خورشت مرغ کاری یک غذای خوشمزه هندی+ طرز تهیه

غذاهای هندی معمولا با ادویه‌های متنوع و مخصوص به خود که خواص درمانی زیادی دارند تهیه می‌شوند و ترکیب طعم‌ ادویه‌ها با یکدیگر جادو می‌کند. خورشت مرغ و کاری یکی از همان غذاهاست که یک طعم متفاوت از مرغ ولی فوق‌العاده خوشمزه به شما هدیه می کند.
تصویر خورشت مرغ کاری یک غذای خوشمزه هندی+ طرز تهیه

به گزارش سایت خبری پُرسون، یکی از خورشت‌ های بین‌المللی است که طرفداران زیادی دارد و به روش‌ های مختلفی نیز تهیه می‌ شود. این خورشت همان‌ طور که از نامش پیداست؛ ادویه محبوبی به نام ادویه کاری دارد و یکی از خورشت‌ های خوشمزه و پرطرفدار هندی است.

ادویه کاری؛ یکی از ادویه‌ جات مخصوص آشپزی است که از ترکیب چند ادویه دیگر به دست می‌ آید و تقریبا طعم تندی دارد. بنابراین اگر به غذا های تند علاقه دارید؛ حتما خورشت کاری با مرغ و قارچ را در برنامه غذایی هفتگی خود بگنجانید. با آموزش آشپزی و طرز تهیه این خورشت همراه ما باشید.

مواد اولیه

سینه مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم

پیاز ۱ عدد

روغن ۴ قاشق سوپ‌خوری

پودر بادام هندی ۵۰ گرم

زنجبیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

پودر هل ۱/۴ قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای‌خوری

پودر کاری ۱ قاشق سوپ‌خوری

نمک ۱ قاشق چای‌خوری

زردچوبه ۱ قاشق چای‌خوری

جوز هندی ۱/۴ قاشق چای‌خوری

آبلیمو ۱-۲ قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه

پیاز را ریز نگینی خرد و سرخ کنید.

سینه مرغ بدون استخوان را به صورت مربعی خرد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و تفت دهید.

سپس ادویه های زردچوبه، فلفل سیاه، زنجبیل، پودر هل، پدر کاری، نمک و جوز هندی را اضافه کنید و تفت دهید.

پودر بادام هندی را بعد از اینکه مرغ ها خوب تفت خوردند اضافه کنید. البته برای زیبایی خورشت، یک مشت هم مغز بادام هندی بریزید و یک دیقه تفت دهید و آب جوش را اضافه کنید تا جایی که آب روی گوشت بگیرد. زیر حرارت را زیاد کنید و وقتی اگر مجددا جوش آمد زیر حرارت را کم کنید تا کم کم بپزد. حدود یک ساعت برای پخت به زمان احتیاج دارد.

وقتی خورشت پخت 2 قاشق سوپ خوری آب لیمو تازه اضافه کنید و آن را سرو کنید. نوش جان.

منبع: عصر ایران

1013793

سازمان آگهی های پُرسون