پولکی یکی از تنقلات محبوب ایرانی است که نگهداری صحیح آن می تواند لذت مصرف آن را دوچندان کند. در این مقاله به بررسی روش های مناسب نگهداری پولکی و جلوگیری از چسبیدن آن می پردازیم.
نوشیدنی قهوه با بستنی یکی از همین نوشیدنیهای خنک بر پایه قهوه اسپرسو است که طعم بینظیری دارد. اگر دوست دارید این نوشیدنی جذاب و خنک را با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با آموزش نوشیدنی قهوه و بستنی همراه ما باشید.
کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. بسیاری از افرادی که دچار اضافه وزن یا بیماریهایی مانند دیابت هستند، منع مصرف شیرینیجات دارند و به همین دلیل نمیتوانند از طعم خوب کیک و دسر لذت ببرند. اگر دوست دارید این کیک خوشمزه، سالم و رژیمی را در منزل درست کنید، در ادامه این مطلب با آموزش کیک رژیمی همراه ما باشید.
این روزها طرفدارهای غذاهای گیاهی کم نیستن علتاش هم مختلفه یا به خاطر تناسب اندام بیشتر یا حفظ سلامت و … از طرفی تنوع غذاهای گیاهی هم خیلی بالاست و میتونه همه سلیقه هارو راضی نگه داره
یخمک هنداونه از جمله دسرهای خوشمزه و خوش رنگ است که کودکان پس از بازی در زیر آفتاب برای تغییر ذائقه به آن نیاز خواهند داشت. ما به شما میآموزیم تا این دسر را بدون رنگ مصنوعی و مواد نگهدارنده در منزل تهیه کنید.
خورشت فسنجان بهترین انتخاب برای مهمانی ها و دورهمی هاست که طرفداران زیادی دارد. اگر به دنبال یادگیری فوت و فن طبخ این غذای ایرانی خوشمزه هستید و دلتان می خواهد یک خورشت فسنجان عالی برای مهمانان خود بپزید که همه یک دل نه صد دل عاشق دستپخت شما شوند حتما رسپی امروز ما را دنبال کنید.
فریتاتا یک املت ایتالیایی خوشعطر و مقویه که با ترکیب مرغ، سیبزمینی، تخممرغ و پنیر پیتزا تهیه میشه. این غذا هم برای صبحانه مفصله، هم برای شام سبک و سالم.
اگر به دنبال مربایی متفاوت برای صبحانه یا تزئین شیرینیها هستید، مربای شلیل با رنگ دلربا و طعم شیرین، انتخاب بینظیری است. این مربا را به سادگی در خانه آماده کنید.
این روزها استفاده از رنگهای مصنوعی برای تنوع در غذا در پای سفرههای ما باز شده اما کمتر کسی است که از آسیبهای آن برای بدن ما خبر داشته باشد. شاید این محصولات غذای شما را شیک کنند اما ممکن است به قیمت جان شما تمام شود.
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به باور غلط مبنی بر اینکه هویج و لیموعمانی پس از پخت خورشت مواد مضر را جذب کرده و باید دور انداخته شوند، عنوان کرد، این گمان که هویج و لیموعمانی باعث جذب مواد مضر غذا می شوند، صحیح نیست و شواهد علمی قانع کننده در این زمینه وجود ندارد.
شامی بوقلمون جنوبی با ترکیب گوشت بوقلمون و ادویههای محلی، طعمی بینظیر و بافتی نرم دارد. این غذای سنتی برای وعدههای خانوادگی و مهمانیها انتخابی عالی است.
حلوای شیر و ارده یکی از دسرهای سنتی و مقوی جنوب ایران است که با ترکیب شیر، ارده و آرد، طعمی لطیف و خوشمزه دارد. در این مطلب، روش تهیه این حلوا را آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.