به گزارش سایت خبری پُرسون، کیک های رژیمی یا بدون شکر برای کسانی که منع مصرف کیک و شیرینی دارند گزینه بسیار خوبی می باشد و شما می توانید این بار با شیره انگور یا خرما این کیک را تهیه کنید و با خیال راحت میل کنید زیرا در آن شکر نیست. این کیک بافت و طعم فوق العاده ی دارد و شما می توانید با فر و بدون فر این کیک عالی را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم
آرد ۲۸۰ گرم
تخممرغ درشت ۴ عدد
شیرهی انگور ۲۲۵ گرم
شیر ۸۰ میلی لیتر
روغن مایع ۷۰ میلی لیتر
بیکینگ پودر ۲ ق چای خوری
وانیل ۱/۴ ق چای خوری
هل سابیده شده ۱/۲ ق چای خوری
گلاب ۱ ق غذا خوری
طرز تهیه کیک بدون شکر برای دیابتی ها
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک پیمانه شیرینی پزی یا یک لیوان دسته دار فرانسوی مواد را اندازه گیری کنید. فر را با دمای ۱۸۰ روشن کنید تا گرم شود و اگر می خواهید بدون فر تهیه کنید شعله پخش کن را روی حرارت قرار دهید و قابلمه را بگذارید و برای ۱۵ دقیقه بگذارید تا گرم شود.
مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ
ابتدا زرده و سفیده ی تخممرغ ها را از هم جدا کرده و سفیده ها را هم بزنید تا کف کنند و نیمی از شیرهی انگور را افزوده و هم میزنیم تا سفیده پف کرده و ابری شود. زرده های تخم مرغ را همراه وانیل و هل ساییده و باقیماندهی شیرهی انگور هم بزنید تا تغییر رنگ داده و حجم بگیرند
مرحله سوم: تهیه مایه کیک
در ادامه باید شیر و روغن مایع را به زردهها افزوده و ۱۰ ثانیه همزده ،آرد و بیکینگ پودر را با هم ترکیب و الک کرده و به زرده افزوده و موادمان را یک دور با همزن میزنیم(فقط در حد ترکیب شدن آرد با مواد) سفیده ی تخممرغ را در دو مرحله به مواد افزوده و با لیسک هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.
مرحله چهارم: پخت کیک دیابتی
مایه ی کیک را داخل قالب میانتهی میریزیم به قطر ۲۵ سانت که با کره چرب کردهایم و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد به مدت تقریبی ۴۵ دقیقه تا کیک پخته و طلایی شود. پس از پخت و خنک شدن به دلخواه تزیین و سرو کنید اما برای پخت بدون فر باید زیر قابلمه شعله پخش کن بذارید و حرارت را بسیار کم کنید و درب قابلمه را با دمکنی محکم ببندید و پس از ۲۰ دقیقه با خلال چوبی داخل کیک فرو ببرید و اگر کیک مغزپخت شده بود،میتوانید کیک را پشت و رو کنید تا طرف دیگر کیک هم طلایی شود.
منبع: فرتاک نیوز