید. نوش جان

منبع: فرتاک نیوز

942678

سازمان آگهی های پرسون