این خورش خیلی خوشمزه و ساده را حتما امتحان کنید

امروز طرز تهیه خورش مرغ و گردو و آلو را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
تصویر این خورش خیلی خوشمزه و ساده را حتما امتحان کنید

به گزارش سایت خبری پُرسون، خورشت ها بسیار تنوع بالایی دارند و شما می توانید به صورت های مختلف آن ها را تهیه کنید و به همراه برنج سرو کنید. اما خورشت مرغ و گردو همان طور که از اسمش پیداست فوق العاده لذیذ است و شما می توانید برای تنوع غذایی این خورشت را تهیه کنید زیرا هم زود آماده می شود و هم طعم عالی دارد. شما برای مرغ این خورشت می توانید از سینه مرغ خرد شده یا درسته استفاده کنید ولی اگر سینه را به صورت مکعبی خرد کنید و استفاده کنید خورشت شما سریع تر آماده می شود.

مواد لازم

فیله مرغ یا سینه مرغ به مقدار دلخواه

پیاز ۱ عدد بزرگ

آلو ۱۰ عدد

رب انار ۱ ق غذا خوری

گردو ۵ عدد

زعفران به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ و گردو و آلو

مرحله اول: تفت دادن پیاز

ابتدا سینه مرغ را بدون استخوان کنید و به صورت مکعبی خرد کنید و اگر از فیله استفاده می کنید که کار شما راحت تر است و استخوان ندارد. پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز یا رنده کنید و داخل تابه گود یا قابلمه کمی تفت دهید تا آب پیاز کشیده شود و بعد روغن و زردچوبه اضافه کنید و تفت دهید تا پیاز سبک شود.

مرحله دوم: افزودن مرغ

در ادامه تکه های خرد شده مرغ را اضافه کنید و کمی زعفران و ادویه های گفته شده را اضافه کنید و خوب مواد را باهم ترکیب کنید تا رنگ مرغ تغییر کند و بعد گردو خرد شده (بهتر است گردو نگینی ریز خرد شده باشد) سپس آلو خیس خورده را نیز اضافه و رب انار را اضافه کنید و هم مواد را باهم ترکیب کنید.

مرحله سوم: تهیه خورش مرغ و گردو

در ادامه روی مواد کمی آب بریزید و درب قابلمه را قرار دهید و بگذارید تا مرغ کاملا نرم و آلو ها پف کند و در انتها میزان نمک و ترشی غذا را بالانس کنید و به همراه برنج سرو کنید. نوش جان

منبع: فرتاک نیوز

930988

سازمان آگهی های پرسون