به گزارش سایت خبری پُرسون، خاگینه یکی از شیرینی های سنتی ایرانی می باشد که طعم و مزه خوبی دارد و این بار قرار است یکی از خوشمزه ترین خاگینه ها که با پودر نارگیل و عطر و طعم هل و وانیل تهیه می شود به شما یاد دهیم. شما می توانید این خاگینه را داخل فر تهیه کنید تا به صورت قالبی باشد و ظاهر شیکی داشته باشد.
مواد لازم برای شهد
آب ۱ لیوان
شکر ۲ لیوان
گلاب ۴ ق غذا خوری
آبلیمو ۱ ق چای خوری
زعفران به مقدار لازم
مواد لازم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱ لیوان
شکر ۲ ق غذا خوری
ماست ۱/۲ لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
پودر نارگیل ۱ لیوان
وانیل ١/٢ ق چای خوری
بکینگ پودر ۱ ق مربا خوری
پودر هل ۱/۲ ق مربا خوری
طرز تهیه خاگینه نارگیلی
مرحله اول: تهیه شربت
ابتدا باید شهد را تهیه کنید برای این کار آب و شکر را باهم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا مواد مخلوط شود و شکر کم کم حل شود و شهد قوام پیدا کند آبلیمو و گلاب و زعفران اضافه کنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت قرار دهید تا خنک شود.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
تخم مرغ ها را به همراه وانیل و شکر و پودر هل به مدت ۴ الی ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ شود و حتما بین کار دورگیری کنید تا بوی زهم تخم مرغ گرفته شود و بعد ماست و روغن را به ترتیب اضافه کنید و به افزودن هر کدام ۱ دقیقه هم بزنید.
مرحله سوم: تهیه مایه خاگینه
در ادامه کمی کمی زعفران نیز برای خوشرنگ شدن اضافه کنید و بعد ترکیب آرد و بیکینگ پودر را که از قبل باهم الک کرده و به مواد اضافه کنید و بعد پودر نارگیل را اضافه کنید و بالیسک هم بزنید تا مواد به صورت یکدست مخلوط شود.
مرحله چهارم: پخت خاگینه نارگیل در فر
یک قالب بردارید و کمی چرب کنید و مواد را داخل قالب بریزید و سه بار به سطح بکوبید تا هوای اضافه خارج شود و بعد داخل فر به مدت ۳۰ الی ۲۵ با دمای ۱۸۵ درجه قرار دهید و بگذارید و بعد شهد ولرم رو به خنک را روی خاگینه داغ بریزید و تا کاملا جذب شود و بعد داخل بشقاب سرو قرار دهید. نوش جان
منبع: فرتاک نیوز